• Daliban
    3.8k
    Drugo što ti se igrači ne sviđaju, što je legitimno, ali udaraju na pozicijama koje su nam itekako deficitarne.Paggini

Ganjaju komplicirane dealove za marke od igrača na manje bitnim pozicijama umjesto da rješavaju obranu. Zasad imamo tog Galešića kojeg ćemo preplatit za 3 milijuna eura i Franjića na lijevom beku.
  • ElDorado
    1.2k
    onda se može roditi ko zna
  • hardek
    3.6k
    Ja se nebi čudio da ode nazad u Romu i prije priprema. Pod 2 trenera nije dobio ni minute i ne znam koliko mu se da trunut na klupi. Bolje mu je igrat Primaveru barem
  • Paggini
    31.9k

Pa pričaš da su pogubljeni a love u obrani Galesica koji ti ne paše, Taylora koji ti ne paše i Franjića koji sumnjam da će biti lijevi bek, nego defanzivna šestica ili lijevi obrambeni i koji ti ne paše.

Opet, deficitarne pozicije popunjavaju u obrani, kako bauljaju točno? Reci ne sviđaju mi se igrači, a ne da ne znaju koga treba ciljati na pozicijama jer iz svih s kim nas povezuju, znaju koje nam fale.
  • Kaktus Car
    780
    umjesto da rješavaju obranuDaliban

Ako dođe Galešić to je 7 stopera i 4 desna beka trenutno u klubu, a lijevog beka se navodno traži. Koliko bi ti htio obrambenih igrača?
  • ElDorado
    1.2k
    ne trce 34 km/h. Ona dva bjelorusa lete.
  • Dudu9
    1.3k
    Iskreno zaboli me kako će doći igrači, ako je odličan nek je i posudba do ljeta, samo nek pomognu da uzmemo prvenstvo, na ljeto pogotovo ako budemo imali izravan ulazak u LP može se slagati nova momčad bit će novaca
  • don
    9k
    Uz dužno poštovanje tebi, meni se čini da su ljudi u klubu totalno pogubljeni i ni sami ne znaju što je problem i što bi trebali rješavati. Povezuje nas se s igračima preko doslovno cijelog terena, sada se spominju i nekakvi potencijalni egzodusi, a sve to upućuje na stanje u kojem se pretresanjem cijele ekipe, na silu i blef, pokušava nekako riješiti probleme koje imamo. Nama trenutno treba fokus, treba nam najbolje što možemo dobiti na problematičnim pozicijama. Ne trebaju nam besmislene rošade na svih 11 i trošenje vremena i resursa na takve egzibicije. Iz svega što čitam uopće ne dobivam dojam da su problemi jasno identificirani, što je morbidno jer je Zajec pred par mjeseci jasno identificirao na kojim nam pozicijama pojačanja trebaju.Daliban

i uz dužno poštovanje tebi, mislin da klub i njegovo funkcioranje ne možeš ocjenjivati i tako osuđivati na osnovu novinarskih natpisa jer mi navijači ne znamo 30% stvari iz kluba.

Franjića na lijevom beku.Daliban

Franjić nema veze sa Taylorom. Odnosno, mogu obojica doć, a ne mora ni jedan.
  • Daliban
    3.8k
    Pa pričaš da su pogubljeni a love u obrani Galesica koji ti ne paše, Taylora koji ti ne paše i Franjića koji sumnjam da će biti lijevi bek, nego defanzivna šestica.Paggini

Pa ako Taylor dolazi tek na ljeto onda se Franjića dovodi kao zakrpu do ljeta. Ne vidim da nas s nekim drugim imenom povezuju. Nadao sam se da smo Jurišića odbili zbog Dahla, ali sve više sumnjam u to. Mislim da se tu ne zna tko pije, a tko plaća. Zašto ne bi doveli još jednog stopera pored Galešića? Ne vidim razlog. Ako možemo ganjati trećeg napadača ili sedmu desetku/krilo onda možemo i još jednog stopera i barem jednog lijevog beka.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Ne znam zašto sprdate kolegu Dalibana sa tom brzinom za stopera,bjelorusima i Dahlom.
    Sjetite se ko je prvi rekao da je ljetni prijelazni rok bio užasan...
    Nekad pretjeruje ali su mu prognoze uglavnom točne.
    Također mislim da nam treba još jedan stoper ali ako ga ne dovedemo Bogu hvala,nek igraju Max-Galešić.
  • Krizy
    49.2k
    Pecate se na gluposti Dalibana oko brzine Galešića, a isti taj Galešić u paru s sporim Radeljićem / Dilaverom uspio je sačuvati mrežu Rijeke u 27 od 44 HNL utakmice u posljednjih godinu i pol.
    Više od gola su primili u samo osam utakmica.

Za usporedbu, Dinamo je više od gola primio u 15 HNL utakmica u posljednju sezonu i pol.
  • tp1997
    757
    Zato što ispada da lijevi bek valja samo ako mu prezime počinje sa D, završava sa ahl, i trči famoznih 34 km/h.

Radije čovjek s jednom dobrom sezonom u Švedskoj i bez ikakve igre nakon toga, nego ponajbolji lijevi bek škotske lige?

Kolega zna imati dobre analize, ali bogme ima i žestoke hiperfiksacije.
  • Mihaljević
    11k
    Franjić. 5/10
    Nit mi smrdi niti miriši, ja ga jedino vidim kao lijevog beka ili lijevog stopera u 3-5-2. Uvijek sam za da dečki koji su odrasli u Dinamu dobiju drugu šansu.

Galešić 9/10
    Nema boljeg za trenutnu situaciju, jako bi ga volio vidjeti u stoperskom paru sa Perkovićem, da napokon imamo mlade stopere koji znaju igrati sa loptom. Nadam se da će do kraja sezone obući dres reprezentacije.

Ivanušec 9/10
    Mislim dečko je bio jedan od glavnih igrača Feyenoorda dok nije došao neki pametni trener koji je stavio nekog promrlog brazilca na njegovo mjesto. Ne smijemo ponoviti grešku da ne vratimo igrače nakon jedne loše sezone u inozemstvu, to nam mora postati praksa (Pjaca Juve, Rog Napoli itd.) Ivanušec je tehnička zvijer, kad je u formi, najbolje hrvatsko krilo. Nadam se da Tironi ima ispravne informacije.

Haller 6.5/10
    Vapim za dobrom devetkom, makar je Matković puno logičniji potez od Sebastiana kao što je Daliban jučer naveo trebamo dovesti igrače koji sada koštaju 3-4M jer će sljedeće koštati 20M. Ali Hallerov CV meni govori da on nije neki slunto, ako uhvati formu on bi bio neki daleko najjači igrač lige. Također se nadam da nije patka.

Taylor 3/10
    Ne znam koliko više bekova moramo dovesti da bi shvatili da nam takvi ne mogu donjeti kvalitetu. Taylor loš u obrani, nije tehničar, sve karakteristike ima da postane novi Mykhailichenko, Ogiwara itd. Imaš Bočkaja u rosteru ako ti trebaju takve vrline.

Beyatt 6/10
    Sviđa mi se on baš, 19g, može desetku, može krilo, sa 16g debitrao za Mauritaniju. Lijep potencijal.

Belcar 2/10
    23 godine ima, neće donjeti kvalitetu odmah, ne možeš ga prodat, hvala ali ne hvala. Možda i ima nešto u sebi, ali to ima i Pavić sa 17g.
  • Paggini
    31.9k
    Pa ako Taylor dolazi tek na ljeto onda se Franjića dovodi kao zakrpu do ljeta.Daliban

Jel dolazi na ljeto?

Ne vidim da nas s nekim drugim imenom povezuju.Daliban

I to znači da ne tražimo lijevog beka. Izašla je informacija jučer ili orekjučer da su u igri tri lijeva beka. Pa eto, ako ćeš uzimati sve infornacije kao apsolutnu istinu, onda je apsolutna istina da imamo tri lijeva beka u potrazi.

Nadao sam se da smo Jurišića odbili zbog Dahla, ali sve više sumnjam u to. Mislim da se tu ne zna tko pije, a tko plaća.Daliban

Nadao si se da smo Jurisica odbili zbog Dahla, a ako ne dovedemo Dahla onda je to potpuni kaos u klubu? Ne rezonira mi logika.

Ako u klubu ne šmekaju Dahla ili Dahl ne šmeka klub nije argument za pogubljenost i kaos hahah.

Sjetite se ko je prvi rekao da je ljetni prijelazni rok bio užasan...
    Nekad pretjeruje ali su mu prognoze uglavnom točne.
    Maxova dijagonala

Raspravljamo s njim normalno, jel bi trebali neupitno vjerovati njegovoj procjeni? Puno je Daliban imao predikcija i želja, kojih se nitko ne sjeća.
  • Daliban
    3.8k
    Ako u klubu ne šmekaju Dahla ili Dahl ne šmeka klub nije argument za pogubljenost i kaos hahah.Paggini

Pa je ako dovedemo jebenog Franjića zato što čekamo Taylora do ljeta. To bi bio epski debakl i trenutno najviše smrdi na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions