• Facke
    4.6k

Ak se Franjica planera ko levuga beka onda mi je to los potez. Ja ne znam kaj bi on nama na te pozicije dal.
    Jednostavne ga tu ne vidim. Prema njemu sam stvarne dost kriticen i skepticen. El on za mene nebude vise od rotacijskoga igraca u Dinamu. V prvih 11 ne znam de bi on igral. Al nek pokaze da sam u krivu.
  • GeneralNapoleon
    209
    Mozda pre vise trazimo sa LB. Nije da se slazem da bi Franjic trebao krpat LB. Ali realno i veci klubovi krpaju neke pozicije i nemaju sve duplirane.

Pa Bayern doslovce od odlaska Lahma krpa desnog beka sa veznima (Kimmich, Laimer), stoperima (Pavard), ili lijevim bekovima (Guerrero).

A i Real doslovce nema udarnu spicu od odlaska Benzeme. Prosle sezone Joselua, ove Endrick.

Man City nema zamjene za Rodrija. A i ovako nemaju klasicnog lijevog beka pa Guardiola kemija sa trojicom.

Jednostavno nema ekipe koja ima sve pozicije duplirane, pa cak rijetko tko ima sve pozicije za prvih 11 na nivou.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Marić je još u ljeto gospodnje 2023. aktivno sudjelovao u transferima kluba i davao izjave za medije o planovima.

Bude li ovo četvrti prijelazni rok gdje ne dovedemo LB, nego završimo s Franjićem na toj poziciji jer se čeka ljeto, bit će to apsolutni debakl sportske struke. Nadam se da to nije ni opcija Ž.
  • Facke
    4.6k

Znam da je offtopic al moram odogovoriti.
    Kimmich ti je karijeru zapocel ko desni bek. I to mu je i najbolse isle. Onda se je ko Lahm kasnije prebacil u vezni red. Pavard moze igrati i stopera i desnuga beka na iste razine. Trenutne je Bayern prisliljen krpati el je desni bek Boey ozljeden a Stanisic se tek oporavil.
    Znaci totalne kriva informacija od tebe.
  • GeneralNapoleon
    209

Iskreno ne znam sto je Kimmich igrao u omladinskim kategorijama. Ali kao prvo on sam za sebe tvrdi da je zadnji vezni. A i po transfermarktu je najvise igrao zadnjeg veznog. U Leipzigu prije Bayerna nije uopce igrao desnog beka nego isto najvise zadnjeg veznog. To sve barem po TMu. To potvrduje samo moj dojam da se za njega uvijek i pricalo da je primarno zadnji vezni. Pa sto se i vidi po njegovoj igri na desnom beku gdje se puno zabija u vezu a i dosta je spor za beka pa ga redovno unistavaju brza krila.

Pavard takoder primarno stoper i kolko se sjecam je to guranje na desnog beka bio i jedan od razloga zasto se zasitio Bayerna. Jer se smatrao primarno stoperom.
    Jer ako cemo radit usporedbu to je od prilike to sto mi radimo ili bi mogli radit sa Perkovicem, prije Gvardiolom.

A sad sto od zime imaju Boeya koji vjerojatno jednostavno nije dovoljna razina, te Stanisica koji se prije nije uspio probit (vidjet cemo sad), ne mijenja cinjenicu da su im od odlaska Lahma najvise beka igrali Kimmich, Pavard i sad Laimer, koji to nisu.

Pa stvarno ne vidim gdje je razlika k nama koji isto krpamo sa svime i svacime.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    imamo Perkovića, Oliverasa i Franjića, za polusezonu do dolaska Taylora bomba
  • NitkoBitan
    21.6k
    za polusezonu do dolaska Taylora bombaJos-Optimus

Treba jos vidjet sto ce bit s tim Taylorom, spominje se i opcija novog ugovora sa Celticom. Treba to odmah dogovorit sad na pismeno pa makar da dode na ljeto. Jbs usmeni dogovor, od toga nikad nis.
  • Mihaljević
    11.1k
    Ne znam šta točno vidite u tom Tayloru, tip nije ništa specijalno.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Za mene bi nedovođenje pravog lijevog beka u ovome prijelaznom roku bio veliki minus. Ista greška napravljena je na ljeto i to se ne smije ponoviti. Franjića ne želim gledati na lijevome beku i nadam se da nije zbog toga doveden.
  • ElDorado
    1.3k
    Nadam se da se intenzivno radi na LB koji nije taj Taylor
  • dd29
    615

Sasvim solidan igrač za europu koju igra već godinama sa celticom i bio bi uvjerljivo najbolji lijevi bek hnl-a
    Ne znam šta ti znači da nije ništa specijalno, da nije kao marcelo, alphonso davies i slični
    Nijedan dinamov igrač nije ništa specijalno u usporedbi s najboljim klubovima
    Za dinamove potrebe je taylor top
  • jedan u nizu
    10.7k
    Od euforije kada se spomenuo Taylor, do toga da se nadamo da necemo njega dovesti.

Zona strikes again!
  • Nogo
    4.7k

Ivanušeč strijelac. Nadam se da ga gledamo uskoro kod nas.
  • CastAway1986
    2.3k
    vide da igra za Celtic I da vrijedi 7M na Transfermarktu :lol: ali ruku na srce bio bi nam upgrade na ovo što imamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions