• Omake
    4.6k
    možda Cuffre po renomeu. Taylor od 18 godine igra 30+ utakmica u Škotskoj prvoj ligi. Ukupno 250 od toga 240 kao starter.
  • Haza
    7.3k
    Po čemu su to nedisciplinirani? Cordoba je navodno jednom zakasnio na treningKaktus Car

Navodno je Cordoba jako problematičan, ne samo na treninzima, nego van treninga, prehrana, trenira privatno itd. Ona priča da ga Gorica želi na posudbu je bila točna.
    Uz sve, Bjelica ga je htio izbaciti iz ekipe, ali Uprava mu to nije dala, sad, možda je i Bjelica tu glumio prevelikog mangupa...

Zadnji post ove godine, imena koja se povezuju ovaj prijelazni rok s nama su BOMBA.
    Bartol Franjić jako zahvalan all round igrač.
    Niko Galešić top 3 stopera lige.
    Taylor bi nam bio top pojačanje.
    Ivanušec i Haller ako dođu, to je prijelazni rok za prste polizati.
    Naravno, neće vjerojatno svi doći, ali veliki palac gore za novi način razmišljanja, samo ovakav Dinamo i ovakav prijelazni rok želimo.
    Svima vam želim sretnu novu godinu, manje histerije na Forumu, a puno više lijepih trenutaka na tribini.
    Pozz
  • Facke
    4.6k

Da igraci koju su jos v igre ili bili v igre su bomba.
    Ostal sam bez zraka v jednem trenutku.
  • ElDorado
    1.2k
    znaci Bjelici je bio problem ak decko pojede masnu pizzu a ne ovi koji su se iživljavali na klincima. Klasično macho balkansko molestiranje. Pa se čudimo kae RPG potonuo i slično. Treba to netko dovesti u red.
    Ak je istina da Bjelica ide u Ferenc onda su neke stvari jasnije.
  • Ivdzo11
    4.8k
    Branko Pavic vrlo vjerojatno ide u Sibenik na posudbu
  • Crni86
    6.9k
    Branko Pavic vrlo vjerojatno ide u Sibenik na posudbuIvdzo11

Takvo nesto je trebalo biti dogovoreno vec na pocetku sezone. Iskreno bi i mikica vec sad gurnuo negdje na posudbu 1/2 liga gdje im fali desni bek.
  • Pesca90
    65
    slažem se,i gledajući rostere mislim da bi najviše legao Šibeniku i da bi tamo dobio najviše minuta
  • Omake
    4.6k
    Mikić doktor za Naila Omerovića
  • Crni86
    6.9k
    doktor za Naila OmerovićaOmake

Za njega je svatko s dvije noge doktor :lol:
  • Haza
    7.3k
    znaci Bjelici je bio problem ak decko pojede masnu pizzu a ne ovi koji su se iživljavali na klincimaElDorado

Iako sam rekao zadnji post, samo da odgovorim, mislim da su ovakve pizdarije koje je izvodio Bjelica bili glavni razlog za otkaz. On je jako težak karakter, i razumijem ljude u klubu da ih je ispizdio na najjače...
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Uvjjek sam za dovođenje stranca Škota,Nijemca,Austrijanca,Belgijca nego nekog afrikanca i južnoamerikanca.
    Nisam rasist ali dokazano je da su Europljani puno profesionalniji nego igrači sa ostalih kontinenata.
    Naravno,sad mi možete kontrirat sa par primjeraka tipa Süle,Mudryk,Jović...ali 50 puta više takvih je poteklo iz Kolumbije ili Maroka ako ćemo sad uzet Dinamo za primjer.
  • GOAT
    1.5k
    SoudaniOmake

Reci? :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Naravno da ima izuzetaka ali ja vam kažem da uglavnom nose neke probleme sa sobom.
    Eto vam primjere Mmaeea i Cordobe,ne trebam toliko duboko zagrebat kao vi.
    Svakako bi potpisao malog Beyatta ali više bi se orjentirao na europske strance.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions