• GeneralNapoleon
    427

Pa osim Pjace realno sve u 10 deka za sada. A s time da ne igramo sa jednim krilom nego sa dva, nije cudo da ni neki jos i krilo :lol:
  • wolfgang14
    1.9k
    Lik je i odabrao 3 milijuna zbog obitelji...Paggini

Misliš da mu ne bi bilo dosta pola milje godišnje da ugodno žive :brow: Mislim ovisi sve o karakteru igrača. Vidiš kako je raketinoj ženi bilo dosta pustinje pa je odlučila u split i odbila 15M. Nije sve u parama

EDIT: a i budimo realni, Mierez bi bio danas u dinamu da ovi u osijeku nisu cigani. On je htio doć
  • Kaktus Car
    878

Naravno, jer je isti uzorak za donositi zaključke o dva igrača koji su došli ove sezone u novu ligu, novu državu i dobili jako limitiranu minutažu i Špikića koji igra četvrtu sezonu i ima 144 nastupa za Dinamo...
  • Hectorharatti
    261
    . Samo što je Rakitić kroz Život zaradio 80-100 miliona. Ne budi naivan Prijatelju.
  • Dumitru Mitu
    29
    Cordoba i Stojković zasad izvrsno a Franjić mislim da to neće biti dobro na LB u prvih 10 min 3 puta ispao
  • Infinity
    17.2k
    Franjić mislim da to neće biti dobro na LB u prvih 10 min 3 puta ispaoDumitru Mitu

Mozda ce zvucati ruzno sto cu to reci, al ovo je dobro. Koliko puta smo krpali pozicije i ta krpa bi uglavnom razvalila prvu utakmicu ili par njih, pa bi odustali od pojacanja. Franjic danas los na beku? Top! Ako su u klubu do sad mislili da cemo mozda nekako gurati bez pravog lijevog bocnog, sad su vidjeli da su se zeznuli. Ocekujem pojacanje.
  • Žan
    318
    Eguinaldo iz Shakhtara strasan igrac a nije prvotimac, mozda pojacanje u Turskoj nademo.
  • Droljo
    11.2k
    Volio bi ja Miereza al da se odrekne 3m plaćeHectorharatti
    To može i ovod dobiti. Kroz 4 godine doduše.
  • dinon7
    1.4k
    Ako je Franjić taj za LB, po meni je to sasvim u redu. No napadač se jednostavno mora dovesti. Bez Brune smo kao bez vode u pustinji. Mariću, ubrzaj to malo da se stignem momak uigrati s momčadi
  • Facke
    4.8k
    Nikakav Franjic na levumu beku. Tu nam treba kvalitetne resenje. Nije levi bek.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Što se pozicije centralnog napadača tiče, zadnjih tjedana se u medijima pojavila hrpa imena, ali Dinamo je, nekad direktno, a nekad indirektno, demantirao sve priče. Jedino što se uvijek ponavljalo bio je rok prema kojem bi napadač trebao doći do petka. Točnije, do sutra. Navodno postoji nekakva misteriozna lista za novog napadača Dinama na kojoj su tri imena, ali nju nitko osim Marka Marića, ako ona uopće i postoji, dosad nije vidio
  • Dani Olmić
    756
    Franjic nije rijesenje po meni … klasicno krpanje te pozicije kad nema drugih opcija
  • Nogo
    4.8k
    Nejasno je na čemu su zapeli ulazni transferi Dinama. Luka Ivanušec je odavno najavljen kao dogovoren, šuškalo se da će se pojaviti u Dinamu i prije nego što momčad krene na pripreme, ali zasad od te posudbe nema ništa. Ivanušec je i dalje na pripremama s Feyenoordom, a na čemu je zapelo - nije poznato.

Što se pozicije centralnog napadača tiče, zadnjih tjedana se u medijima pojavila hrpa imena, ali Dinamo je, nekad direktno, a nekad indirektno, demantirao sve priče. Jedino što se uvijek ponavljalo bio je rok prema kojem bi napadač trebao doći do petka. Točnije, do sutra. Navodno postoji nekakva misteriozna lista za novog napadača Dinama na kojoj su tri imena, ali nju nitko osim Marka Marića, ako ona uopće i postoji, dosad nije vidio.

Index
  • Keyser Soze
    11.7k
    Haller potpisao za Utrecht.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Sutra bi onda navodno trebali dobit Ivanušeca, a i napadača?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions