• cibona
    4.2k
    Populizam se izgleda isplatio. Žao mi je što naš sportski sektor očito nije u stanju gledati širu sliku. Ovime se jasno daje do znanja kakvu budućnost u Dinamu mogu očekivati Mikić i ostali.
  • NitkoBitan
    22k
    Igracima od 32+ priznajem samo ugovore na jednu sezonu/godinu kako to rade u ozbiljnim klubovima. Eventualno 1+1.
  • marcio amoroso
    39k
    Rile ima logike samo ako će Mikić na posudbu, a on biti back up Gabrielu. A i tada samo godinu dana.

Theo kao stabilan peti stoper i ima neke logike, ali se onda trebamo rješiti bar 2, 3 stopera. Trenutno ih imamo previše.
  • Zvonkec
    125
    Prala me pozitiva zadnjih par dana da su skužili di je problem i da se to ide rješavat ali novi ugovor ristovskom znači sve po starom
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Bože baci ciglu i budi precizan.
  • NitkoBitan
    22k
    Tko zna sta je u pozadini... Mozda je menadzer uvjetovao da se potpise mali Mikic, mozda se ne zeli imat nezadovoljnog Ristovskog u drugom dijelu polusezonu (koji bi prenio svoju energiju na ostatak svlacionice), mozda je po procjeni struke Ristovski sa smanjenim ugovorom oke back up opcija... Vjerojatno nikad necemo saznat pravu istinu.
  • Paggini
    34.5k
    Jako je mutno to da imaju istog managera, ne bi me čudilo da se Riletu produži samo da Noa ostane.Paggini

Još uvijek me ne bi čudilo :chin: :chin: :chin: :chin:

Za KTCa pohvale za novi ugovor.
  • San Lorenzo
    18.4k

Rile nema nikakvog smisla jer ga je i izlomljeni Moharrami posramio igrom nakon jednogodišnje pauze...ali to je valjda taj famozni obračun sa senatorima.
  • Zg123
    817
    Sportski sektor je opet pokazao da nemaju nikakvu viziju niti blage veze sto rade. Nadamo se da ce barem trener shvatiti i primijeniti neke stvari…
  • Mali Zeus
    15.1k
    Dobro, otkud uopće vijest o novim ugovorima?
  • Mr Anderson
    9.7k
    Sportski sektor je opet pokazao da nemaju nikakvu viziju niti blage veze sto rade.Zg123

Vrijeme im je da počnu čitati Zonu i nauče kako se treba raditi.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Moze Rile na ljeto u Arabiju za koji euro i nama i njemu.
    Bez novog ugobora to ne bi bilo moguce
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ako je na jednu godinu kak rade i drugi klubovi s igračima u godinama onda ok i da budu opcija za ući s klupe. Iako me ne bi ni najmanje čudilo da Rile ostane i dalje prvo ime u prvih 11. Treba uzeti u obzir i što kolega iznad kaže. Ukoliko se odluči otići na ljeto da ipak i Dinamo dobije nešto od transfera.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ako je na jednu godinu kak rade i drugi klubovi s igračima u godinama onda ok i da budu opcija za ući s klupe.Mali Zeus

Imamo trenera da otome brine i odlučuje. Kak se priča, kod njega igraju oni koji zasluže. Hoće li to biti Rile, Mikić ili netko treći,on bi trebao najbolje znati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.