• don
    9.3k
    evo ti isto sa foruma:

"Really think he's been a brilliant player for us for what we paid regardless of his shortcomings.

Like I said, his availability, his consistency over a long period of time has been absolutely brilliant. I've said it before, I commend him. I get a greater appreciation even now, walking with him, closely. I'm really hopeful that we'll keep him"

sve je stvar toga šta želiš nać.
  • Dinamosaur
    1.8k
    vidio sam to. Takvih floskula ima i sa kontra strane.(BTW to je izjava Brendana od jucer, opisao sam vec tad ukratko da je branio GTa)
    Zanimalo me ko je taj tip, koje ima mane u igri, vrline su vec novinari napisali
  • mali M
    6.2k
    sve je stvar toga šta želiš nać.don

Jel se profil zove "IsitBan"?
  • Ivanmtk
    1.2k
    Meni je sve izglednije i logično je zaključiti da ćemo gledati Franjića na LB. Našima se očito ne žuri sa Taylorom jer ga mogu dobit na ljeto za dž, jedino ako on ne bude inzistirao na odlasku zbog odnosa sa navijačima. S druge strane imaš Cannavara koji će, izgledno, igrat 4-3-3,a u toj formaciji trojka Sučić - Mišić - Baturina je beton u sredini. Dovesti Franjića na posudbu pola godine iz kluba u kojem ne igra, da i kod nas bude rezerva, opet, nije mi logično. Tako da mislim da imamo lijevog beka.
  • Jurki
    14.3k
    Real ima desetak igraca iz svoje akademije po svijetu s buy back opcijom, mozda bi njima trebalo objasnit da nemaju nikakav plan.Tradicija bunta

Real je vec sam po sebi mamac.
    Nije stvar da "nemaju pojma" vec je Real klub koji se ne treba trgati oko klinaca, a i dovoljno su bogati da fakticki kog god pozele - dovedu.
    Kod nas to nije slucaj i uspoređivati nas i njih nije bas najblize istini.
    Mi moramo gledati da budemo mamac za razvoj igraca. Evo npr Pajsar je otisel u Parmu, neki u Kustosiju, Mikic nije potpisal jos ugovor.
    Da me se krivo ne shvati, ne pisem to da serem po Upravi, sdu ili nekom trecem, vec da klub napravi ono kaj se trebalo napraviti prije 5+ godina.. a to je da imamo klub koji bu razvijal nase igrace.
    I kad se sjedne s tim klincima.. da im ne trebas muljati.. joj mi bumo ovak, pa bumo onak razvijali tvoju karijeru. Vec da kad se javimo nekom xy klincu, da taj klinac zna.. aha ok, super, zeli me Dinamo.
    Znaci idem u filijalu, minutaza zagarantirana. I do 19-20 godine sam vec igrac sa hrpom minuta u seniorskom nogometu, a ne igrac koji osim juniorskog Hnla nema nigdje nastup.
  • mali M
    6.2k
    trojka Sučić - Mišić - Baturina je beton u sredini. Dovesti Franjića na posudbu pola godine iz kluba u kojem ne igra, da i kod nas bude rezerva, opet, nije mi logično.Ivanmtk

A ja se nadam da smo dobili trenera koji zna koliko je rotacija bitna i koliko brzo ozljediš igrače ako ih ne rotiraš i daješ im odmor. Naravno da će Mišić kretati, ali ne vidim razlog da mu se ne daje odmor protiv slabijih u ligi i da Franjić kreće u prvoj, da ga se mjenja na poluvremenu ako nije njegov dan itd... Dosta je više pretplata na 90min pa gledamo nekog paćenika umjesto da se mjenja. Sad zbilja ojačavaju kadar da se ima za kvalitetnu rotaciju, nema isprike da je i ne rade..
  • Droljo
    10.7k
    Šta nam vrijedi širina ako se ne koristi. Svaki naš igrač je zaslužio biti u dinamu i svaki može svoje odraditi bar u hnl-u.
  • Laugreano
    2.8k
    Pa ovdje je dinamo sam po sebi mamac. I nije da su buy back po 10M, vec koliko si mozemo priustit.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To bi trebalo biti neupitno. Bjelicu je to koštalo glave. Siguran sam da je Cannavaro, koji dolazi neopterećen imenima, pametniji. Uostalom ne vjerujem da bi se toliko tražila pojačanja da ne misli rotirati, jer nas na proljeće čeka puno manji fond utakmica. U svakom slučaju nadam se da će ipak sletit neki LB, tek je počeo prijelazni rok.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Problem je sto su pocele pripreme vec. Bjelica je komunicirao da je jako veliki fokus na napadacu i lijevom beku vec mjesecima i opet dolazimo u situaciju da nista od toga nije rjeseno na vrijeme.
    Za napadaca ajde jos i ok, ali obrana se mora uigrat, a nominalno prvi lijevi bek ne postoji. Imamo stopera Perkovica i veznjaka Franjica. Mislim da se tu opet kasni, al dobro ak ce Perkan dobit konacno priliku opet. Idu prijateljske brzo pa cemo sve vidjet uskoro.
  • BBB Sibenik
    5k
    Da Bog da ovaj konačno gurne Oliverasa i da bude otkriće. Pun mi je k vise tog livog beka. Okladija bi se da je u Rijeci, mi bi nudili 3M za njega. Jedino kod nas ljudi ne dobiju sansu il igraju krivu/neprirodnu poziciju.
  • Ivanmtk
    1.2k
    isti mu je menadžer ko i Cannavaru.
  • Jaro
    8.6k
    uzeo bih KovačevićaDaliban

Ovog bi "senatori", oni malo manji "senatori", rookiji a bome i poneki junior dinama pojeli za prvi dorucak.
    Nemre dinamo trenirati "dobrica" karakter, bez imalo autoriteta (bilo kakvog za pocetak), osoba koja u zivotu nije/nece zaraditi mjesecnu placu pojedinih igraca... Ne moze...
  • mali M
    6.2k
    Bjelicu je to koštalo glaveIvanmtk

Da nažalost, istina... Za razliku od prvog mandata gdje je imao praktički 2 momčadi zadovoljnih igrača zbog količine rotacije i igre...
  • miro
    5.1k
    ne bih rekao da je Kovačević "dobrica" u smislu da je mekan karakter. Druga je stvar što je pristojan, miran i ne viče cijelo vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions