• ElDorado
    1.3k
    Možda se povratkom Petka odustane od jačeg napadača. Meni se čini da je LB top priority
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Petko od sad pa nadalje će igrat par pa par neće , mislim da će Cannavaro tražit oranje po terenu a to troši
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Sta je s Pavicem ? Spominjao se Sibenik i mislim da za Varazdin nacuo.Ja bi njega posudio do ljeta al da igra zajamceno. Tu ce se sad lomit za svaki bod u hnl plus zavrsnica kupa i lp.Franjic,Sucic,Rog vjerojatno,Kaca,Misic,cak i Bernauer u razlicitim sustavima svi to mogu pokrit a neki garbage time moze dobit i Rados usporedno s juniorima npr. Bolje da igra i jaci se vrati s ozbiljnijom ulogom.Nije popularno ali nebi bilo lose isto s mikicem.Ponavljam s tim da se s njima ozbiljno racuna iskusnijim od ljeta.Ugovor,posudba do ljeta i ozbiljne garancije ako bude dobar tamo ti ode.RPG,plus i da jedan od dvojca Rile/Moha ostanu i nema tu neke minutaze.Btw Mikicu plan pokazes i ne produzivanjem rili i mohi.
  • ElDorado
    1.3k
    mislim da je Cannavaro očito htio vidjeti na djelu sve igrače pa onda napraviti selekciju i ostaje jos mjesec dana prelaznig za prodaje i posudbe
  • Paggini
    32.8k
    Varaždin bi bio vrhunski klub za posuditi i Mikića i Pavića
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Ma gledam i iz perspektive igraca.Mikicu moras predstavit neki plan.Slazes se ? I bolje je za nas i za njih da se uigravaju gdje ce igrati.Njima trebaju minute a realno koliko cemo mi imat prostora im dat? Krucijalne godine ovo.Plan treba i to hitno.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Treba ih dat Šibeniku. Kakav Varaždin likovi će besplatno dat najboljeg igrača. Spasit Šibenik, valjati će nam ljudi sigurno
  • Droljo
    10.7k
    Nordin lagano postaje novi Despodov na ZoniTeofil Kateran

Prvo treba prestići ojedu..
  • Paggini
    32.8k
    Radije bih da Šafarić ih trenira, da su u zdravom klubu koji igra konkretan nogomet nego u klubu koji nema kvalitetan travnjak, bez pravog trenera i konkretne igre.

Da se razumijemo, bolje i Sibenik nego klupa, al eto, ako možemo birati.
  • Jurki
    14.3k
    nist protiv Šibenika, ali tereni u Vzu su Santiago Bernabeu spram Šubicevca. Isto tak Vz je stabilnija ekipa sa sigurno boljim trenerom.
  • Ivanmtk
    1.2k
    To stoji, ali zbog toga je i manja šansa da će bit standardni... Za teren se slažem
  • CastAway1986
    2.3k
    Ja bi ga poslao tamo gdje ce dobiti najvise minuta.U Varaždinu bi se Pavic teže nametnuo pored Belcara, Marine i Tome Duvnjaka
  • Vedraca
    60
    Citam Benkovic na Pragu do Rijeke! Pise da ga je Bjelica htio in Dinamo
  • Facke
    4.6k

Pa nek ide v Rijeku. Za nas nije. Ne treba nam jos jeden nogometas v obrane sklon ozljedama. Vec sam tu vise put napisal detalje o njegove karijere nakon Dinama. Nama ne treba. Za Rijeku ok ako bude igral.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Mikic bi mogao u Istru ako im ode Valincic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions