• Dudu9
    1.3k
    sezonu prije bili smo loši, ljetni prijelazni rok je bio loš, potrošeno 6 milijuna za pojačanja neki su igrači otpisani i dinamo igra opet loše, branit SD da nije imao novac ovo ono, a dinamo imao osiguranu Europu, šta bi Rijeka trebala reći prodali najbolje igrače i opet su 7 bodova ispred dinama
  • OBIGB
    649

Jedno pitanje, za sve, ali ti si spomenuo jedan termin, pa krećem od tebe…

Zbog čega su trenutni potezi uprave/SD, koga god okarakterizirani all-in? Misliš li na klub ili MM?

Prema mom tumačenju, all in bi trebalo biti stavljanje svih dostupnih sredstava u opticaj, eventualno i zaduživanje na entu, korištenja poluga poput kupovine igrača kako ih nebi uzela a ne trebaju ti jer ih ne koristiš a plaćaš ih itd., a ako se ne dođe do cilja ostaje spaljena zemlja i klub se baca 5-10 godina unatrag.

Da, smatram da su posljedice neosvajanja prvenstva velike, ali da li dovode do tolike katastrofe, da nakon toga nema ničega jer se sve “spalilo” i pokušaju osvajanja prvenstva? Mislim da nije tako. Smatram da sigurno ne će doći do zamjena uloga/pozicija po važnosti i utjecaju u HR nogometu (iako i to jedno prvenstvo bi za mene bilo šok, i ne smije se desit, bar ne još koji godinu-mislim na tovare).

Koji su glavni argumenti da se koristi terminologija “all in”? Vidio sam to po medijima, više naslove nego što bi pročitao te članke. Mogao bi čak raspravljati da MM ide na all in (sve sto mu je u moći koristi sad) jer ako nema prvenstva vjerujem da gubi posao, ali kao klub, mislim da još nije all in.
  • jedan u nizu
    10.6k

Samo sto mi ocekujemo pojacanja koja ce zabijati golove Bayernima, Arsenalima i slicno.

I uostalom, Rijeka igra iznad ocekivanja i bez pritiska.
    Mi igramo daleko ispod ocekivanja, sa pritiskom i teskim ne zalaganjem igraca koji su se umislili i misle da se prvenstvo osvaja samo od sebe.

Rijeka nema naviku osvajanja prvesntva i znaju da moraju biti super i disciplinirani i iznad svojih mogucnosti da to osvoje.

Dinamo, i njegovi igrace, misle da sa 30% snage mogu preko HNLa, i onda imaju motivaciju u LP. Shodno tome igraju daleko ispod ocekivanja.

Prosle godine se svrsavalo na Rijekina pojacanja.
    Da li se itko maknuo iz Rijeke? Evo jedino Galesic ostvario transfer kod nas.
    Di su Fruk, Jankovic, Selahi i Pasalic?
    Selahi da je toliko dobar, vec bi imao 10 ponuda na stolu s obzirom da mu istjece ugovor za 6 mj.

Da smo mi doveli te igrace prije Rijeke, imali bi isti ucinak i istu sudbinu, kao vecina igraca tog kalibra, i opet bi se pljuvalo po pojacanjima.

Uostalom, sto je pozitivan prijelazni rok za dinamo?

Dinamo moze kupovati samo top, ali bas top HNL igrace, a njih zadnjih godina bas i nema. Tko je kalibar za dinamo? Livaja? Drugih nema.

Drugo, dinamo moze kupovati najvece talente hrv nogometa, a to koliko toliko jos i radi (Kacavenda, Stojkovic, Perkovic), fali Soticek eventualno i to je to. Strane mlade talente ne mozemo dovoditi

Trece, dinamo ne moze dovuci zvijezde ili neke igrace koji mogu doci u Fener ili Galatu, mi mozemo dovoditi igrace koji ne igraju u svojim klubovima ili su pred istekom pa se moze ispregovarati. Kvalitetniji igraci kostaju minimalno 5, a nerijetko 10mil eura, a mi taj novac nemamo.

Cetvrto, kod nas mogu doci nasi bivsi igraci koji trebaju ozivjeti karijeru nakon tezih ozlijeda ili su na zalazu karijere (to radimo od samostalnosti valjda).

Bilo koji prijelazni rok u proslosti s kojim se mozemo ponositi je kada smo kupili hrpu klinaca za buducnost ili kada smo doveli neku 'polovnu' robu van lige 10, a igrali su iznad ocekivanja kod nas.
    A svaki od njih je igrao dobro u HNLu, a podbacivao u Europi.

Sto na kraju po meni samo dokazuje to da su igraci prije igrali sa malo vise zelje i motiva u HNLu jer smo u europi bili kanta za napucavanje. Dok sada svi olako shvacaju HNL i nema zalaganja.
  • Ludovic IX
    7.6k
    ako perkovicu narastu muda, onda da...ovakav, kakav je sad je samo perspektiva bez neke nade da će postati dobar stoper
  • Paggini
    32.5k
    perkovicu narastu muda,Ludovic IX

Muda ne rastu na klupi jbg
  • Dudu9
    1.3k
    Ako je dinamo mogao prije pojačanja pronaći u Soudani, Pinto,Cufre,Sigali, i ostale znači da se može samo treba pronaći i prepoznati igrača za dinamo, jer za 800k plaće koje prima Mmae moraš imati pojačanje koji radi razliku a ne lika kojeg poteraš na tribine ili da nam junior Rome pojačanje za lijevog beka
  • CentaršutPolovanca
    1
    Osim sucica i baturine,ne vidim koji će sljedeći dečkić upasti,plan i program nemamo to se vec zna,vremena ovu polusezonu za klince tek nema,ako prvi dio nije bilo,ne vjerujem da će bit sada kad moramo svaku stizati.
    Bojim se da će bit svega ukoliko ne osvojimo ligu,padat će glave,klinci će Počet sumnjat u buducnost u ovom klubu i bit ćemo u problemu.
    Jedva čekam da krene da vidimo,ali dosta nosi ova sezona u narednih par sezona koje dolaze nakon ove.
    Ili potpuna stabilnost ili ćemo dozvolit da nas konkurenti polako stignu,Kak nas i stižu zadnjih godina barem u domaćem prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Upast ce Vrbancic, Stojkovic, Kacavenda, Pavic.
  • CentaršutPolovanca
    1
    oprosti,vrbancic nije tu,Stojkovića i Kačavendu s 22 godine ne mogu ubrajat među mlade i još su polomljeni. Pavić nema niti 10% minuta ovu polusezonu..
  • Paggini
    32.5k

A nemamo nikog mladog propast cemo
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Dobar mi je jučer bio onaj Profa ili kako se već zove na podcastu 8_24. Kao padamo ispod 40 milijuna vrijednosti ako prodamo na ljeto Baturinu i Sučića. Jer valjda nije moguće da budemo zamjenili igrače ili se možda i pojačali. To i ko da nikome ne može skočit vrijednost u međuvremenu...
  • Droljo
    10.6k
    koji će sljedeći dečkić upasti,plan i programCentaršutPolovanca

Cordobu namjerno svi izostavljate?
  • NitkoBitan
    21.5k
    Prije 5 dana val banova i bas tocno na taj dan se kreira profil kojem je 5ti upis (a mozda i koji prije) o planu i programu klinaca u Dinamu. Aj nas nemoj j il barem budi malo manje sumjiv tko god da si.
  • Sven
    78
    Ne stizu nas i nece nas pocet stizat sta god se dogodilo. To sto su u 2-3 sezone spustili zaostatak ispod 12 bodova ne znaci da su poceli anulirati superionost vec upravo suprotno. Konkurenti nam idu glavom kroz zid i sami sebi kopaju rupu. Konkurenti nas s 3 sezone ne mogu stici, a ne s jednom. Da bi se dominacija izjednacila njima su potrebne 2-3 godine ozbiljnih europskih rezultata i 2-3 godine Dinamovog posrtanja. Citaj od ta dva nece se dogoditi niti jedan scenarij ma kako god zavrsila sezona
  • Mulec86
    416
    Meni su te spike o izgubljenoj mladosti unutar kluba takvo sranje,a cijelu pricu glancaju novinari kojima su presuzne oci od odlaska kriminalca ili jednostavno ne zele vidjet.

Mi samo danas u ekipi imamo 2 ekstremno talentirana igraca , ta dva vrijede barem 30 milijuna zajedno. Kaj vi ocekujete da se klub koji ima imalo ambicija za nekih rezultat bude povlacil u neke egzibicije prodavanja 5 igraca s 18 godina koji prije toga budu imali dve pune seniorske sezone?

Brljave o spanjolcu , isti spanjolac ima 23 godine i po TM vrijedi 4 milje ,Perkovic je na 3.5 , Galesic na 3 za Cordobu se prica da s 19 vec imamo milijunske ponude. Na vratima imamo barem 5 razvojnih igraca iz juniora koji cekaju minute kad to vrijeme dozvoli i kad se rezultat stabilizira. Kaj se mene tice ,ak je cijena da za nekog Ivanuseca dobijemo 5 milja manje ,a da on ostane 2 sezone duze i direktno donese igrom tih 5 milijuna i rezultatom se preblizimo najelitnijima onda me boli ona stvar za konacnu cijenu transfera.

Price raznih menadzera o prodaji igraca koji u maticnom klubu i ligi ne ostave niti 5mjeseci dostojnog traga su cisto trgovanje ljudima bez ambicija i zelje da se barem djelic njihovog talenta utrosi u rezultat kluba.

Uostalom vrijeme je pokazalo da se igraci koji se zadrze do ranih dvadesetih puno bolje snalaze u nogometnom svijetu dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.