• Jurki
    14.2k
    A nemamo nikog mladog propast cemoPaggini

Ak rijesimo filijalu... onda idemo do Meseca.. i to bez Jakirovih raketa.
  • tp1997
    804
    Bilo koji prijelazni rok u proslosti s kojim se mozemo ponositi je kada smo kupili hrpu klinaca za buducnost ili kada smo doveli neku 'polovnu' robu van lige 10jedan u nizu

Ne znam baš, ima dosta suprotnih primjera. KTC je došao nakon sezone gdje je bio standardni stoper Saint-Etiennea koji je te godine bio 7., Tonel je godinu prije dolaska kod nas skupio 29 nastupa za Sporting, Moubandje je došao kao prvotimac Toulousea i relativno redoviti švicarski reprezentativac, Junior Fernandes godinu nakon što ga je Leverkusen platio 7 mil eura, Soudani par mjeseci prije osvojio portugalski kup s Vitorijom, Paulo Machado skoro 70 nastupa za Olympiakos prije prelaska kod nas, Eduardo branio cijelu sezonu u Bragi redovito i bio na popisu za SP 2014...Naravno, neki su se pokazali kao veća pojačanja a neki kao manja, ali sve su to bila ozbiljna i provjerena imena u momentu dolaska.

Mislim da je prije slučaj da Dinamo sam sebe percipira ovako kako si opisao, pa često ni ne pokušava dovesti ozbiljnija imena niti je spreman potrošiti ozbiljniji novac, nego da je nemoguće da Dinamo dovede ozbiljnija imena.
  • Guinness
    2.4k
    Jel vam Dinamo kriv što vaši igrači misle da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj?Paggini

Nema se tu šta misliti, niti ima prostora za mišljenja, činjenice su činjenice.
  • jedan u nizu
    10.7k

Ma jasno da se da naci dobre igrace za pristojan iznos. Samo sto su sada cijene porasle gore i to dosta, a nama budzet nije narastao 2 i pol puta. Mislim, i dalje se jeftino ili besplatno moze dovuci igrace poput KTCa, ali po meni najveci problem nisu niti financije niti nesto drugo, nego sami igraci.

Ne mogu reci da su prijasnji igraci koje smo dovodili puno bolji odo ovih sto imamo sada.
    Ti neki igraci su dosli u dinamo kada je zario i palio, pa su i oni bili bolji.
    Sada vecina nasih prvotimaca se muci sa formom i motivacijom, i kada dode jedan Cordoba ili Mbuku ne dodu do izrazaja i utope se u sivilo jer nisu Messi.
    Da cijela ekipa igra bolje i da gazimo ligom, i ti igraci bi prvo, dobili vise prilika, drugo, imali puno bolji ucinak, sto u golovima sto u asistencijama.
    I vec bi pricali kako smo upecali Cordobu ili Mbukua za dobre novce.

Da li je Cordoba bolji od Juniora Fernandesa?
    Ne znamo, jer nema prilike i jer nam ostatak momcadi igra za kurac.
    Ali mi odmah govorimo da je to propali transfer. Isto vrijedi i za Mbukua, Torrentea, Mmaee-a ili Stojkovica.

Mi ocekujemo da ce jedno pojacanje danas podignuti cijelu momcad na veci lvl i biti instant pojacanje.
    Ali to nisu radila pojacanja niti u proslosti, samo su dobro, neki i odlicno popunjavali svoje uloge u momcadi koja je vec bez problema rijesavala sve HNL protivnike.

Isto kao sa mladima. Lako je razvijati mlade igrace i davati im priliku kada imamo +10 u prvenstvu i kada mogu skupljati minute, iskustvo i golove bez pritiska.
    Ajde ti sad stavi nekog mladog igraca na -7, pa kad proda jednu loptu i tu ga svi krenu pljuvati i govoriti da je smece. Pa nikad neces na taj nacin razviti i prodati nekoga, pogotovo ne za rekordne iznose.
  • CentaršutPolovanca
    1
    ne izvini s prosjekom godina 29 i 7 bodova zaostatka,situacija je bajna.
    U 4 mj primjenjeno 3 trenera,di su se vise manje prva dvojica držala istih načela,sad dolazi 3. koji najmanje poznaje situaciju i klub,ali da trebamo biti optimisti i dalje? Slažem se možda da da,ali mislim da ovakva sportska politika,slaganje ekipe bez reda i na ho-ruk nema smisla. Imaš u svlačionici 30+ igrača bez klinaca..a igrat će ih opet 14-15…
  • Droljo
    10.6k
    prosjekom godina 29CentaršutPolovanca

Stručljak! Zamjeni zagorca i nevu te ktc-a i galešića pa reci onda prosjek godina.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    Čovjek ne drobi gluposti,ima smisla većina stvari. Nije bas bajno,oci su nam zamazanr transferima i novim trenerom. A o problemima za filijalom i mladima ni rijeci. Brijem da će bit gusto svakako,ne zelim zamišljat osvajanje lige od strane Hajduka,mislim da bi bilo svega
  • Droljo
    10.6k
    Jebala vas filijala i mladi dečki :roll: mi smo na minus 7 a moramo bit prvaci kak god znamo zbog možebitnog direkt ulaza u lp sljedeće sezone.
    Na ljeto bude vremena za sva druga pitanja ljudi. Polako.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    s takvim razmišljanjem smo se doveli tu di smo sad..
  • Droljo
    10.6k
    Odustajem. Sori
  • Paggini
    32.6k
    "Huh jebote ovaj dovodi Ivanuseca, kupio Galesica, dovelo se Franjica, ozbiljna imena se jos spominju, ljudi su uzbudjeni oko Cannavara, šta ću sada...

...NEMAMO MLADIH, FILIJALA LJUDI DRAGI"

Na ljeto bude vremena za sva druga pitanja ljudi. Polako.Droljo

Sukus svega, nek se ovo odradi do 17. veljace, pa neka se krene sa ostalim.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Daj malo elaboriraj kako bi nam filijala ugovorena na ljeto pomogla u ovoj situaciji? Koliko bi nam mladi postotno imali vecu minutazu u prvoj ekipi i kako bi se to odrazilo na trenutni zaostatak?
    Koji su to mladi igraci spremni na vecu minutazu, a da nisu poslani na posudbu?
    Daj nam malo mesa.
  • Zagreb1992
    1.9k

Nekada smo bili ozbiljni klub po pitanju igrača iz omladinske škole ..Treba nastaviti istim putem i konstatno ulagati u jačanje škole .Misliti na budućnost isto mora biti fokus kluba
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    već sam stavio post na to ja mislim,trebalo je 1.8.2024 to bit riješeno..da bi s vremenom mogao korigirati,jer može se desit da filijala ne ispadne uopće dobro.
    Samo biti prvi a pri tome zanemariti sve ostalo je cisti apsurd koji vodi u propast,sama situacija di ti je 15.igrac hoxa,koji očito nije prošao školu nogometa je smjesna,a svi se sjećamo presice na ljeto.
    Nazalost rezultat pati jako,vuku se svakakvi potezi,ali sa klincima se nije povuklo ništa..niti igraju nit se razvijaju negdje drugdje ako već ne tu.
  • Vučko53
    282
    Molim vas Cordobi dajte jos vremena i malo se strpite. Pa i puno veci igraci su trebali polusezonu-sezonu za prilagodbu kod promjene lige i nacina igre, a mozete misliti koja je razlika izmedu juznoamerickih liga i HNLa. Uz to, decko je jako mlad, dosao sam s drugog kraja svijeta. Mislim da smo u nekim trenutcima svi vidjeli da ima ono nesto, da je brz kao metak. Ajmo malo pricekati i uvjeren sam da cemo bit zadovoljni s deckom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.