Drugo što ti se igrači ne sviđaju, što je legitimno, ali udaraju na pozicijama koje su nam itekako deficitarne. — Paggini
umjesto da rješavaju obranu — Daliban
Uz dužno poštovanje tebi, meni se čini da su ljudi u klubu totalno pogubljeni i ni sami ne znaju što je problem i što bi trebali rješavati. Povezuje nas se s igračima preko doslovno cijelog terena, sada se spominju i nekakvi potencijalni egzodusi, a sve to upućuje na stanje u kojem se pretresanjem cijele ekipe, na silu i blef, pokušava nekako riješiti probleme koje imamo. Nama trenutno treba fokus, treba nam najbolje što možemo dobiti na problematičnim pozicijama. Ne trebaju nam besmislene rošade na svih 11 i trošenje vremena i resursa na takve egzibicije. Iz svega što čitam uopće ne dobivam dojam da su problemi jasno identificirani, što je morbidno jer je Zajec pred par mjeseci jasno identificirao na kojim nam pozicijama pojačanja trebaju. — Daliban
Franjića na lijevom beku. — Daliban
Pa pričaš da su pogubljeni a love u obrani Galesica koji ti ne paše, Taylora koji ti ne paše i Franjića koji sumnjam da će biti lijevi bek, nego defanzivna šestica. — Paggini
Pa ako Taylor dolazi tek na ljeto onda se Franjića dovodi kao zakrpu do ljeta. — Daliban
Ne vidim da nas s nekim drugim imenom povezuju. — Daliban
Nadao sam se da smo Jurišića odbili zbog Dahla, ali sve više sumnjam u to. Mislim da se tu ne zna tko pije, a tko plaća. — Daliban
Sjetite se ko je prvi rekao da je ljetni prijelazni rok bio užasan...
Nekad pretjeruje ali su mu prognoze uglavnom točne. — Maxova dijagonala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.