• Marley
    2.6k
    Ajme sto je ovo divno za citati :love:
  • GeneralNapoleon
    218
    Ovo zvuci stvarno odlicno. Ali pokusam smanjit euforiju koja me hvata dok cujem price sa treninga. Vidjet cemo kako cemo izgledat na tekmama, pa na kraju najbitnije na prvim tekmama u nastavku.

I prosle zime se o pripremama pod Jakirom samo pricalo u superlativima pa nas Loksa spustila na pod :lol:

Kako god uzasno mi se svida ideja nogometa koju ocito zeli provest i stvarno se nadam da ce konacno i uspijet.
  • wolfgang14
    1.8k
    Kako mi je drago bilo kad sam ovo pročitao:

Želi da mu momčad igra s jednim ili dva dodira, da nema ispucavanja dugih lopti, osim ako se netko ne nađe u situaciji kad je to jedino rješenje. Talijan želi brzi protok lopte, što više kombinatorike, jaki ritam.

Dosta više tog nepotrebnog gušenja lopte (Baturina tebe gledam). Vratit se našim kombinatorikama i brzim loptama. Tad smo bili najjači. Tiki-taka brija
  • ElDorado
    1.3k
    Najvazniji info je da je RPG desno a Perkovic lijevo
  • GeneralNapoleon
    218

Rile takoder na aparatima.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Najvazniji info je da je RPG desno a Perkovic lijevoElDorado

Gdje to konkretno pise? U clanku je navedeno da se desno kombinira RPG/Ristovski a lijevo Franjic/Perkovic. Ne pise tko su prve opcije.
  • BluePhone67
    4.4k
    Malog Caffu (NM) se ne spominje, baš čudno
  • ElDorado
    1.3k
    ma skratio sam bitno je da je RPG desno to je poanta
  • Zagi
    8.9k
    Želi da mu momčad igra s jednim ili dva dodira, da nema ispucavanja dugih lopti, osim ako se netko ne nađe u situaciji kad je to jedino rješenje. Talijan želi brzi protok lopte, što više kombinatorike, jaki ritam.
    Drago mi je ovo pročitati i nadam se da je istina.

Samo ekipa, budite spremni da takav stil igre nužno sa sobom donosi i neke ekstremne te brutalno skupe pogreške.
    No-nosense stoperi , golman bubni ju u kuruzu moraju van iz žargona. A tehnički nekvalitetni igrači iz momčadi.
  • GeneralNapoleon
    218

Dionice FCa kod Dalibana u rapidnom padu :grimace:
  • austrijanac
    4.9k

Mislim da kod ostalog teksta rastu, jer Daliban (a i sam se slažem s tim) da Dinamo mora igrat iznimno kombinirano, jer jednostavno takav nam je gen.

One two touch!
  • BluePhone67
    4.4k
    Ne postoji trener na ovom svijetu koji drže do sebe i isključivo do rezultata da tog malog stavi prije RPG, Rileta i Mohe u važnim utakmicama i gdje mu gori u prvi sastav. Njega mogu staviti jedino bezkicmenjaci treneri kao što su gurali u LP Corica i Halilovica da ga se što prije unovci pa makar izgubili 8:0 i da budu u izlogu i da se kasnije preko njih opere lova od kluba i namire manageri i toplo se nadam da je to vrijeme iza nas.
  • GeneralNapoleon
    218

Treba prvo vidjet jel cemo igrat 4 4 2 romb kroz sredinu sa asimetricnim koristenjem krila :lol:

Pa ja cijenim procijenu kolege da je ogroman talent ali poucen iz hajpa oko Pavica takoder smatram da mozda i ne bi zavrsilo bas toliko bajno kako si to kolega zamislja.
    Al svakako treba malom dat vise sansi. Inace RPG za mene prva opcija.
  • ElDorado
    1.3k
    Mene najviše zanima njegov izbor krila
  • GeneralNapoleon
    218

Rekao bih da ovisi o dolasku Ivanuseca.
    Inace vjerojatno lijevo Pjaca kao nase trenutno najbolje krilo plus profilno moze to sigurno najbolje odradit zbog kombinatorike. Da glumi Ivanuseca u principu, ako ovaj ne dode.
    Desno vec teze. Mozda Cordoba ili Spikic ako ce falit dubine. A inace mi se cini Mbuku kao desno krilo sa najvise vica u igri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.