• Majki2111
    3.6k
    Baš to. Veliki kvantitet Dinamovog puka se drži uzvišeno, a zapravo ne bi mogli podnijeti veći rezultatski post s većim izljevom negativnih emocija i afekata
  • DrawTube
    5.8k
    bez obzira na to kaj ih sad podbadamo meni je reakcija Riječana sasvim opravdana

Mislim nije kao da im je jedan od najboljih igrača otišao konkurentu na samom početku prijelaznog roka.

Zamisli koja bi to bila psihijatrija Luzera s Drave da smo im maznuli Metkovica ili psihijatrija našeg puka da je Baturina otišao u Rijeku
  • jedan u nizu
    10.7k
    Baš to. Veliki kvantitet Dinamovog puka se drži uzvišeno, a zapravo ne bi mogli podnijeti veći rezultatski post s većim izljevom negativnih emocija i afekataMajki2111

Slazem se.
    Ali s druge strane, to je zapravo i krivac dugi niz osvajanja titula.
    Prva godina bez titule ce biti grozna, jer je nesto novo i nevideno, i svi ce govoriti kako si jedan klub poput dinama moze dozvoliti da ne osvoji titulu a ima duplo verci budzet od ostalih.

Ali inace to bi bila normala, da svakih par godina budemo bez titule, ili da titulu osvajamo svaku drugu godinu.

Da smo dugo bez titule, i nas bi prala euforija kada bi bili blizu.
    Uostalom, '82 se desilo to isto, najposjecenija sezona, najvise clanova (do prosle godine), euforija nevidena i godina koja je zlatnim slovima upisana u povijest kluba.

Mi cemo kad tad ostati bez titule, i moramo biti 'spremni' na to, htjeli to ili ne.
    I kada izgubimo titulu i tada cemo imati najbolje igrace i najveci budzet.
    Ali se slazem da ce to biti lose ako izgubimo od ovako ne kvalitetnih protivnika.

Ako se ikada desi situacija da imamo 3 kluba koji igraju skupine europe i imaju realne sanse za prolazak, i svi imaju ok financije, bez da su na rubu propasti, i kada takva liga bude 'jaka', onda ce nam biti manje zao izgubiti tu titulu.

Rade bi da izgubimo titulu od suparnika u HNLu koji igra europu i skupi 10ak bodova tamo, i ne mora prodati najveceg talenta da isplati place, nego od kluba koji ispada od poluamatera i kojima trener kupuje mobitele, ili predsjednik prodaje igraca rivalu da bi usicario nesto para.
  • Majki2111
    3.6k
    Prva godina bez titule ce biti groznajedan u nizu

Pa to smo svi skupa doživjeli 2017.

Riječka šampionska ekipa se ne zaboravlja lako. 88 bodova

Prki-Žuta, Elez, Župarić(Mitrović), Rile-Bradarić, Miške- Gorgon, Franko, Vešo-Gavro
  • jedan u nizu
    10.7k
    Pa to smo svi skupa doživjeli 2017.Majki2111

Ma jesmo, ali ipak su to bila malo drugacija vremena.
    Jako cudna sezona. I dalje bitka sa glavom, kojem se sudilo tada. Nekako je svima ta sezona u magli (barem s kojima ja komuniciram).
    Do tada smo bili kanta za napucavanje, navikli smo na poraze, barem one europske, nije bilo novog vala navijaca, nije bilo pozitivne atmosfere u klubu.

Sada imamo cisti klub, koji pripada nama, novu upravu, imamo rezultate u europi i sada nam je svima krivo kao psima kada sa Monacom ili Celticom izvucemo samo x u LP. Imamo navijace koji se vracaju na tribine, dinamo je opet u gradu, u zraku, na djecjim igralistima.

Sada se mozemo svi poistovjetiti sa dinamom, i sada ce gubitak titule teze sjesti nego prije 8 godina.
  • Majki2111
    3.6k
    Ne gledam s te strane. Gledam s terena. Do potresa sam bio na istoku.
    Ja osobno niakd nisam imao problema nikakvih se povezivati. Znam za koga sam i tko sam. Sve čestitke Rijeci tada. Idealnu ekipu su imali.

Moćno moćno.
  • Paggini
    32.6k
    Jednostavno je - Dinamo će još dugo vremena biti najdominantniji klub u Hrvatskoj - financijski, igrački, u mladjim kategorijama, po svemu i s pravom se očekuje da će osvajati titule.

Da Hajduk ili Rijeka nekim čudom dođu financijski na tu razinu s nekim privatnim kapitalom - ok, izjednačeni smo po financijskoj moći, nije grozota izgubiti.

Da Hajduk ili Rijeka poslože fantastičnu ekipu s izvrsnim trenerom kao te 2017. - ok, potrefila im se generacija, izvrsno je posloženo s njihove strane, a mi smo okoštali. Jbg.

Ali trenutno ni jedno ni drugo nije slučaj - tovari režu kruh na tanke šnite, slave Kalika, Rijeka igra ok, ali kiksa previše. A mi puni ko brod, dovodimo kog hoćemo, pogotovo u odnosu na njih.

U tom smislu, da izgubimo ove sezone, bio bi užas, ne samo zato sto je Dinamo izgubio, nego je nova garnitura prvu godinu izgubila titulu, a manje bi mi smetalo slavlje na kvarneru nego naricanje katastrofe od strane naših. Izgubili bi i Ligu prvaka, krpali se s Baturinom i vjerojatno Sucicem... Puno toga bi među prosječnim navijačima krahiralo i strah me da bi padale glave tamo gdje ne trebaju padati.

Tako da u tom smislu, ova tovarska "titula ko Leicester" nije toliko daleko od istine, jer sad se visi koliki je ogroman jaz između nas i njih, to su dva svemira.
  • Mihaljević
    11.1k
    Naši juniori Mislav Ćutuk, Tomas Baković, Leo Rimac, Noa Mikić, Leon Jakirović, Sven Šunta, Marko Zebić i Antonio Rajić zimske će pripreme provesti s prvom momčadi Dinama.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Kad bi došli još Taylor i Ivanušec, bez napadača bismo se u ovom roku pojačali u pojedinačnoj igračkoj protuvrijednosti 18 milijuna eura prema TM-u. S napadačem bi to vjerojatno išlo preko 20 milijuna. Mislim da nikada nismo imali ni približno tako jak rok na papiru.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Kad bi došli još Taylor i Ivanušec, bez napadača bismo se u ovom roku pojačali u pojedinačnoj igračkoj protuvrijednosti 18 milijuna eura prema TM-u. S napadačem bi to vjerojatno išlo preko 20 milijuna. Mislim da nikada nismo imali ni približno tako jak rok na papiru.Bosskovitz

buuuuu, Maricu odlazi
  • CastAway1986
    2.3k
    I treba ako izgubimo titulu..
  • tp1997
    804
    Treba uzeti u obzir da je ovaj prijelazni rok i all-in pristup posljedica loše odrađenog prijelaznog roka na ljeto, pa smo sada u "spasi što se spasiti da" varijanti.

Dakle, Marića ne treba hvaliti što sa zakašnjenjem radi svoj posao, pohvale može eventualno dobiti ako osvojimo naslov.
  • Droljo
    10.6k
    pa smo sada u "spasi što se spasiti da" varijanti.tp1997
    Rasturili ligu prvaka. Ovi raspadi nam bježe 7 bodova (ne 700) igramo još dvaput sa svakim od njih. Tu smo i sve je dobro.
  • ElDorado
    1.2k
    Mislim da konačno ljetni rok treba gledati u svijetlu minus 14 jura u tom trenutku
  • jedan u nizu
    10.7k

i ja sam razocaran dosadasnjim prijelaznim rokovima kao i vecina, samo sta ne dramim oko toga toliko.

Dinamov kadar se srozao kroz nekoliko godina a ne kroz jean prijelazni rok.

Maric je imao samo jedan prijelazni rok, i to ovaj ljetni.

Do tada se klub financijski morao konsolidirati, i nismo bili sigurni u europi.
    Novaca smo imali tek kada smo osigurali LP. To je malo ipak prekasno za ozbiljna pojacanja, a svi ovdje tvrde da se najbolja pojacanja dogovaraju prije, ili na samom pocetku prijelaznog roka.

Kada smo mi shvatili da mozemo potrositi neke novce, vecina meta je bila otisla, a ostali su nesto losiji igraci.

Nije da je opravdanje veliko, jer se treba i u tom trenutku naci dobra imena.

Ali po meni, najveci krivac su igraci i njihova forma. Ne trener, jedan ili drugi i ne SD, nego igraci.
    Oni samo da su se malo vise zalagali, ili da je koja lopta usla u gol umjesto svih promasenih zicera, mi bi bili prvi i nebi se ni blizu toliko pricalo o losem prijelaznom roku.

Mi svi koji igramo FM, nam treba nekoliko rokova da poslozimo momcad kako zelimo, a znamo koliko FM bude nerealan oko toga.

Ne znam zasto svi ocekuju da ce jedan prijelazni rok ponistiti sve negativne prijelazne rokove koji su se desavali zadnjih par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.