• Nino Bule
    15.1k
    Ne govoris o tome da je samo realan, nego da sve upucuje da cemo dovest barisica, sto je notorna glupsot, bas nista ne upucuje da radimo na njemu.
  • GeneralNapoleon
    205
    Prije nece doci nitko vise nego da ce doci Barisic. U to sam poprilicno siguran.

Inace 2,5m za Jurisica mi se cini puno i pre vise. 1m do 1,5m maks. Covjek mi je defanzivno rupa i ne bi me cudilo da Franjic ili Perkovic na beku bolje izgledaju od njega.

Nisam ni siguran dal bi rade Jurisica ili nikoga. Stvarno ne znam na osnovi cega je toliko hajpan.
  • Paggini
    32.7k
    Nisam ni siguran dal bi rade Jurisica ili nikoga. Stvarno ne znam na osnovi cega je toliko hajpan.GeneralNapoleon

Jer je zabio super gol Dinamu!

Meni isto miriši na Štefulja, 2.5 milijuna je suludo za dati za njega. Također bih radije Franjića/Perkovića nego da trošimo na HNL mid igrača.
  • San Lorenzo
    18.3k

Meni je kvalitetniji posao dovesti Jurišića nego Taylora kojem moraš dati i nekih milijun eura godišnje plaće, a sudeći po komentarima Celticovih navijača, on je tamo ono što je Špikić kod nas.
  • Ivdzo11
    5k
    No za tako nešto male su šanse. Naime, trener Feyenoorda već je dao suglasnost za njegovu posudbu, a Dinamo je dogovorio i uvjete. Ivanušec bi kod Cannavara trebao zauzeti poziciju na desnom krilu, a Marko Pjaca bi bio prebačen na lijevo. Tako bi trebalo biti, no možda kod Cannavara na pripremama netko drugi oduševi, pa spomenuti dvojac padne u drugi plan…
  • Nadmocniji
    302
    Barisic nije losKastrator iz zasjede

Barisic je igrac za Osijek eventualno Rijeku. Za Dinamo sigurno ne, plus sto se dobro zna koja je njegova poledjina.
  • GeneralNapoleon
    205

Scouting masterclass!

Za Taylora ne mogu nista rec. Sigurno veca reputacija ali i prikladno veca placa plus mozda neki bonus pa financijski na isto dode kao Jurisic. Vidim samo da ima dosta sumnje u njegovu kvalitetu od strane ljudi koji su ga gledali.

Ja osobno mogu samo rec da meni Jurisic ne vrijedi te 2,5 milje jer je za mene, kao sto je kolega Paggini rekao, HNL mid igrac.
  • Jurki
    14.2k
    Ak dojde Ivanusec, onda bi trebali prodati dva krilna igraca. Špika i Hoxha su prvi kandidati jer bu guzva i puno nezadovoljnih.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ja bi radije da špikić igra lijevog beka nego Barišić . I ako se dovede Barišić,Marić Mora otići istog trena ,nema druge
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Ajmo ponovno,Barisic je i dalje opcija.Nije nestao s Bjelicom.Nije prva al je najrealnije ostvariva.Toliko od mene.A s bahatlukom je krenuo ovaj,to sto je netko duze na forumu u realnom zivotu znaci ti k tw. Zdravi bili! Vas gubitak.Radi raznog lupetanja sam se u dobroj volji i prijavio tu.Losa ideja.
  • Jurki
    14.2k
    odbijam vjerovati da bu Barisic taj.. dopelal si stopera za 3 milje i onda skurcas obranu s tak losim bekom.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    .Radi raznog lupetanja sam se u dobroj volji i prijavio tu.Losa ideja.Kastrator iz zasjede

Brate bolje da nisi,sviđa nam sjeba dan , bilo koga drugog samo ne Barišića plz
  • Facke
    4.6k

Otkud ti to da je Barisic dalje opcija?
    Prije par dana / tjedana nije uopce bil nikakva opcija el uopce sa agentom i igracem nije bile nikakvoga kontakta.
    Opcija je Jurisic/Taylor...kaj znamo.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    brate kako je @Droljorekao, dok se ne potpiše nije se desilo. Isto tako vidjeli smo da je sve moguće sa Marićem. Bez veze bi bilo da stave još jednog senatora , koji ni u najboljim godinama nije imao brzinu za beka. Mislim da je i Boćkaj nakon litre šljive brži od Barišića. Tako da se iskreno nadam da će nas sve pozitivno iznenaditi i da se traži bek i da se zadnje stvari peglaju,a ne da se navlačimo za Ivanušeca ,koji bi bio pojačanje ,ali nije pod mus
  • Medvedgrad
    365
    Nemoj se samo previse iznenadit ako se ne zavrsi taylor.Kastrator iz zasjede

Ne ću se previše iznenaditi ak ti banaju i ovaj account.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions