• ElDorado
    4.8k
    Pa naravno da treba otpis i selekcija, nece na pripreme sa 30 igrača.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Bočkaj,Oliveras,Mmaee,Perić,Moharami,Hoxha,Ademi,Ristovski,Menalo...
    Ne bi imao ništa protiv da nas netko od njih napusti.
  • Daliban
    4.1k
    Ali ti si jedan od tih klaunova.Krizy

Smijem li i ja vrijeđat ili je to pravo rezervirano samo za modove?
  • jp23
    3.2k
    A nije kao da si jučer ili prekjučer nazvao pola foruma napaljenim tinejdžerima kojima se kurac diže na sve, a sad se žališ jer si nazvan klaunom :lol:
  • Daliban
    4.1k
    Pa to nije uvreda.
  • ElDorado
    4.8k
    Pa nije ni klaun
  • rakurs
    1.6k
    Umjesto nakrcavanja svlačionice za ovu polusezonu jer nam je svaka pomoć dobrodošla, oni opet rade racionalizaciju i štednjuNORTE

Trenutno brojimo oko 26, 27 igrača, uz dolaske Franjića, Galešića, Ivanušeca, lijevoga beka i napadača ta brojka prešla bi 30 igrača što nije dobro niti za jednu momčad i niti za jednog trenera.

Mora se riješit nekih igrača, vidjeli smo sad na jesen da neki od njih nemaju kaj radit u Dinamu. Ako dođe Ivanušec očekujem odlazak Hoxhe, od stopera bi mogli otići Perić i Mmaee, u vezi će Pavić na posudbu, između Bočkaja i Oliverasa očekujem odlazak barem jednog, ako ne i obojice. Vjerojatno će neki od njih ostat, a neki drugi otići, ali poanta je da se svlačionica treba provjetriti.

Hvala Bogu da su shvatili da imamo igrače nedostojne Dinama i da se momčad treba ozbiljno osvježiti, pa makar i na zimu kada to nije lako.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    meni se je digao na Franjića i nisam to zamjerio kolegi.
    Ne znam u čemu je problem? Napisao je činjenicu.
    Mi smo ode skakali od sreće ko majmuni kad su dolazili Mmaee i Oliveras a ne Bartol koji je za njih doktor nogometa.
  • Mihaljević
    13.3k
    Trenutno brojimo oko 26, 27 igrača, uz dolaske Franjića, Galešića, Ivanušeca, lijevoga beka i napadača ta brojkrakurs

Ništa ti nemoj brojat dok ih ne vidimo u dresu
  • Nolifer
    11.9k
    meni se je digao na Franjića i nisam to zamjerio kolegi.Maxova dijagonala

:yikes:

Neko će protumačiti drugačije ovaj upis...

:lol: :joke:
  • Keyser Soze
    14.9k
    Koliko znam, Hoxha ima ponudu iz Italije tako da očekujem da se to finalizira.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    koliko trebamo platit?
    Zna li se šta?
  • Nolifer
    11.9k

Kad bi u nekom drugom paralelnom svijetu to bilo i gotovo tj finalizirano, taman bi se oslobodilo mjesta za Oršića...
  • vjeko1701
    16.6k
    Vjerojatnije je to onda mjesto za Ivanušeca ako ima istine u tome da dolazi.
  • nwankwo646
    646
    Da bi dobili Milana, a ne kiksali u prvenstvu, nastavili u LP i opet ne kiksali u prvenstvu, bar 6 novih igrača je taman, pa čak i Oršić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.