• wolfgang14
    1.8k
    Otkako smo ušli u LP ja govorim da nam treba još jedan golman jer ako se Neva ozljedi mi smo u k****

Iz aviona je bilo očito da nam hitno treba još jedan golman koji je dovoljno dobar da bude jedinica u dinamu
  • Pavinho
    137
    gledat cemo kamere na naplatnim :rofl:
  • Peškaman
    5.6k
    Galešić je oko 10 sati krenuo za Zagreb i kroz snijeg probija do Maksimira.skener

Uživo :lol:

Cut-Paste-2025-01-03-11-40-37-969.jpg
  • Gelipter
    3.8k
    Kad se male ruke slože i Galešić se dovest može. Saperlot!
  • Marley
    2.5k
    Ja se slazem da trebamo imati drugog golmana koji ce biti dovoljno kvalitetan da dostojno zamjeni jedinicu ako treba, a zadovoljan tim statusom. Malo zvuci tesko izvedivo haha. Ivusic to sigurno nije.

Ali kao prvo, mi nemamo pojma sto je s Filipovicem i u cemu je problem s njim, mozda je eto na ledu iz nekih drugih razloga (lupam skroz bezveze sad).

Kao drugo, i dalje nemamo pojma tocnu Nevisticevu zdravstvenu situaciju (dugorocno gledano) jer se pricalo i pisalo svasta. Od nije nista, do katastrofa je.

Isto tako, slobodno recite da sam luda, ali ja i dalje nisam 100% uvjerena da Bjelica nije imao prste u njegovom neigranju toliko dugo. Sad vise nije ni bitno, samo razmisljam "na glas".
  • Žan
    287
    Ivanusec sa svojim klubom otisao na pripreme u spanjolsku, bit ce tu jos svega do kraja...
  • brile86
    92
    Galešić putuje na liječnički duže od onog Milanovića iz Australije ljetos :rofl:
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    ma nema to veze sa odnosom Bjelice i Nevistića.
    Leko se je klao sa Livajom,Krovinovićem,Sahitijem...pa su sva trojica bili uvijek u prvih 11.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    pa daj pročitaj cijeli članak, a ne pisati senzacije i gluposti
  • Jos-Optimus
    3.6k
    ne uopce nema, samo je zdravu jedinicu drzao na klupi jer je ovaj u "dobrom ritmu", smijurija
  • Paggini
    32.3k
    ma nema to veze sa odnosom Bjelice i Nevistića.Maxova dijagonala

Ne donosi toliko definitivne izjave bez da znaš situaciju. Nevistić je zdrav već neko vrijeme, a i sam Bjelica je rekao da Zagorac brani zato što je uhvatio kontinuitet...
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Bjelica proracunato radi neke stvari, posebno ako se u kontekst uzme njegova, navodna, lista zelja.
    Ja bi rekao da je Nevistic namjerno maknut u stranu da prisili Marica na dovodenje Ivusica. Probao je s Pjacom na napadacu i dobio 2 njegova gola, nakon toga ga vise tamo nije stavljao cisto da dokaze da treci napadac ne moze bit iz unutarnjih rezervi.
    Meni Hoxha nit smrdi nit mirise, al sjetim se uvijek njegove face kad je zabio PAOKu, taj decko prvenstveno nije psihicki spreman za ovu razinu i vrlo vjerojatno nikada ni nece bit. Mislim da ga je takvog labilnog Neno iskoristio da dobije Orsica.
    Nije mi cilj oprat pod s Nenadom, normalno je kad si odgovoran za rezultat da trazis ono sto mislis da ti treba. Tvoja glava je panju..
  • Droljo
    10.5k
    Tvoja glava je panju..Efes Pilsen

U kojem smislu?
    Ako imaš rezultat moraš svaki dan ići na posao za plaću a ak nemaš sjediš doma i lova kapa. I to dobra lova...
  • Toni90d
    1.1k
    Nije tema za transfere. Ali mi liči na to da je Bjelica namjerno bušio klub, zašto i koga, to je pitanje za njega. Da je mislio na dobro Dinama, kao kluba, vjerujem da bi rezultati bili bolji. Toliko ne logičnih zamjena, igrači na terenu koji mjesecima nisu igrali, "odjednom" je pola prvotimaca ozlijeđeno, Baturina bez nekog motiva, Nevistić na klupi iako nije (više) ozlijeđen, sukobi sa igračima, navodne podjele među samim igračima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions