• Mali Zeus
    14.9k
    Čovjek treba utakmice, igrao je na kapaljku i uletio onda u prvu momčad kad su svi vezni bili ozlijeđeni, zahvaljujući sjajnom hendlanju momčadi od strane Bjelice.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    ili je Marić izgubio listu s pojačanjima pa sada traži po medijima koji su se to napadači povezivali s nama u prošlosti i eto došao je do Šporara i Bakrara.
  • Crle
    634
    Rog je kao i dosta igrača imao par bljeskova i neke loše utakmice. Uglavnom je ulazio i nije imao kontinuitet. Imao je nekoliko oduzetih lopti i prolaza gdje bi iz njegovih dodavanja na kraju akcije pao gol. Također može se bilo tko složiti sa čim želi no Nenad je svašta radio i momčad mu je sve više izgledala kao raštimani bezidejni stroj. Rog je bio dosta agresivan no kao i puno igrača je kasnio u duelima jer se presing nije radio momčadski nego stihijski, pa su igrači stajali daleko od protivničkih igrača sa loptom te je kašnjenje u duele posljedica toga.

Ako mi uspijemo odigrati presing pod Cannavarom kao što je bio u prvoj ovoj utakmici gdje momčadski stojimo bliže i gdje radimo organizirani presing onda će i Rog tu biti puno korisniji jer će manje kasniti u duele. Što je bilo vidljivo u ovoj utakmici kada je Šahtar izlazio i kada je naš presing njih natjerao na greške i predaju lopte nama, kao i kada su igrači puno lakše uspijevali oduzeti loptu.

Može se vas ovdje ne znam koliko složiti oko nečega, no to ne znači da ne pričate gluposti.
  • Droljo
    10.8k
    nije imao kontinuitetCrle

Ključ svega.
    Rog i Kačavenda bi morali pojest hnl i bez prave šestice tolika energija i trka bi morala biti dosta bar za našu ligu.
  • ElDorado
    1.3k
    Piše da sad saljemo novu ponudu za Bakrara. Jesmo se mi nekome zamerili pa nas pod sitno jebucka ili ipak ima nekaj u tome kao zadnji stupanj očaja?
  • Captain America
    19.2k
    Može se vas ovdje ne znam koliko složiti oko nečega, no to ne znači da ne pričate gluposti.Crle

Bumo vidli koliko će Rog igrati na proljeće. Nama otpada Selahi s njegovim ostankom. Ja bi ipak radije mladog igrača zdravih koljena nego Roga s 3 rupture ACL od kojeg znaš što možeš, odnosno što nećeš dobiti.

Ne bude li Rog u krugu 13, 14 igrača, zna se tko će biti odgovoran.
  • Crni86
    7.1k
    pa to je isto pisano jucer kada je i procurila vijest da smo poslali ponudu. Nije to nista novo.

Navodno Dinamo ponudio 2 mil, ali je odbijeno.

U sljedećim satima se ocekuje poboljsana ponuda
    Ivdzo11
  • San Lorenzo
    18.4k
    Rog nikad neće ni imati kontinuitet u Dinamu...od hvale na račun Marića na ljeto zbog provjetravanja svlačionice, sad smo se opet pretrpali svagdje osim na jedine dvije pozicije gdje smo bili tanki i na ljeto.
  • Crle
    634
    Budemo vidili da, isto se govorilo kako se dovode neki Cordobe iz Kolumbije pa evo jučer se pokazalo da on kao igrač ima potencijala. Nego kaka već i spominješ ozljede možda da i spomeneš da je on igrač koji se nakon tih ozljeda uopće ne štedi i ide u duele. No naravno to nećeš jer ne paše narativu da sve mora biti loše.

Isto tako kada se već bacaš u spominjanje odgovornosti čisto da razbijemo to sve što pišeš. Reci za što će biti odgovoran, posudbu? Ili mi onda reci tko je odgovoran za dosadašnju posudbu istog tog igrača?
  • blubach
    692
    Gledaj vezni red kroz prizmu Lige prvaka odmah na otvaranju proljetnog dijela. Franjić ne može igrati uopće, Sučić je ozlijeđen, Mišić bi se vjerojatno trebao oporaviti, a što ako ne bude mogao ni on?bongo

kako si ti te dvi stvari uspija spojit?

ko će igrat protiv Arsenala? Franjić kojeg se ni ne može prijavit?
    don

Pogrešno je dovoditi (ostavljati) igrače zbog dvije utakmice (odnosno jedne jer je protiv Arsenala svejedno tko će igrati). Za Mišića se pisalo da je oporavljen pa tu ne vidim problem, a Rog je, barem u ovoj cijeloj polusezoni, pokazao da ne donosi ništa više na terenu od primjerice Pavića.

budimo realni, ako je Franjić debakl I to za HNL, onda možemo zatvoriti klub i reći doviđenja.
    Pa ne igraju u hnlu Messi,Ronaldo itd.
    Za HNL je sasvim dovoljno bitno je da se riješi lijevi bek na ljeto. Do ljeta to prolazi bez problema sa Franjićem
    njurci10

Nisam mislio na Franjića kao igrača, meni je on ok, referiram se na to da bi Franjić na beku bio debakl. Stalno krpamo tu poziciju i već godinama izgledamo tamo jako loše, a doveli smo se u situaciju gdje više nemamo pravo na puno kikseva, a više ljudi je već stavilo koliko je često Franjić igrao beka u zadnje 2 godine (sveukupni niti 2 utakmice ako se ne varam?). I tebi je to ok rješenje? Da, ne igraju Ronaldo, Messi itd....ali di smo na tablici? na -7, ne? Nema šanse da do ljeta to "prolazi bez problema sa Franjićem" na beku. Jedina nada nam je da se Perković dovoljno oporavio i da bude u formi, iako ni on nije bio bajan na beku, ali je bio barem solidan.

možda najbolje da otkažemo Roga, Rileta, Kulenovića, Maxa i Nevistića pa neka LP igraju kadeti.Jos-Optimus

Bezveze si sada sarkastičan, moj upis je imao poantu. Igraču je istekla posudba, nije zadovoljio nijednom kad je igrao (ako nekome je, onda si je stvarno postavio nisko ljestvicu za Dinamovu igru) i sad ga vraćamo jer su nam ostale dvije utakmice lige prvaka, što vjerojatno znači da na njegovu poziciju neće doći netko drugi, bolji (npr Dantas, Selahi i sl), što znači da nećemo dobiti na jačini te pozicije za HNL, natjecanje koje nam je 1000 puta bitnije u ovom trenutku.

Jeste svi zaboravili da je prije koji dan Marić rekao da je bek goruća pozicija i da će intenzivno raditi na tome?
    Ako bek na kraju dođe, povlačim sve rečeno i posipam se pepelom, ali poučeni iskustvom...
  • don
    9.4k
    Rog je bija sasvim dobar do kad je i ostala ekipa izgledala koliko-toliko dobro
  • emilperska
    7.5k
    Ovo za Bakrara mora da je blef. To bi bilo previše i za našeg svjetskog putnika i stručnjaka za strane jezike na mjestu takozvanog sportskog direktora.

Bakrar nema mjesta u Dinamu, nije imao nekad, nema ni sad, a uz to i košta. Ne donosi nikakav apgrejd. Nije se nametnuo u MLSu gdje naši igrači koje smo mi u transferima zaobišli (Aliyu, Musa, Župarić, Kahlina) igraju redovno i rade razliku. Ovaj ne igra redovno i ne radi ama baš nikakvu razliku.

To bi bio gori transfer od ovog Zahavi Oliverasa ili MMAe..

Povratak Roga je dobar potez. U LP su nam jako sužene opcije. Nismo bez šansi za prolaz, radi se dapače o povijesnoj šansi. Treba imati Roga na raspolaganju. To što smo propali u HNLu ne znači da trebamo dignuti ruke od LP dokle šanse postoje, a ovdje postoje više nego teoretske šanse.
  • Captain America
    19.2k
    isto se govorilo kako se dovode neki Cordobe iz Kolumbije pa evo jučer se pokazalo da on kao igrač ima potencijala.Crle

Dobro, jedna prijateljska je to pokazala. :rofl: :rofl: :rofl: Tu se svršavalo na Mmaeea nakon prve utakmice pa ga se sad ne možemo riješiti.

Čujemo se kad Špika opet bude u prvih 11 (pogotovo ako Cannavaro uigra pressing koji je najavio) ili Pjaca na desnom krilu ako dođe Ivanušec.

Nego kaka već i spominješ ozljede možda da i spomeneš da je on igrač koji se nakon tih ozljeda uopće ne štedi i ide u duele.Crle

Sve ostalo što je izgubio nakon ozljeda naravno nećeš spomenuti.

Reci za što će biti odgovoran, posudbu?Crle

Pokriva mu se pola plaće pa ćemo to veselje platiti 650K eura. Za nešto veći iznos se pokrije Selahijeva klauzula i dobiješ zdravog igrača kakvog nemaš u rosteru.

Ili mi onda reci tko je odgovoran za dosadašnju posudbu istog tog igrača?Crle

Rog je ionako uzet da ga Rijeka ne bi uzela i da se ne bi ponovio scenarij Pjace. Ovaj SD je i tada bio jedan od ključnih ljudi u sportskom sektoru.
  • Crle
    634
    Dobro, jedna prijateljska je to pokazala. :rofl: :rofl: :rofl: Tu se svršavalo na Mmaeea nakon prve utakmice pa ga se sad ne možemo riješiti.

Čujemo se kad Špika opet bude u prvih 11 (pogotovo ako Cannavaro uigra pressing koji je najavio) ili Pjaca na desnom krilu ako dođe Ivanušec.
    Captain America

Koja jedna prijateljska? Pokazao je da može fino kombinirati i da ima potencijal. To ne znači da je dobar i da će biti ne znam što, no pokazao je da je ono zbog čega je doveden: Potencijal.

Ne znam ja što ti čuješ. I opet je lupetanje. Igrat će tko zaslužuje igrati.

Sve ostalo što je izgubio nakon ozljeda naravno nećeš spomenuti.

Zašto bi ja morao spomenuti. Napisao sam za što mislim da je problem oko Roga. Ti si spomenuo ozljedu. Ja sam napisao da unatoč tome i dalje ima kvalitete.

Pokriva mu se pola plaće pa ćemo to veselje platiti 650K eura. Za nešto veći iznos se pokrije Selahijeva klauzula i dobiješ zdravog igrača kakvog nemaš u rosteru.

Imaš li ti točne informacije za ovo oko Selahija, klauzule, što on traži...? Jer ovo mi je razina nabadanja iz birtije.

Rog je ionako uzet da ga Rijeka ne bi uzela i da se ne bi ponovio scenarij Pjace.

Stavio si etiketu odgovornosti i nisi mi odgovorio na pitanje. Reci mi tko je odgovoran?
  • blubach
    692
    Rog je bija sasvim dobar do kad je i ostala ekipa izgledala koliko-toliko dobrodon

Eh, ne znam, meni nije nažalost. Možda sam imao prevelika očekivanja i od njega i od ekipe pa se samo uklopio u sivilo. Imao sam određena očekivanja od njega da će stabilizirati vezni red, ali to nažalost nisam vidio u nijednoj utakmici osim par bljeskova što za igrača njegovog kalibra jednostavno nije dovoljno i vidi se da su ozljede učinile svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions