Kleli ste se da bu Bjelica discipliniral senatore pozivajući se na analogijom s Petkom u prošlom navratu — ZrnTSCHeZ
Nakon otkaza Jakirovicu i tad se spominjao Cannavaro, zašto ga odmah nisu doveli nego sad to samo Bog zna.. — CastAway1986
Stvar je u tome da je i Bjelica sam sjebo ful po pitanju ozljeda. Petković poluzaliječen, a on ga svejedno ubacuje u igru par tekmi pa se onda ljuti na Dalića što ga zove.A stanje je da igrači dišu na škrge, pola prve ekipe je ozlijeđeno i sad ti igraj. — IvanS
Stvar je u tome da je i Bjelica sam sjebo ful po pitanju ozljeda. Petković poluzaliječen, a on ga svejedno ubacuje u igru par tekmi pa se onda ljuti na Dalića što ga zove.
Mišić poluzaliječen, ubaci ga u igru protiv Rijeke i šok i vjeverica ozljedi se i ne vraća poslije toga.
Ademi isto, ne mogu se sjetiti tekme, mislim Celtic ili koja, al isto nije 100 posto spreman, počne i nemreš vjerovati ozljedi se. Crpio je tu momčad, najviše senatore do krajnjih granica i ubacivao ih nespremne i onda se vadio na ozljede.
Da ne govorim kak je Baturina ama baš svaku tekmu igrao iako je Stojković bio na klupi. — Mali Zeus
ako i kod Fabia bude igrao Ristovski a ne RPG kakvi će onda komentari biti? — CastAway1986
ali prilično sam siguran da će igrati oni za koje on procijeni da mu u tom trenu mogu dati najviše na terenu bio to Rile, RPG ili čak Špikić na beku — bongo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.