• Tradicija bunta
    7k
    Real ima desetak igraca iz svoje akademije po svijetu s buy back opcijom, mozda bi njima trebalo objasnit da nemaju nikakav plan. Carvajal, Lucas Vasquez, Morata, Reguillon, sad Nico Paz i jos par igraca. Garcia je vracen iz Raya npr... Abraham je otisao u Romu s buy back, Guehi, Livramento... nema nitko pojma.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    mislim da sam vidio danas tekst gdje piše da je plan Ivanušec desno, a Pjaca lijevo...osim ako se ne nametne netko treći
  • keppi
    246
    Već se naveliko kombinira s Ivanušecom.... samo koliko je uopće realno da dođe? Ne vidim baš neke pomake u dogovorima o njemu.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Mi mozemo zamijenit 3 igraca za ligu prvaka u slucaju da prodemo, a 2 vec imamo(Franjic, Galesic).

Kojeg odabrati treceg, kupiti spicu ili LB?
    Ili ako se planira oprostiti od lige prvaka pa se slaze ekipa za osvajanje naslova, onda kupit bilo kaj?

Kaj se tice Taylora, po komentarima navijaca nisu bas na 90% da bi ga izbacili, neki bi ga ostavili kao sigurnu zamjenu ovom novom/starom(Tierney) a dio bi ga rijesio jer im je ovaj Tierney nadogradnja ali uz opciju da nabave rezervu.
    Tayloru zamjeraju los napadacki dio, prodiranja, lopte u prostor i centarsuteve, dodavanja lopte prvom do sebe ili stoperu.
    U obrambenom dijelu uglavnom se pise o tome da ne napada protivničke napadace prilikom centarsuteva, da joggira u obranu prilikom izgubljene lopte..

Ukratko, bojim se da bi i on kod nas uskoro bio proglasen novim Lecjaksom, skupo placenim
  • veselko tenžera
    3.1k
    Tayloru zamjeraju los napadacki dio, prodiranja, lopte u prostor i centarsute. U obrambenom dijelu uglavnom se pise o tome da ne napada protivničke napadace prilikom centarsuteva, da joggira u obranu prilikom izgubljene lopte..Dinamosaur

..., a sve ostalo je u redu. :smile:
  • GeneralNapoleon
    209

Sto vise cujem sta se o tom Tayloru pise to gore zvuci taj transfer. Stvarno se bojim da ne ispadne flop nakon sto ga docekamo kao megapojacanje.
  • Chempers
    422
    Taylor je realno nepoznanica, igrač koji ima cijenu i nastupa za jak klub a opet čini se da ga Celtic olako pušta. Bez obzira na to bio bih jako iznenađen da dođe, ne uklapa se ni u jednu kategoriju igrača koje mi dovodimo, a to su povratnici, igrači iz HNL-a/Rijeke i oni koje ne možeš ni Googlati. Tako da taman da i bude flop bolje bi bilo od dosadašnjih pokušaja.
  • Dinamosaur
    1.8k
    zadnju recenicu si izostavio
  • CastAway1986
    2.3k
    očito smo obojica na istom mjestu čitali, loš u skoku i slab u duelu mu je jedna od većih zamjerki! Kod Postecoglua je bio jedan od najvažnijih igraca te tako kažu da je igrač koji daje 100posto svaku utakmicu te da je odličan kao wingback..
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Obožavam općenito naknadnu pamet koja čudnovato nadolazi s odlascima igrača. Dosta sam veliki kritičar poteza nove uprave na planu sportske politike i ne libim se to reći, no jedino su mi od istih gluplje priče o “propuštanju”.

Da, Dinamo propustio Marka Soldu… svašta. Dečka koji ni u Šibeniku nije igrao, a koliko znam ni prvi susjedi nisu vjerovali da bi mogao napraviti nekakvu karijeru. Otvori mu se, Bogu hvala, Osijek krene u novi smjer s mlađim i jeftinijim igračima, trener ga šmeka, on nešto odigra i Dinamo ga je najednom “propustio”. Neš ti tog propuštanja.

Drugi eklatantan primjer Roko Jurišić. Krene igrat ozbiljan nogomet prije dva ipo mjeseca i sad su svi pametni kako ga se moralo zadržat. A onda ide i vađenje intervjua sa šablonskim odgovorima kako mu je životna želja istrčat na pun Maksimir. Wooooow, to nikad čuli nismo. Pamćenje čovječje ribice navijača kluba čiji je, do nedavno, najbolji igrač rekao da nema većeg kluba od istog, a paralelno dvije godine klupskoj garnituri vršio pritisak da mora “ić ća” u redove anglosaksonskog fenjeraša (osobno mu ne zamjeram sekunde ali dajte se skulirajte).

I evo, dovest ćemo obojicu i platitili akumulativno četiri milijuna eura, i vjerojatno još jednom dokazati da nije isto igrati u Osijeku i Dinamu.Ja bih radije da taj dio s plaćanjem preskočimo jer lekciju valjda već znamo. I nekako se iskreno nadam da se ovaj put SD opekao i opametio, pa da gleda bar malo dalje od takvih populističkih rješenja koja će zadovoljiti glad opijene mase na jedno 5 dana, dok ne eskalira neko novo “vratite Alena Halilovića idioti!!!”.

Takve poteze ostavimo Tovarima i Šegama.
  • veselko tenžera
    3.1k
    evo dodao sam smiješka u post.
    Nemoj se ljutiti, nije adresirano na tebe. Aludirao sam na Bestovu izjavu o Backhamovim kvalitetama. Komentari njihovih navijača s jedne strane, a ostrašćenost većine Zone kad se govori o Tayloru s druge strane su me podsjetili na to.

Inače, ranije sam pitao jel netko gledao Taylora u par utakmica i zašto ljudi misle da bi nam bio rješenje svih problema na beku. Nitko nije odgovorio, uglavnom su argumenti da igra u Celticu i da vrijedi 7M na TM. Ne znam, živo sam znatiželjan oko tog lika.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Nitko nije odgovorio, uglavnom su argumenti da igra u Celticu i da vrijedi 7M na TM. Ne znam, živo sam znatiželjan oko tog likaveselko tenžera

Upravo to. Iz ciste znatizelje i viska vremena sam krenuo listat kaj vele na njihova dva foruma. Ovo su stvari koje se najvise spominju. Isto kao i kod nas, ima ekipa za i protiv. Ali cak ni kod ovih koji mu isticu vrline, on nebi bio prva opcija u slucaju dolaska tog novog. Zapitao sam se jel moramo imat najplacenijeg igraca u momcadi a da bude popuna, jer eto nemamo LB
  • Beowulf112
    365
    Ma ako nece Taylor mozemo probat Junior Firpa...i njemu istjece ugovor..prije par godina ga barca platila 20 milja...prodan u Leeds gdje i sada igra ali u chamionshipu za placu 1,25M£..mozda ga zov lige prvaka privuce i pristane na nesto manju placu os cca milijun eura

Update:
    Jako tesko.Leeds prvi i vjerojatno se vracaju u premiership i njegova placa raste na ono prije paycuta na 2,5M£
  • don
    9.3k
    Ali cak ni kod ovih koji mu isticu vrline, on nebi bio prva opcija u slucaju dolaska tog novog.Dinamosaur

pa normalno da ne bi bia opcija pored Tierneya...

po tom kako Zona opisuje igrače, bolje da nikog nikad ne dovedemo
  • Dinamosaur
    1.8k
    ovo je sa "zona" Celtic majstore
    A kod Taylora je dodatna sigurnost zasto bi ga ostavili to kaj je rijetko ozlijeden za razliku od Tierneya, tako kazu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions