• Maxova dijagonala
    2.8k
    dobar je Špika kao rotacijski.
    Imao je on svojih trenutaka ove sezone...zakuhao gol za pobjedu u Osijeku,gol protiv Slovana,odličan protiv Celtica,gol protiv Gorice i Šibenika.
    Ja bi ga ostavio u kadru
  • E46
    1.1k
    Kao sto ti i ime kaze izmedu ostalog :D.. Ja ipak preferiram da njega prodamo prvom prilikom jer smatram da nije kvaliteta za Dinamo.
  • badjibadara
    4.4k
    "Isnt their left back class? I thought he was good against us. I dont see this being true. He is gonna move away from Celtic but idk why Zagreb would want him."Sibirski plavac

Jos da nije primarno desni bek, i nadam se starter pod Cannavarom...

Sto se Franjica tice, mlad igrac na deficitarnoj poziciji, izdanak nase skole, dosta iskustva u nogama, mozda i ponesto gorcine, jos ce vise cijeniti ono sto ima doma. Bedem pred obrambenim zidom, moze pokupiti dosta onih nicijih lopti, takav igrac nam samo ogroman plus moze biti.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    2 zanimljiva komentara :rofl: : "The stadium they play in is a shit heap. Depresses me just watching it on the telly."Sibirski plavac

"Zagreb's isn't great either" odmah ispod toga... Vidi se da su Englezi! :kiss:
  • E46
    1.1k
    Dvije varijante formacija po meni jedna dok se ne oporavi Sucic druga kad smo kompletni, uz sve dolaske
  • Izet Hajrović
    3.4k
    stekao sam dojam da je on njihov KTC, vojnik kluba (moram upotrijebiti taj pojam). Postoji manjina koja ga kritizira i ne podnosi, ali većina smatra da je zahvalan igrač. Postoji doza skepse jer nije brz kako kažu, a kažu i da mu defanziva nije jača strana tako da mi je malo splasnula euforija. Opet, s druge strane, 3 sezone je prva opcija Celtica na lijevom beku u sezonama u kojima je Celtic izdominirao njihovu ligu. Valjda onda nešto vrijedi. Vidio sam da se i Leeds United interesira za njega u slučaju da ne produže Juniora Firpa. Samo se nadam da nije opcija da ga čekamo do isteka ugovora jer nam pravi lijevi bek treba sada.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Ako dovedemo sve igrače za koje se govori da je sigurno/skoro sigurno/vjerojatno da ce doc i izbacimo Hoxhu kao transfer out, imamo vrijednost momčadi od 99 miliona eura (tu je uključen i Selahi), prema čemu bi imali DUPLO vrijedniju momčad od Hajduka koji je druga najvrijednija momčad u HNL-u trenutno prema transfermarketu.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Inače na Ivanušecov zahtjev je posudba bez prava otkupa.
  • austrijanac
    5.2k

Zato kaj je zadužio Dinamo garant.
  • striko
    1.9k
    Neka odluči par derbija pa može i na 3 mjeseca.
  • Paggini
    34.4k
    Ivanušecov zahtjevKeyser Soze

Hahahhaha, ne znam jel ovo istina, ali u kombinaciji sa forsiranjem i cmoljenjem za odlaskom iz Dinama - jako je smiješno.

Svejedno neka dođe, na -7 smo brat bratu
  • ElDorado
    1.4k
    Dosta ponižavajuće. Izvor?
  • Hectorharatti
    256
    mic po mic mi je antipatičnij i iritantnij
  • Keyser Soze
    11.7k
    Mene to ne smeta, neka bude igrač odluke koji će nam donijeti titulu, a onda idi kud god hoćeš, win-win situacija u tom slučaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions