• Mihaljević
    11.1k
    Za dinamove potrebe je taylor topdd29

Završit će kao Mykhailichenko, Lecjaks i ostali. 90% Celticovih navijača ga želi van, zašto bi onda bio dobar za Dinamo? Kad je Taylor igrao lijevog beka Celtic je u ligi prvaka uvijek bio zadnji, a u EL I UECL je jedva kada i igrao, a već ima 27 godina. Po čemu je taj kapitalac? Igra 10 godina u Celticu i baš ga nijedan engleski klub ne želi? Čišta prevara od igrača ako se mene pita. Ove sezone na mnogim scoutskim stranicama daleko najlošiji bek lige prvaka, ako ne računamo Slovan i takve klubove sa 0 bodova.
  • Izet Hajrović
    3.1k

Taylor na 2:25. :eyes: Bez obzira na ovu grešku, Taylor je ozbiljan igrač, ali nema potrebe za plakanjem ako ne dođe. Ima i drugih bekova, mi trenutno od pravih bekova imamo samo Oliverasa tako da nam je i Jurišić upgrade.
  • Paggini
    32.8k
    Što prije LB, a napadac neka dođe do kraja roka, ako se ne stiže sve odmah sada

Neka moja želja, napadaču nije toliko bitno uigravanje s ekipom realno
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ja bi volio Taylora još jučer. Ima internacionalno iskustvo, a što je najvažnije ratnik. Ono što nebo volio je cjenkanje i razvlačenje do kraja prijelaznog roka kao i dosad i onda neka bezveze rješenja. Riješite više tu poziciju. Najvažnija stvar u prelaznom roku. Fućka mi se za sve ako ne dovedemo dobrog ,solidnog lijevog beka ,sa napomenom da i igra lijevog beka. Dobra stvar je da ima vremena
  • E46
    986
    za nedostic tovare i rijeku top!
  • Vedraca
    59
    Igor Paixao se spominje kao Pojacanje kod West Hama, Arsenal, Tottenham....nadam se da nece otici jer nista onda od Ivanuseca
  • Tranzicijski Napad
    266
    Ivanusec zabio za 1-0 protiv fortune dusseldorf

danas u prijateljskoj
  • Zagreb1992
    1.9k

Arsenal bi mogao čak dovesti kao zamjenu za Saku ..u tom slučaju sumnjam da će Ivanušec ići..a Paixao teško da neće odbiti poziv velikih klubova
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Nek plate koliko treba tog taylora i zavrse vise to.Ocito se rastaje s Celticom.Tu je pukla dugodisnja ljubav.Od maste o hallerima,onuochu,shpendijima td ocito isto nista.Uplati 2 m ako postoji ta odsteta za crnca iz CSKE S, (cini se zanimljiv)rijesi se viskova i uigravaj ekipu.Nemamo mi vremena za zubic vile. Galesic,Taylor,Franjic,Ivanusec,Kouylipou i dosta.Eventualno jos za ljeto bezicirat Beyatta i Morrisona. I po meni jeb rok.The end
  • Vedraca
    59
    nadam se da cemo ga dogovoriti prije Toga tj. da ce ga pustiti a Paixao da ce na Ljeto tek da ide
  • ElDorado
    1.3k
    Meni je sam blentavo da mi obicno zapikiramo nekog igraca i onda slijede tantalove muke. Ak Taylor nije prosao iz prve nego se vrti u krug uzmi nekog drugog nije lik bogom dan.
  • hardek
    3.6k
    Ja mislim da ako Ivanušec nije riješen do sada da neće ni dolazit. Eventualno možda na kraju roka kada mu se iskristalizira situacija tamo.

Za lijevog beka sam isto skeptičan pošto mi se čini da ganjamo samo Taylora i da je Franjic bio sigurna opcija ukoliko se on ne obistini.

Iskreno mislim da će doći još samo napadač do kraja roka.
  • Droljo
    10.7k
    Iskreno mislim da će doći još samo napadač do kraja roka.hardek

Ja se nadam!
  • GeneralNapoleon
    209
    Ja bih rade doveo onog Nordina iz francuske nego Ivanuseca, jer mislim da smo na desnom krilu slabiji nego na lijevom.

Uz to su on i Ivanusec po kvaliteti vjerojatno tu negdje, podjednako su stari a ovoga bi se dovelo trajno i time moglo na par godina rijesit poziciju desnog krila.

S time da ima pola godine ugovora i placu ispod milijun eura mi se to cini i izvedivo. Sad dali su nasi pokusali pa on nije htio ili uopce ne razmisljaju u tom smijeru ne znam. Ali meni bi to bilo logicnije rijesenja od Ivanuseca.
    Onda bi nam udarna krila bila Pjaca i Nordin. Svako na svojoj prirodnoj poziciji i ne bi se moralo kemijat kao najvjerojatnije sa Ivanusecom.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Nordin lagano postaje novi Despodov na Zoni :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions