• blue heart 72
    2k
    nadam se da je za Rileta šala, a koliko god volio KTC-a da mu je jednogodišnji i posljednji profesionalni ugovor. Nakon toga u skautsku ekipu sa njime
  • cibona
    4.1k
    Populizam se izgleda isplatio. Žao mi je što naš sportski sektor očito nije u stanju gledati širu sliku. Ovime se jasno daje do znanja kakvu budućnost u Dinamu mogu očekivati Mikić i ostali.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Igracima od 32+ priznajem samo ugovore na jednu sezonu/godinu kako to rade u ozbiljnim klubovima. Eventualno 1+1.
  • marcio amoroso
    38.8k
    Rile ima logike samo ako će Mikić na posudbu, a on biti back up Gabrielu. A i tada samo godinu dana.

Theo kao stabilan peti stoper i ima neke logike, ali se onda trebamo rješiti bar 2, 3 stopera. Trenutno ih imamo previše.
  • Zvonkec
    107
    Prala me pozitiva zadnjih par dana da su skužili di je problem i da se to ide rješavat ali novi ugovor ristovskom znači sve po starom
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Bože baci ciglu i budi precizan.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Tko zna sta je u pozadini... Mozda je menadzer uvjetovao da se potpise mali Mikic, mozda se ne zeli imat nezadovoljnog Ristovskog u drugom dijelu polusezonu (koji bi prenio svoju energiju na ostatak svlacionice), mozda je po procjeni struke Ristovski sa smanjenim ugovorom oke back up opcija... Vjerojatno nikad necemo saznat pravu istinu.
  • Paggini
    33k
    Jako je mutno to da imaju istog managera, ne bi me čudilo da se Riletu produži samo da Noa ostane.Paggini

Još uvijek me ne bi čudilo :chin: :chin: :chin: :chin:

Za KTCa pohvale za novi ugovor.
  • San Lorenzo
    18.4k

Rile nema nikakvog smisla jer ga je i izlomljeni Moharrami posramio igrom nakon jednogodišnje pauze...ali to je valjda taj famozni obračun sa senatorima.
  • Zg123
    806
    Sportski sektor je opet pokazao da nemaju nikakvu viziju niti blage veze sto rade. Nadamo se da ce barem trener shvatiti i primijeniti neke stvari…
  • Mali Zeus
    14.9k
    Dobro, otkud uopće vijest o novim ugovorima?
  • Mr Anderson
    9.4k
    Sportski sektor je opet pokazao da nemaju nikakvu viziju niti blage veze sto rade.Zg123

Vrijeme im je da počnu čitati Zonu i nauče kako se treba raditi.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Moze Rile na ljeto u Arabiju za koji euro i nama i njemu.
    Bez novog ugobora to ne bi bilo moguce
  • Mali Zeus
    14.9k
    Ako je na jednu godinu kak rade i drugi klubovi s igračima u godinama onda ok i da budu opcija za ući s klupe. Iako me ne bi ni najmanje čudilo da Rile ostane i dalje prvo ime u prvih 11. Treba uzeti u obzir i što kolega iznad kaže. Ukoliko se odluči otići na ljeto da ipak i Dinamo dobije nešto od transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.