• vjeko1701
    11.2k
    Ako me opet natjerate prebacivati 10-15 postova....prvo leti onaj koji je pokrenuo offtopic...a onda vidimo za ostale
  • Facke
    4.6k
    Decki sad pitanje cemu nama treba Franjic? Cemu su neki tulke odusevljeni Franjicem? Pa onih 7,5 miljuna kaj sme za njega dobili , coveku teri je tu pregove vodil da to dobime svaka cast. Gde nam bude on pomogel?
    Odigral je dvije/tri dobre utakmice za nas. Se druge cisti HNL prosjek.

On je za nas 21 utakmic igral ko defanzivni vezni, 18 ko levi bek, 16 ko levi stoper i 2 ko centralni vezni. Ne znam.
    Mlad je nek se pokaze. Al on vise od rotacijskoga igraca nebude bil ak uopce to. Ja ga v ovem Dinamu nigde ne vidim. I ni slucajne da ga se planera ko levuga beka.
  • Sajla
    6.4k
    predsjednika s plaćom igračavlatkomarkovic

po informacijama koje sam ja vidio u medijima, Zajecova plaća je između 5 i 8 tisuća eura mjesečno. tko igra za te novce u Dinamu?
    ima tisuću i jedna stvar za koju se mogu uputiti kritike, čemu izmišljati one koje nisu istina?

ajmo se sad vratiti na temu transfera, može?
  • hardek
    3.6k
    To ti je tip transfer di ne očekuješ brda i doline ali uvijek je dobro imati takvog igrača u rosteru. Pokriva 3 pozicije solidno, nikakav spektakl ali daje treneru na fleksibilnosti unutar utakmice. Plus home grown je pa ti ne ulazi u kvotu za registraciju igrača kod UEFE.

Nikakva senzacija od transfera ali ima više pluseva nego minusa, tim više što je na posudbi.
  • Jurki
    14k
    nisam fan Marica, smatram da je puno toga zajebal.
    Ali moramo biti posteni i reci da ne znamo kolko je bilo eurica u kasici prasici za pojacanja.
    Ne znamo u kakvom je stanju klub ostavila bivsa uprava.
    Ne znamo nikakve relevantne podatke pa da bi mogli potegnuti crtu.
    Znam da je bilo samo šturo receno da su klubske financije stabilne.. to moze znaciti da smo stabilni na aparatima ili da imamo za igrace vrijednosti 15 milja eura.
    Zajebal je ljetni rok, sad ima popravni.. ako sad padne onda nema pravo na jos jedan popravni.
    Ak je ovo istina za ovog Škota... bit ce to sve dobro.

osobno mislim da je Franjic doveden da odmori Miska. Jbt pa vmorili smo covjeka zadnje 2 sezone. Treba ga prišparati. Posudba do kraja sezone.. bit ce dobar za odmorit Miska.
  • Kaktus Car
    780
    Nedisciplinirani stranci Cordoba i Mmae su si sami doveli?vlatkomarkovic

Po čemu su to nedisciplinirani? Cordoba je navodno jednom zakasnio na trening, ako je samo to u pitanju, stvarno strašno. Za Mmaeea se i dalje ne zna u čemu je stvar, ali ako ga je uprava spremna vratiti za pretpostaviti je da nije bilo ništa posebno problematično.

Ako netko ima konstantno problema s disciplinom onda je to valjda prvo trener koji je puno prečesto discipliniran zbog svojeg ponašanja i o čijem bi zapošljavanju ozbiljni klubovi dobro razmislili nakon onog incidenta u Bundesligi zbog kojeg je zaradio više utakmica suspenzije, ako već raniji uzorci ponašanja nisu bili dovoljni.
  • Hrvatski Gradjanski
    20
    Kako se ne zna za Mmaeea? Šta nije puknuo u svlačionici kad je čuo da ne starta protiv Borussije?
  • Izet Hajrović
    3k
    Eventualnim dolaskom Franjića i ostankom Roga jednostavno Pavić mora na posudbu negdje.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Uf kakvo bi Greg Taylor bilo ime kad bi dosao kod nas, pogotovo uzimajuci u obzir da se radi o lijevom beku. Kad smo zadnji put imali boljeg lijevog beka od njega? Mislim da je on otprilike neki maksimum igraca koji mozemo dovest na tu poziciju.

Maric ako to dogovori... kupio si je kredita.
  • Facke
    4.6k

Pa da , da male odmori Miska. Rotacijski igrac. Nadam se da su to tak i skomunicirali.
  • Dani Olmić
    695
    Apsolutno. Franjic je dobar transfer ako trazimo nekog sa malo iskustva u ligama petice. Ali brijem da to nije pojacanje za prvih 11. Ne vidim kako bi trebao igrat u Dinamu ako nije igrao u Šahtaru i Wolfsburgu koji su po mom misljenju ne tolko kvalitetni kao Dinamo.
  • CastAway1986
    2.3k
    Franjic ako bude lijevi bek to će tek biti smijurija , Mariću imaš priliku da se iskupiš, trener je tvoj izbor sad riješi pojačanja da se svi skupa veselimo u idućoj godini
  • Droljo
    10.4k
    Ne vidim kako bi trebao igrat u Dinamu ako nije igrao u Šahtaru i Wolfsburgu koji su po mom misljenju ne tolko kvalitetni kao Dinamo.Dani Olmić

Nije isto igrati u Šahtaru i doma jebiga...
  • Crni86
    6.9k
    Ako se interesiramo za taylora sumnjam da ce se franjica gurat lijevo. Prije mislim da ce ga se koristiti kao sesticu ili cak kao stopera sto je i igrao u wolfsburgu, mladoj repki i shakhtaru.

Mislim da kad vidimo prve odlaske da ce nam mnogo stvari biti jasnije.
  • ElDorado
    1.2k
    Ne znam zašto svi pišete da je Mišić šestica. Nije, on to mora igrati jer nemamo alternative ali Mišić to nije. I zato imamo problema u defenzivnoj tranziciji. Franjić je klasična šestica i samo je pitanje njegove forme i mogućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions