• Medvedgrad
    354
    MasniBrkMarkaViduke = CentaršutPolovanca
  • Jos-Optimus
    3.6k
    ma nema smisla, ovih par trolova baš prljaju teme, kaos
  • Joza
    627
    = jedan iz društva baniranih
  • Droljo
    10.6k
    Nekada smo bili ozbiljni klub po pitanju igrača iz omladinske škole ..Treba nastaviti istim putem i konstatno ulagati u jačanje škole .Misliti na budućnost isto mora biti fokus klubaZagreb1992

Absolutne se slažem! Ali ne danas niti sljedećih mjesec dana.
  • Jurki
    14.2k

Koliko moram biti bolestan u glavu pa razmisljati o tome kak mi fali onaj adrenalin i huk sa tribine.. de je taj 25.1.
    Vrag ti nedelu bez nogometa i vikende bez Dinama.
  • Sajla
    6.4k
    Pa i puno veci igraci su trebali polusezonu-sezonu za prilagodbu kod promjene lige i nacina igreVučko53

"ČITATELJI Marce, najčitanijeg španjolskog dnevnika i Realovog "kućnog glasila", proglasili su transfer Luke Modrića u Real najgorim poslom u Primeri 2012."

najgori transfer u cijeloj ligi, ne samo Realu, a vidi ga gdje je danas. vjerojatno je već dosadno i glupo izvlačiti ovaj primjer svaki put u ovakvim situacijama jer su ljudi često puta i bili u pravu. ali to nije teško jer je puno teže uspjeti nego propasti. i to je ono što hrani dežurne pljuvače, što su često u pravu. a kad nisu, onda slijedi umanjivanje tuđeg uspjeha. prognozirati uspjeh nekome za koga nitko nije čuo, otkriti igrača prije bilo koga drugoga - e, tu su takvi prognozeri malo slabiji...
    po onome što ja mogu vidjeti, Cordoba ima preduvjete za uspjeh. a ja mu to želim jer njegov uspjeh znači uspjeh Dinama. i zato ću radije svakom igraču koji dođe dati podršku pa da mi bude žao ako ne uspije nego ga pljunuti pa se naslađivati kad se to ostvari. ne treba mi to da se osjećam bolje. ako ste na navijačkom forumu, onda valjda igrač treba nečim zaslužiti da ga se kritizira i omalovažava, a podršku mora dobiti bez zadrške.
  • Jurki
    14.2k
    Juznoamerickim nogometasima daj takticku naobrazbu, slozi im glavu (kaj je najveci problem) i dobil bus "joga bonito" za prste polizati zbog kojih se trazi karta vise, zbog kojih se dolazi na svaku rugobu i ruinu od stadiona.
    Ceka se magicni kolumbijski prah da nas sve zaludi.
  • NORTE
    13.1k
    Kako je zona izgledala nakon otkaza Bjelici i dovođenja Cannavara bolje razmislite kada komentirate tovare i riječane.DugaLopta

Kako drugačije je trebala izgledati?
    Ljudi su bili bijesni zbog loše polusezone i slabog prijelaznog roka, ali isto tako nisu vidjeli puno dobrog u otkazu legendi kluba pred pripreme i rok od kojeg puno očekujemo.

Niti su vidjeli ikakav upgrade dovođenjem novog trenera koji nema neku ludo uspješnu trenersku karijeru.

Ovo je forum o dinamu i predstavlja stanje uma i svijesti jednog dijela dinamovaca, normalno je da ljudi polude u nekim trenucima.

dinamo je dio dnk.
    Doživljavamo ga "preosobno", kao da je naša imovina.
    Nije to ni dobro po zdravlje, ali lijeka nema.

Dat ću i svoj primjer, s koliko ljudi svakodnevno raspravljam o dinamu zadnje vrijeme to je suludo, što uživo, što po whatsapp grupama, što sa samim sobom, što po zoni.

Što tek reć za sve one koji prate i komentare po društvenima, gledaju podcaste, prate broj bodova u aplikaciji, itd...

Ima ona naša dobra pjesma "ne mogu zamisliti život bez tebe".
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Ceka se magicni kolumbijski prah da nas sve zaludi.Jurki

Već dugo nije među bananama u Ploče "zalutal" :joke:
  • petrinjskikokošinjac
    101

Pa i nije bas trebalo izgledat ko nakupina svih vrsta stakora koji su jedva docekali trenutak da izbace svoja sportsko, ekonomsko, direktorska sranja ali do nove histerije pa cemo opet ispocetka.
  • Lihtmašinac
    382
    Sretna nova godina, evo ovako naknadno i od mene! S ovim prvim upisom 2025. želim svim ljudima dobre volje, a pogotovo onima plave krvi i duše, da im ova godina cijela bude puna zdravlja, sreće i uspjeha!

Željama i čestitkama prilažem par fotki s putešestvija zadnjih desetak dana:

> Frankfurt/M - jedno popularno javno igralište:
    igraliste-ffm.jpg
    (tek sam doma skužio da mi slika nažalost nije baš uspjela, ali razlog fotkanja može se razaznati: glavni motiv nalazi se desno od mrežice, uz donji rub ploče, hehe)

> Medvednica:
    medvednica-ploca.jpg

> Tuđmanova zračna luka:
    francov-aerodrom-1.jpg
    francov-aerodrom-2.jpg
    francov-aerodrom-3.jpg

Bilo kuda, Dinamo svuda!
  • blubach
    684
    Mi svi koji igramo FM, nam treba nekoliko rokova da poslozimo momcad kako zelimo, a znamo koliko FM bude nerealan oko toga.jedan u nizu

Heh, ovo me malo nasmijalo jer, ukoliko stvarno dođu Ivanušec, Taylor i naveliko najavljivano zvučno ime u napadu, je to dokaz da se doslovno MOŽE složit ekipa u jednom roku kao u FMu i da je sve ostalo jedna velika glupost za mazanje očiju. I to pazi, zimski rok, ne ljetni! Još jedan mit da se ne mogu dobri igrači dovest preko zime (a ne vjerujem da ćemo potrošit 10+ milijuna).
    Kako će to sve izgledat i kako će se uigrat je druga priča, ali...može se.
  • jedan u nizu
    10.7k

3 igraca nisu slaganje ekipe.
    Da je bar tako lako.

I uglavnom posudujemo igrace, to je daleko od poslozene ekipe. Sta kada odu Ivanusec i Franjic na ljeto, a mozda i napadac ako tako dode. Ako se sada rijesimo 3-4 igraca, na ljeto jos 3-4, a jos trojici istekne ugovor?
    Poslozena momcad?
  • blubach
    684
    3 igraca nisu slaganje ekipe.jedan u nizu

Kakva 3 igrača?
    Galešić, Franjić, Taylor, Ivanušec i špica.
    Jedino bi Ivanušec bio bez mogućnosti otkupa (pričam o tome kako se piše).
    To je posložena momčad za polusezonu, apsolutno.
  • jedan u nizu
    10.7k
    To je posložena momčad za polusezonu, apsolutno.blubach

za polusezonu.
    I sta onda na ljeto?

btw. da se ovo poslozi trebalo je dva roka, jedan u kojem nisi imao pare na pocetku, a onda ti je tek kasnije odobrila zahtjev za povecanje budeta.
    I opet imas puno igraca koji su visak, i opet na ljeto trebas veliku rekonstrukciju.

Dovede i jedan Man utd 10 igraca u jednom roku, potrosi stotine milione, pa opet nisu poslozili momcad ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.