• don
    9.9k
    Amo se sad okrenut napadaču koji će bit dugoročan projekt i neće imat "problema sa mišićima".Maxova dijagonala

nadam se da nećemo dovoditi nikakve projekte za budućnost ovu zimu. Već isključivo dokazane igrače.
  • rakurs
    609
    S potencijalnim dolaskom Ivanušeca ne samo da dobivamo odličnog igrača nego vjerujem da će i ostatak momčadi biti bolji. Prvenstveno tu mislim na Baturinu i Petkovića (ako bude zdrav).

Ako se ne varam, Baturina i(li) Ivanušec su spomenuli u nekom intervjuu koliko se dobro razumiju na terenu i da njihovo mijenjanje pozicija dosta buni protivnike.

Vidi se na Baturini ponekad da se jako teško razumije s ostatkom momčadi tako da sam uvjeren da će na proljeće i on izgledati bolje.
  • Zg123
    819
    Ademi je prije odlaska u Kinu vec poceo padati u formi i usporedjivati njega i Ivanuseca koji je otisao u najboljoj formi veze s vezom nema
  • Crni86
    7.3k
    Ivanusec je sezonu kada je otisao sam vukao ekipu i rjesavao utakmice. Neka bude na 70/80% te forme i bit ce nam jako jako veliko pojacanje.
  • Keyser Soze
    11.8k
    Ovim upisom samo širiš negativu prema Ivanušecu i ništa više.marcio amoroso

To mi nije bila namjera.
  • Jos-Optimus
    4k
    ove usporedbe stvarno nemaju veze s vezom
  • badjibadara
    4.4k
    Ivanusecova iskoristivost na vise pozicija, sitni vez, nepredvidivost, cine ga idealnim za razbijanje HNL bunkera. Fizicki je vjerojatno mocniji nego kada je odlazio, i stvarno ne razumijem o cemu raspravljamo u ovakvoj situaciji. Recimo da je korist uzajamna, a raznovrsnost napadackih opcija za prste polizat.
  • jedan u nizu
    10.9k
    A gledajte, i napisao sam da nije mjerljivo, samo sam naveo primjer.

Nema bas puno igraca koji su se vratili u maticni klub kako bi ozivjeli karijeru i u tome uspjeli.
    Po mom mišljenju Ivanušec psihički nije igrač na kojeg godinu i pol ne igranja ne utječe. I sam je pričao koliko ga je situacija sa repkom i pozivima sjebavala kroz karijeru i koliko je tonuo i da je imao profesionalnu pomoć.

Cinjenica je da mi prime Ivanušeca ne možemo vratiti nikako.

I to govori više o nama nego o njemu.
  • CastAway1986
    2.4k
    Ademi i kad je otišao i kad se vratio je bio praktički u veteranskim godinama , usporedba njega i Ivanušeca totalno promašena..
    Ivanušec bi nam bio pojačanje milijun posto sam siguran u to
  • Ivdzo11
    5.3k
    Theophile, Torrente i Bernauer su spremni, u nastavak sezone spremni ulaze Perić i Perković, kao veliko pojačanje stiže Galešić, a tu poziciju može pokriti i Franjić. Iako polivalenti igrač može biti i lijevi bek, kao i zadnji vezni.

Zagrepčani aktivno traže napadača, a čini se kako to ipak neće biti Sebastian Haller. Napadač Borussije Dortmund koji se nalazi na posudbi u španjolskom Leganesu ima i drugih opcija, aktivno razmišlja o povratku u Nizozemsku gdje je već igrao za Ajax i Utrecht. Baš je u Utrechtu ostavio najveći trag (98 utakmica, 51 gol) u svojoj karijeri, tamo ga žele vidjeti opet, pa Hallera srce "vuče kući".
  • Droljo
    11.4k
    Sutra očekujem prve potpise. Valjda neće zajebat...
  • Vedraca
    68
    hahaha da Ludilo....ma nama ni Rashford nebi bio Pojacanje ....jer je izbacen iz ManU
  • emreli21
    173
    preksutra. trebaju sutra proći liječničke galešić i franjić
  • Droljo
    11.4k
    trebaju sutra proći liječničke galešić i franjićemreli21

Sve se to stigne u jednom danu.
    Ako nisi titraui :confused:
  • emreli21
    173
    Da, ne znam samo kad će Galešić sletit, on sutra kreće tek iz SAD-a, teško da će u istom danu doći u Zagreb, odmah odraditi sve liječničke, ali tko zna. Nadam se i ja da bude :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions