• Krizy
    49.2k
    Igrači spomenuti u kontekstu dolaska u Dinamo u 2024.:

Golmani: 1/4
    Filipović, Kahlina, Labrović, Moldovan

Desni bekovi: 1/6
    Pierre-Gabriel, Tudor, Kouao, Silva, Gazibegović, Hashioka

Stoperi: 2/16
    Torrente, Mmaee, Jelenić, Morrison, Lochoshvili, Pongračić, Drkušić, Ghram, Galešić, Mitrović, Radeljić, Lovren, Laifis, Batagov, Ghiță, Kim

Lijevi bekovi: 1/12
    Oliveras, Taylor, Barros, Ćivić, Jurišić, Williams, Barišić, Wdowik, Dahl, Alioski, Frese, Mitaj

Zadnji vezni: 0/9
    Franjić, Belcar, Soldo, Selahi, Haye, Sissoko, Romão, Šunjić, Bistrović

Središnji vezni: 1/7
    Rog, Bulatović, Kochorashvili, Elšnik, Gnezda Čerin, Modrić, Zajc

Ofenzivni vezni: 0/7
    Lekoueiry, Bardhi, Fruk, Sasaki, Wakizaka, Krivak, Putra

Desna krila: 1/8
    Córdoba, Diop, Dele, Akhrib, Florucz, Sylla, Barjaktarević, Šotiček

Lijeva krila: 3/10
    Hoxha, Pjaca, Mbuku, Ivanušec, Oršić, Samorodov, Milanović, Kent, Brekalo, Kabadayi

Napadači: 0/13
    Haller, Bakrar, Matanović, Kevin, Buksa, Beljo, Šimić, Celar, Šporar, Mounié, Mierez, Matković, Ivanović

Od spomenuta 102 igrača u 2024., u Dinamo je došlo deset igrača.
  • Babangida
    51
    Neznam jesam jedini, ali meni je Franjic bas užas od igrača ,nadam se da on nije rjesenje za lijevog bek, a i očekivao sam nove igrače , a ne reciklažu
  • austrijanac
    4.8k

Donekle se slažem s tobom, nisi u krivu, uvijek sam bio tvoj pobornik, no i ovo mi je bolje nego neinercija koju smo vidjeli preko ljeta.

Meni je ovo napredak, za razliku od mrtvoće i štednje preko ljeta.

Ja se prvi ne slažem s dosta imena koje povezuju s nama, no i to mi je draže nego sve prije.

Sjeti se zadnjih 3 godine prijelaznih rokova, gdje nismo apsolutno ništa napravili.
    Da dovedemo ovako 4-5 igrača i onog Mauritanca iz Istre, ja cu bit sretan. Još i Jaga, i to bi bilo top.

Jedini rok gdje sam bio sretan je bio kad smo Perkovića doveli, a taj je isto bio loš.

Trenutno proaktivnost>reaktivnost, tako da veliki plus.
  • Pavinho
    123
    treba nam instant pojacanja za lov na prvo mjesto i sigurnih 30mil od lige prvaka...onda na ljeto sastavljas dugorocnu ekipu
  • Crni86
    6.9k
    Lijevi bekovi: 1/11Krizy

Nisi dodao taylora ovdje
  • vjeko1701
    11.2k
    Taylor na ljeto najgora opcija. Em ga sad ne dobivamo u ekipu kada nam gori pod petama i opet moramo krpati, em on neće igrati u svom klubu pa kad i dođe će biti nakon značajnog perioda bez utakmice.
  • Daliban
    3.8k
    Fer, ali mislim da nam treba fokus umjesto da lovimo i rastežemo se na sto strana. Posudba Pongračića bi nam koristila više nego posudbe Ivanušeca i Hallera zajedno.
  • Time
    963

Ima i toga sto ti govoriš,ali kako onda stvoriti igraca od npr Stojkovica koji igra identicnu poziciju kao Ivanusec te je po mom mišljenju slicne kvalitete kao Ivanusec,fali mu jedino iskustva kojeg moze dobiti samo igranjem...naravno da ne trebamo biti export inport klub,ali moramo razmišljati i koga prodati za 3 sezone za 15-20 milijuna
  • E46
    949
    Nisi jedini, uzas je i meni al jbg sve je bolje od ademija i misica.
  • Crni86
    6.9k
    Posudba Pongračića bi nam koristila više nego posudbe Ivanušeca i Hallera zajedno.Daliban

Posudba ivanusec, hallera i pongracica bi nam puno znacile. Jedan posao ne iskljucuje drugi. Naravno da se trebamo pojacati u obrani, ali da li to znaci da se ne trebamo pojacati naprijed ako nam se za to pokaze prilika?
  • tp1997
    757
    Ako Taylor dolazi tek na ljeto, a Franjića se dovodi kao lijevog beka, to je onda promašaj.

Nama lijevi bek treba odmah, i to pravi lijevi bek s ofenzivnim doprinosom igri, a ne još jedna poluzamjena za lijevog beka tipa Ljubičić
  • Paggini
    31.9k
    Povezuje nas se s igračima preko doslovno cijelog terena, sada se spominju i nekakvi potencijalni egzodusiDaliban

Povezuje nas se s Franjicem koji je 6ica/lijevi obrambeni, Taylor lijevi bek, Haller napadac, Galesic desni obrambeni i Ivanusec lijevo krilo, uz Beyatta kao razvojni potencijal.

Od tih igrača jedino Ivanisec (uz Beyatta) nije prijeko potreban, tako da ne znam odakle ti dojam da su pogubljeni i ne znaju gdje plove.

Drugo što ti se igrači ne sviđaju, što je legitimno, ali udaraju na pozicijama koje su nam itekako deficitarne.

Niie da love desetke, desna krila i slično.
  • ElDorado
    1.2k
    Opet se pise napamet bez ikakvih info. Od kud ideja da bi Pongračić uopće bio ikakva mogucnost posudbe?
    Kako nema fokusa? Detektirane su 4 pozicije i one se popunjavaju.
    Stoper Galesic, zadnji vezni Franjic. Lijevi bek i napadac.
    Sad mozemo filozofirati o kvaliteti i da li je Galesic dovoljno brz. Brzi je od Pongracica sigurno. I ima kontinuitet. Pongracic je krahiro u Fiorentini.
    Ivanušec je samo prilika koju mozemo propustiti ili ju uhvatiti.
  • austrijanac
    4.8k

Ma apsolutno, zato sam i rekao da se ne slažem s imenima.

Ivanušec i Franjic mi prvi imaju smisla ako ćemo igrat nekakvo 3421, gdje bi Ivanović bio lijevo iza špice te Franjić lijevi stoper, jer za klasičnog mi baš i nije.

Vidjet ćemo, no pobornik sam ovoga.
    Jeli smo govna godinama, te mi je ovo pomak.
    Osim ako nije "trošenje pijanog bogataša".
  • Omake
    4.6k
    možeš li uskrsnuti ako nikada nisi (igrački) ni živio? Haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions