• Mr Anderson
    9.4k
    Danas doslovce jedni od najlosijihGeneralNapoleon

Ako je Ristovski danas bio jedan od najlošijih, onda je nama super, fantastični smo i nikakvih problema nemamo. Kažem, lupa se napamet pa se došlo do toga da je Ristovski kriv za gol.
    Siguran sam da bude Mikić dobio priliku pa nek dokaže da je bolji.od Rileta i Rpg-a.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Od igrace najpozitivnije iskocili Stojanovic,Cordoba,Pavic.DiddyGuela

Stole?
  • DiddyGuela
    2.6k

Stojan.

Moja greska. Reklo bi se klasican freudian slip. :blush:
  • GeneralNapoleon
    227

Nigdje nisam rekao da je Rile kriv za gol :lol:
    Po meni je tu najvise "kriv" KTC. Nasi stoperi jednostavno moraju moc zatvorit protivnika i 1 na 1. Al jbg dogodi se.
    Meni se kod Rileta uglavnom nije dopalo to sto je po mom dojmu dosta usporavao nasu igru.
    Ali eto tolika averzija prema iskustvu da smatram da je danas bio i dosta bolji od RPGa koji mi je mozda bio i najlosiji pojedinac.
  • Mihaljević
    11.1k
    Nadam se da je ovo zadnja tekma sa stoperskih parom Torrente-Theophile, jednostavno nijedan ni drugi ne znaju iznjeti loptu što nam je najviše potrebno. Trebamo imati jednog jakog fizičkog stopera (Theophile, Mmaee) i drugog koji zna igrati sa loptom (Galešić, Perković.)
  • Majki2111
    3.6k
    Šunta loše. Nije spreman za ovu razinu igre. Oliveras je zamijenjan s Perkovićem nakon 10 minuta u letećoj izmjenom.
  • rioda
    6.1k
    Šunta loše. Nije spreman za ovu razinu igre.Majki2111

Tako mladog i neiskusnog igrača ne možeš procijeniti po 45 minuta protiv nadmoćnijeg protivnika u situaciji kad je okružen slabijim suigračima.
  • Marley
    2.6k
    Ovo ostalo mi govori da si popijem 2-3 normabela prije Londonamiro

Ma kakav Normabel, valjda imas nesto bolje od toga za popit :wink:
  • Majki2111
    3.6k
    Jedna situacija mi je bila dovoljna da vidim na kojoj je mali razini.
  • Borovljanin
    149
    Jesam ja lud ili je Oliveras bio ok? Očekivanja su mi za njega drastično snižena zato što ljudi na forumu pišu da je prevara, kako nije dobio povjerenje ni kod Jakira ni kod Bjelice. Izgledao je preplašen, ali ne kao prevara. Štekao mi je stream pa nisam sve uhvatio, možda griješim
  • miro
    5.1k
    Meni je Šunta recimo baš bio ok. Ok, nemre igrat s ovima još, ali vidi se da zna i veliki mi je potencijal
  • Mali dioničar
    16.5k
    Meni je najzanimljivije da su kapetani nosili brojeve 22 i da je utakmica završila 2:2.
  • Mali dioničar
    16.5k
    Meni je najzanimljivije da su kapetani nosili brojeve 22 i da je utakmica završila 2:2.
  • Mr Anderson
    9.4k

Nije bio loš Oliveras, nije taraba, ali premalo je igrao za neki zaključak.
    Šunta je ušao u ekipu koja nikad nije skupa igrala i to u sustavu u kojem inače ne igra. Vidi se da zna, da se ne skriva i ne boji primit loptu. Ostalo će doći s vremenom
  • Marley
    2.6k
    Zivo me zanima sto se dogodilo s Pierre-Gabrielom. Ne mislim samo danas nego vec neko vrijeme. Covjek je bio zvijer. Gledala sam ga i na otvorenom treningu ljetos i ostala fascinirana kako radi.
    Ne bih rekla da je pao u formi ili tako nesto, niti da je ovo njegova realna slika. Vidim da je, iz nekog razloga, pao "u glavi". Stav mu je totalno drugaciji.
    Vremenski se to poklapa *otprilike* s onim kad su se on i Ademi porjeckali.
    Ne aludiram ni na sto konkretno jer nemam te informacije, ali uvjerena sam da nesto JE u pitanju. Steta, ali nadam se da nije nepovratno, inace dobar igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.