• keppi
    245
    Dobar golman donosi bodova isto kao i dobar napadač.
    Ako su u Nevistića sigurni tada ok, ali ako postoje sumnje prvenstveno oko te njegove ozljede onda treba svakako reagirati.
  • Nino Bule
    15.1k
    IvušičMaxova dijagonala

Golmani ove kvalitete nikad nece pristat bit klupa dinama, malo zivite u oblacima
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nisam nigdje napisao da će bit klupa.
    Nek se on i Nevistić bore za jedinicu a ne da Nevina konkurencija budu Čavlina i Zagorac.
  • Orc123
    9.7k
    malo si previse kurcevit lik.......na ljeto se sralo da ga ne smijemo propustiti bla bla...
    A da Cavlina ne zna igrat nogom? Mozes sve rec ali to ne....to mu najveca kvaliteta.....ima nedostataka ko svaki mladi golman ali sve se to da nadograditi uz kvalitetan rad.....
    Btw. Pratim hnl sve klubove koliko god stignem a Dinamo svaku....bez brige ne zanima me Germanijak i Sn i njihovi osvrti na tekme.,...
  • Nino Bule
    15.1k

Valjda u europi postoje dva ozbiljna kluba di se golmani bore za jedinicu, jednostavno prica koja ne prolazi jer nijedan golman s karijerom nece pristat doc se negdje borit a drugdje ima zagarantiranu jedinicu, nekad se zapitam jel vi pratite ovaj sport
  • Droljo
    10.6k

Zato se i dovodio filipović valjda.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja sam gledao Čavlinu 50 utakmica i nikad nisam bio pretjerano oduševljen.
    Čak ni kad je protiv Gorice imao 15 obrana i kad je obranio Livaji penal.
    Npr Nevistić u dresu Rijeke pogotovo u Europskoj ligi mi je bio top...kod Čavline nikad nisam vidio nešto posebno.
  • Nino Bule
    15.1k

Doveo se kao druga/treca opcija, sigurno ne da se bori za jedinicu
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    imali smo mi prije 2 godine u ovo vrijeme odličnog Livakovića i solidnog Nevistića koji je plaćen 3 milijuna i odradio je okej sezonu u Loksi na golu prije povratka.
  • Droljo
    10.6k
    Doveo se kao druga/treca opcija, sigurno ne da se bori za jedinicuNino Bule

Pa to sam i mislio. Nije se doveo podjednako kvalitetan golman nego on. Htio sam ti potvrditi misao. :blush:
  • Blueshadow86
    2.2k
    Jel Galešić prošao naplatne Lučko?
  • Jaro
    8.6k
    i svi, ukljucujuci i Nevistica s izvrsnom sezonom iza sebe, su znali da nema sanse da stane na gol dok god Livakovic moze stajati na jednoj nozi...

Ovo me zapravo podsjeca na nesto drugo. Tu je odredjen broj korisnika poceo pljuvati na otkup Roga, na posudbu Franjica jer "moramo potpisivati igrace za prvih 11, a ovi nisu bolji od Misica/Sucica". Ne znam u kojem to svijetu ti ljudi zive, al Dinamo nikad nije, a niti nece tako brzo kupovati hrv reprezentativce ili tu razinu igraca. Takve moze samo proizvesti (Sutalo), razviti (Sucic) ili vratiti (Vida). Za Sucica je ljetos odbijeno 8 milja eura, a sad neki ocekuju dovodjenje boljeg igraca od njega. Pa on je dosao u Dinamo kao "standardni uvoz iz BiH za 100-200 k Eura" kao skoro svaki prijelazni rok. Prethodnih 10 ili 20 pokusaja je ispalo 100-200k eura bacenih da bi sad Sucic ispao pogodak. Nije on plod vizije nekog genijalca kako neki zele prikazati, vec jednostavno zakon velikih brojeva.
  • Orc123
    9.7k
    Livakovic je za mene jedan od najboljih golmana Hrvatske ikad ali i kao takav ima nedostataka pa je opet vrhunski golman....opjevano je vec njegov los tajming na ubacaje i slabije igranje nogom...bez obzira na to on je vrhunski golman....svaki golman ima svoje nedostatke......Cavlina isto ima ali ima veliki potencijal....mislim da kod njega najveci problem glava, malo je pre samouvjeren i s nosom u oblacima.....treba ga spustit na zemlju i da pocne rudariti jer tako ce samo ispuniti svoj puni potencijal....
  • Marley
    2.6k
    da, jer je Livakovic bio stalno "na odlasku". Skroz drugacija situacija nego sad. Trazio se Livakovicu nasljednik, sad se ne trazi nikome.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Trebamo imat dva kvalitetna golmana zlu ne trebalo ali nema veze...odustajem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions