• Jos-Optimus
    4k
    imamo Perkovića, Oliverasa i Franjića, za polusezonu do dolaska Taylora bomba
  • NitkoBitan
    22.1k
    za polusezonu do dolaska Taylora bombaJos-Optimus

Treba jos vidjet sto ce bit s tim Taylorom, spominje se i opcija novog ugovora sa Celticom. Treba to odmah dogovorit sad na pismeno pa makar da dode na ljeto. Jbs usmeni dogovor, od toga nikad nis.
  • Mihaljević
    11.2k
    Ne znam šta točno vidite u tom Tayloru, tip nije ništa specijalno.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Za mene bi nedovođenje pravog lijevog beka u ovome prijelaznom roku bio veliki minus. Ista greška napravljena je na ljeto i to se ne smije ponoviti. Franjića ne želim gledati na lijevome beku i nadam se da nije zbog toga doveden.
  • ElDorado
    1.5k
    Nadam se da se intenzivno radi na LB koji nije taj Taylor
  • dd29
    630

Sasvim solidan igrač za europu koju igra već godinama sa celticom i bio bi uvjerljivo najbolji lijevi bek hnl-a
    Ne znam šta ti znači da nije ništa specijalno, da nije kao marcelo, alphonso davies i slični
    Nijedan dinamov igrač nije ništa specijalno u usporedbi s najboljim klubovima
    Za dinamove potrebe je taylor top
  • jedan u nizu
    10.9k
    Od euforije kada se spomenuo Taylor, do toga da se nadamo da necemo njega dovesti.

Zona strikes again!
  • Nogo
    4.9k

Ivanušeč strijelac. Nadam se da ga gledamo uskoro kod nas.
  • CastAway1986
    2.4k
    vide da igra za Celtic I da vrijedi 7M na Transfermarktu :lol: ali ruku na srce bio bi nam upgrade na ovo što imamo
  • Mihaljević
    11.2k
    Za dinamove potrebe je taylor topdd29

Završit će kao Mykhailichenko, Lecjaks i ostali. 90% Celticovih navijača ga želi van, zašto bi onda bio dobar za Dinamo? Kad je Taylor igrao lijevog beka Celtic je u ligi prvaka uvijek bio zadnji, a u EL I UECL je jedva kada i igrao, a već ima 27 godina. Po čemu je taj kapitalac? Igra 10 godina u Celticu i baš ga nijedan engleski klub ne želi? Čišta prevara od igrača ako se mene pita. Ove sezone na mnogim scoutskim stranicama daleko najlošiji bek lige prvaka, ako ne računamo Slovan i takve klubove sa 0 bodova.
  • Izet Hajrović
    3.5k

Taylor na 2:25. :eyes: Bez obzira na ovu grešku, Taylor je ozbiljan igrač, ali nema potrebe za plakanjem ako ne dođe. Ima i drugih bekova, mi trenutno od pravih bekova imamo samo Oliverasa tako da nam je i Jurišić upgrade.
  • Paggini
    34.6k
    Što prije LB, a napadac neka dođe do kraja roka, ako se ne stiže sve odmah sada

Neka moja želja, napadaču nije toliko bitno uigravanje s ekipom realno
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ja bi volio Taylora još jučer. Ima internacionalno iskustvo, a što je najvažnije ratnik. Ono što nebo volio je cjenkanje i razvlačenje do kraja prijelaznog roka kao i dosad i onda neka bezveze rješenja. Riješite više tu poziciju. Najvažnija stvar u prelaznom roku. Fućka mi se za sve ako ne dovedemo dobrog ,solidnog lijevog beka ,sa napomenom da i igra lijevog beka. Dobra stvar je da ima vremena
  • E46
    1.1k
    za nedostic tovare i rijeku top!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions