• Jurki
    15k
    nisam fan Marica, smatram da je puno toga zajebal.
    Ali moramo biti posteni i reci da ne znamo kolko je bilo eurica u kasici prasici za pojacanja.
    Ne znamo u kakvom je stanju klub ostavila bivsa uprava.
    Ne znamo nikakve relevantne podatke pa da bi mogli potegnuti crtu.
    Znam da je bilo samo šturo receno da su klubske financije stabilne.. to moze znaciti da smo stabilni na aparatima ili da imamo za igrace vrijednosti 15 milja eura.
    Zajebal je ljetni rok, sad ima popravni.. ako sad padne onda nema pravo na jos jedan popravni.
    Ak je ovo istina za ovog Škota... bit ce to sve dobro.

osobno mislim da je Franjic doveden da odmori Miska. Jbt pa vmorili smo covjeka zadnje 2 sezone. Treba ga prišparati. Posudba do kraja sezone.. bit ce dobar za odmorit Miska.
  • Kaktus Car
    926
    Nedisciplinirani stranci Cordoba i Mmae su si sami doveli?vlatkomarkovic

Po čemu su to nedisciplinirani? Cordoba je navodno jednom zakasnio na trening, ako je samo to u pitanju, stvarno strašno. Za Mmaeea se i dalje ne zna u čemu je stvar, ali ako ga je uprava spremna vratiti za pretpostaviti je da nije bilo ništa posebno problematično.

Ako netko ima konstantno problema s disciplinom onda je to valjda prvo trener koji je puno prečesto discipliniran zbog svojeg ponašanja i o čijem bi zapošljavanju ozbiljni klubovi dobro razmislili nakon onog incidenta u Bundesligi zbog kojeg je zaradio više utakmica suspenzije, ako već raniji uzorci ponašanja nisu bili dovoljni.
  • Hrvatski Gradjanski
    43
    Kako se ne zna za Mmaeea? Šta nije puknuo u svlačionici kad je čuo da ne starta protiv Borussije?
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Eventualnim dolaskom Franjića i ostankom Roga jednostavno Pavić mora na posudbu negdje.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Uf kakvo bi Greg Taylor bilo ime kad bi dosao kod nas, pogotovo uzimajuci u obzir da se radi o lijevom beku. Kad smo zadnji put imali boljeg lijevog beka od njega? Mislim da je on otprilike neki maksimum igraca koji mozemo dovest na tu poziciju.

Maric ako to dogovori... kupio si je kredita.
  • Facke
    5k

Pa da , da male odmori Miska. Rotacijski igrac. Nadam se da su to tak i skomunicirali.
  • Dani Olmić
    896
    Apsolutno. Franjic je dobar transfer ako trazimo nekog sa malo iskustva u ligama petice. Ali brijem da to nije pojacanje za prvih 11. Ne vidim kako bi trebao igrat u Dinamu ako nije igrao u Šahtaru i Wolfsburgu koji su po mom misljenju ne tolko kvalitetni kao Dinamo.
  • CastAway1986
    2.5k
    Franjic ako bude lijevi bek to će tek biti smijurija , Mariću imaš priliku da se iskupiš, trener je tvoj izbor sad riješi pojačanja da se svi skupa veselimo u idućoj godini
  • Droljo
    11.8k
    Ne vidim kako bi trebao igrat u Dinamu ako nije igrao u Šahtaru i Wolfsburgu koji su po mom misljenju ne tolko kvalitetni kao Dinamo.Dani Olmić

Nije isto igrati u Šahtaru i doma jebiga...
  • Crni86
    7.6k
    Ako se interesiramo za taylora sumnjam da ce se franjica gurat lijevo. Prije mislim da ce ga se koristiti kao sesticu ili cak kao stopera sto je i igrao u wolfsburgu, mladoj repki i shakhtaru.

Mislim da kad vidimo prve odlaske da ce nam mnogo stvari biti jasnije.
  • ElDorado
    1.6k
    Ne znam zašto svi pišete da je Mišić šestica. Nije, on to mora igrati jer nemamo alternative ali Mišić to nije. I zato imamo problema u defenzivnoj tranziciji. Franjić je klasična šestica i samo je pitanje njegove forme i mogućnosti.
  • Omake
    5.4k
    možda Cuffre po renomeu. Taylor od 18 godine igra 30+ utakmica u Škotskoj prvoj ligi. Ukupno 250 od toga 240 kao starter.
  • Haza
    8.1k
    Po čemu su to nedisciplinirani? Cordoba je navodno jednom zakasnio na treningKaktus Car

Navodno je Cordoba jako problematičan, ne samo na treninzima, nego van treninga, prehrana, trenira privatno itd. Ona priča da ga Gorica želi na posudbu je bila točna.
    Uz sve, Bjelica ga je htio izbaciti iz ekipe, ali Uprava mu to nije dala, sad, možda je i Bjelica tu glumio prevelikog mangupa...

Zadnji post ove godine, imena koja se povezuju ovaj prijelazni rok s nama su BOMBA.
    Bartol Franjić jako zahvalan all round igrač.
    Niko Galešić top 3 stopera lige.
    Taylor bi nam bio top pojačanje.
    Ivanušec i Haller ako dođu, to je prijelazni rok za prste polizati.
    Naravno, neće vjerojatno svi doći, ali veliki palac gore za novi način razmišljanja, samo ovakav Dinamo i ovakav prijelazni rok želimo.
    Svima vam želim sretnu novu godinu, manje histerije na Forumu, a puno više lijepih trenutaka na tribini.
    Pozz
  • Facke
    5k

Da igraci koju su jos v igre ili bili v igre su bomba.
    Ostal sam bez zraka v jednem trenutku.
  • ElDorado
    1.6k
    znaci Bjelici je bio problem ak decko pojede masnu pizzu a ne ovi koji su se iživljavali na klincima. Klasično macho balkansko molestiranje. Pa se čudimo kae RPG potonuo i slično. Treba to netko dovesti u red.
    Ak je istina da Bjelica ide u Ferenc onda su neke stvari jasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions