• CastAway1986
    2.3k
    A mene zanima jedno , ako i kod Fabia bude igrao Ristovski a ne RPG kakvi će onda komentari biti?
  • Jurki
    14.1k
    Kleli ste se da bu Bjelica discipliniral senatore pozivajući se na analogijom s Petkom u prošlom navratuZrnTSCHeZ

Da ovo sam ocekival. Nista manje. To nije napravil i to mu je najveci minus, cak veci od zaostatka na tablici.
    Meni je vec pun k da je Dinamo taoc Ademija kojem svaka cast za doprinos klubu u proslosti ali od proslosti se ne zivi, od proslosti se ne napreduje.
    Pun mi je k Ristovskog koji mlatara rukama, populisticki baca forice o tezini dresa. Pa nemoj me jebat. A on je cesto najgori na terenu. Kolko ima asista ko bek ekipe kojoj je zadnja linija u 95 posto utakmica na centru? Obrambeno zvisi cesto ko luster.
    Dosta mi je igraca koji igraju kak im se taj dan digne.
    Osramotili su se lani protiv Balkanija i onda oni uvjetuju dal bu trener ostal ili otisel.

Ne zelim trenera, zelim gonica robova, koji ce ih tjerati do te mjere da ce plakati krv i povracati majcino mlijeko.
    Al kad ce izaci na teren ce nagurati cijelu protivnicku momcad, klupu i njihovu navijacku tribinu u taj jebeni gol skup z loptom.
  • bongo
    942

Ne želim zvučati kao odvjetnik treneru, ali prilično sam siguran da će igrati oni za koje on procijeni da mu u tom trenu mogu dati najviše na terenu bio to Rile, RPG ili čak Špikić na beku
  • IvanS
    235
    Nakon otkaza Jakirovicu i tad se spominjao Cannavaro, zašto ga odmah nisu doveli nego sad to samo Bog zna..CastAway1986

Da su u tom trenutku doveli i Kloppa tko bi pomislio da će stanje biti ovakvo nakon 3 mjeseca?

A stanje je da igrači dišu na škrge, pola prve ekipe je ozlijeđeno i sad ti igraj.

Dobro, ima nešto i u Bjeličinom pristupu (strogoća, kazne nekim igračima i sl.) i tu se da raspravljati da li bi Klopp polučio bolji rezultat.

Činjenica je da tko god bio trener (trenutno je Cannavaro), kada odradi pripreme i vrate mu se Petko, Mišić i Sučić da će evidentno imati bolju i jaču ekipu od Bjelice. Točka.
    Sam Baturina je uz nabrojane 20% bolji igrač.

S Bjelicom nije uspjelo, sada će se pokušati s Cannavarom. Napisao sam zašto smatram da će sigurno biti bolje sada.
    Bjelica očito nije u svlačionici dobio podršku, a to je ključno. Njegov stil vodstva funkcionira ako igrači stoje uz njega. Ovdje je očito izgubio bitku, a dodatno ga je pokopao i rezultat.
  • Mali Zeus
    14.8k
    A stanje je da igrači dišu na škrge, pola prve ekipe je ozlijeđeno i sad ti igraj.IvanS
    Stvar je u tome da je i Bjelica sam sjebo ful po pitanju ozljeda. Petković poluzaliječen, a on ga svejedno ubacuje u igru par tekmi pa se onda ljuti na Dalića što ga zove.
    Mišić poluzaliječen, ubaci ga u igru protiv Rijeke i šok i vjeverica ozljedi se i ne vraća poslije toga.
    Ademi isto, ne mogu se sjetiti tekme, mislim Celtic ili koja, al isto nije 100 posto spreman, počne i nemreš vjerovati ozljedi se. Crpio je tu momčad, najviše senatore do krajnjih granica i ubacivao ih nespremne i onda se vadio na ozljede.
    Da ne govorim kak je Baturina ama baš svaku tekmu igrao iako je Stojković bio na klupi.
  • IvanS
    235
    Stvar je u tome da je i Bjelica sam sjebo ful po pitanju ozljeda. Petković poluzaliječen, a on ga svejedno ubacuje u igru par tekmi pa se onda ljuti na Dalića što ga zove.
    Mišić poluzaliječen, ubaci ga u igru protiv Rijeke i šok i vjeverica ozljedi se i ne vraća poslije toga.
    Ademi isto, ne mogu se sjetiti tekme, mislim Celtic ili koja, al isto nije 100 posto spreman, počne i nemreš vjerovati ozljedi se. Crpio je tu momčad, najviše senatore do krajnjih granica i ubacivao ih nespremne i onda se vadio na ozljede.
    Da ne govorim kak je Baturina ama baš svaku tekmu igrao iako je Stojković bio na klupi.
    Mali Zeus

Pa tako sam i napisao, pristup ga je koštao.
    Neki su bili kažnjeni i van zapisnika, neke je forsirao i dodatno pogoršao zdravstveno stanje i sl.

Tvrdoglavost se nije isplatila, patio je rezultat i igra i došlo je do smjene.
  • Jaro
    8.6k
    ako i kod Fabia bude igrao Ristovski a ne RPG kakvi će onda komentari biti?CastAway1986

Reci cu da je neznalica i sarlatan i cekat cu sto skoriju smjenu. Tako je bilo s Biscanom i Jakirom, samo je Ljubo nastavio igrati na LB...

Sasvim dovoljan inicijalni test o treneru za mene...
  • don
    9k
    ali prilično sam siguran da će igrati oni za koje on procijeni da mu u tom trenu mogu dati najviše na terenu bio to Rile, RPG ili čak Špikić na bekubongo

i tako triba biti. Ako je u tom trenutko Ristovski najbolji, neka igra Ristovski. Ako je Mikić onda Mikić.

sada je jasno da trener nema nikakve veze i simpatije prema bilo kome, ko bude igra u tom trenutku, to znači da je trenutno najbolja opcija i da najbolje radi na treningu.
  • CastAway1986
    2.3k
    reci to legendo onima što su pljuvali bivšeg trenera..
  • scooniepenn
    3.6k

Kad smo kod Tea baš naletio na njegov story gdje čovjek odradio trening na Staru godinu. Tu sve počinje i završava što se tiče njegovih fizikalija i zašto je u 3 najspremnija u klubu s 35 godina. Stroj! :cool:
  • Jurki
    14.1k
    kaj stariji, to spremniji i bolji.
    Tak se prica, radom i treningom, a ne pred kamerama.
  • Droljo
    10.5k
    Tak ću i ja od nove godine. :strong:
  • Marley
    2.5k
    pa da. Covjek jednostavno zivi taj film, maksimalna posvecenost. Nek se neki nasi mladi talenti zapitaju, necemo o imenima :grimace:, zasto disu na skrge na poluvremenu. Dok Theo, stariji 10-15 godina, i u nadoknadi potegne kao zvijer ako zatreba.
    I samo da netko sad ne kaze, pa stoperi se puno ne trose, pa zato. Nije zato.
  • Mihaljević
    11k
    guangzhou-china-paulinho-of-guangzhou-evergrande-celebrates-with-coach-fabio-cannavaro-after.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=UppgbbB0zr6F-7WBo9zEvR3v97ZxsNDZl7zBXUro5ic=
    Paulinho, Witsel, Talisca, Modeste, Pato, Pereyra, Samardžić, Lucca... Sve reprezentativci Brazila, Argentine, Belgije itd, igrače za koje je neko plaćao velike odštete. Njemu igrači poput Petkovića, Baturine i kompanije neće biti neki bauk... O njegovom CV-u se priča kao da je prije Dinama trenirao samo Vrbane, dok se o Bjelicinom CV-u priča kao da je bio trener Real Madrida, a prije Dinama je uz dužno poštovanje trenirao igrače poput Dilavera i Kadziora. Istina je da samo da je Dinamo i Bjelici i Cannavaru dao šansu da postanu vrhunski treneri, a kako ju je ko iskoristio vidjeti ćemo kroz godine. Puna podrška treneru Fabiju Cannavaru!
  • Marley
    2.5k
    napokon da se i s tobom jednom slazem u potpunosti :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.