• Mali Zeus
    14.8k
    Lako je to reć, al svi znamo da igračima nije problem izbušiti trenera da dobije otkaz.Danko

E pa sa tom i takvom praksom treba stati.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    pišem što sam čitao o njemu i što sam kaže, za početak dovoljno, posebno nakon onog što smo gledali zadnjih 2 mjeseca, stari, ovo je bio najgori Dinamo koji sam ikada gledao, a gledam ga dugo. Još se Bjelkan krenuo inatiti, prvo pojačanjima, a onda i klincima...pa ne ide tako
  • Mali Zeus
    14.8k
    Vidite Coppitellija, svi su se sprdali s njim, a lik ih je doveo u red, imaju stil, igru, dobro guraju sve skupa. Stvar kod Cannavara je da mi nemamo vremena da se on nađe i dovede nas u red, nemamo mjesta za istrpiti par tekmi i porođajne muke nego on mora uhvatiti odmah vraga za rep na pripremama, upoznati momčad, srediti igru i da protiv Istre izađemo kao zvijeri, a nisam siguran je li to dovoljno vremena za sve to.
  • Jurki
    14.1k
    E pa sa tom i takvom praksom treba stati.Mali Zeus

Ako su u Bayernu zbusili Kovaca, onda je to izvedivo u svakom klubu. I to se događalo.
    A trenera mozes zastititi jedino ako svakog igraca koji busi trenera posaljes na tribinu.
    Samo me zanima koji je to klub napravil - niti jedan.
    Igraci kad krenu busiti trenera taj je bivsi 100%.
    Mi ako zelimo razjebati senatorski klan, moramo se sutra rijesiti Ristovskog i Ademija.
    Petko nebu busil trenera jer on ima specificnu situaciju. Misko nije konfliktan igrac i on se podredi kolektivu.
    Ostali mislim da nisu problematicni.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Kovac je izbusen bas zato sto Uprava nije stala iza njega. Doveli su ga da rijesi senatore, a kad ih je maknio sa strane dali su mu sup kartu.
  • Facke
    4.6k
    Kovaca su zbusili od prvoga radnoga dana. Al je ipak osvojil titulu i kup s Bayernem.

Gledajte, ak se bude Cannavaro sa strane nekih igraca busil onda treba tomu stati kraju.
  • Marley
    2.5k
    Koliko sam citala, puno trazi u smislu treninga, discipline i profesionalizma. I neka, od takvog imena nista manje ni ne ocekujem :up:
    Zbog toga je znao naici na otpor, ali ne u smislu bojkota, nego igraci jednostavno nisu mogli to popratiti, nisu bili fizicki spremni na to.

Tako da je po meni zapravo tajming jako dobar, tek se upoznaju i krecu svi "od nule" na pripreme. Doduse s obzirom na -7, malo je i to vremena. Ali puno bolje nego da je smjena dosla usred polusezone, dva dana prije bilo koje utakmice.
    Barem moze vidjeti u kakvom su fizicki stanju, nije covjek lud da ih baci odmah u ubitacni trening ako vidi da to ne ide.

Imam jedino osjecaj da ce kod nas naici na poprilicnu razinu neprofesionalizma, kod pojedinaca. Nemam straha za npr. jednog KTC, njemu ce vjerojatno biti ok sto god ovaj trazio :grin:. Ali da ne spominjem sad imena koja me brinu :roll:
    Ipak, vjerujem da nam decki nisu debili da ce ga zato ici busiti namjerno. To ne zelim ni pomisljati.

Fabio zvuci kao super osoba za medjuljudske odnose, svi imaju samo rijeci hvale po tom pitanju. Pa se nadam da ce igraci to postovati i biti motivirani dati 200% od sebe, da ispune to sto on trazi.
  • masacusec
    4.3k
    Fabio, nadam se da si se manio bijeloga, sada se drži plavoga!
  • Marley
    2.5k
    zasto ih se rijesiti sutra, u svrhu razbijanja klana? Stati na kraj izigravanju serifa, sobama koje su cisto iskazivanje nadmoci, to apsolutno i obavezno, od starta! Ali ne mislim da ih se za to treba nuzno odstraniti iz kluba, pa mogu se oni i dalje koristiti, samo pametno i dozirano.
    Po meni je jedino nuzno da ti "problematicni" pojedinci shvate i prihvate da nisu oni tu nikakva alfa i omega. Da trenera jednako slusas i postujes zvao se Arijan Ademi ili Jan Oliveras. A ako im to ne odgovara, znaju gdje su vrata.

Samo, te neke, NAJVAZNIJE stvari, treba iskomunicirati odmah, u startu! I da nadredjeni u startu daju do znanja da stoje iza trenera. I da se nece tolerirati nikakva sranja.
    Inace nam uzalud sto i jedna promjena trenera, ako se igracima svaki put dozvoljava da preuzmu uzde.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Ali ne mislim da ih se za to treba nuzno odstraniti iz kluba, pa mogu se oni i dalje koristiti, samo pametno i dozirano.Marley

Nosenje lopti, ciscenje snijega ili postavljanje cunjeva?
  • Jurki
    14.1k
    znam da je bil fajer sa senatorima nevazno. Igraci uglavnom mogu zbusiti trenera i to se desavalo, ne samo u Bayernu, vec i u nasoj repki itd.

Mi imamo puno ciscu situaciju.
    Ristovski ima ugovor jos 6 mjeseci on moze lako reci ja idem i bok.
    Ademi i Zagi mogu sutra objesiti kopacke o klin.
    Cinjenica je da nasi senatori nisu vezani s klubom visegodisnjim ugovorima. I ako bu volje to se lako rijesi.

pa da pogledamo samo igracki doprinos je katastrofalan.
    Imaju lijepe place, zauzimaju mjesto mlađima, prodajni potencijal nemaju.
    Rade vise stete nego koristi.
    Rađe bum gledal malog Pavica i Mikica kak grijese nego Ademija koji rikne u 60toj minuti ili Ristu koji mlatara rukama.
    Jbg treba gledati širi interes kluba, a ne stare zasluge.
  • ZrnTSCHeZ
    603
    Bjelica je samo bio Bjelica...nije se on ništa kao čovjek ili trener promjenil u ova 3 mjeseca otkako su 95% članova Zone ispadali bomboni za "generala" do trenutka kada mu je 95% članova okrenulo leđa.

Nogomet je bil isti.
    Gard/nastup tradicionalan.
    Egoizam identičan.
    Konfliktnost konstanta.
    Želja za preuzimanjem sportskog sektora i inzistiranje na nekim igračima očekivana.

Samo sve te njegove karakteristike nisu donijele bodove ovaj puta.

Ako je netko mislil da bu se čovjek od 50+ g promjenil u bilo kojem pogledu, posebno karakternom, taj je ili teški naivac ili još veća neznalica.

Kleli ste se da bu Bjelica discipliniral senatore pozivajući se na analogijom s Petkom u prošlom navratu, kada je na konferenciji pred Monaco povlađival Ademiju doživljavali ste to kao masterclass man managementa, dogmatski tvrdili da je bez rasprave "on taj", da je to "perfect fit", "duuuugoročan projekt"...možda su samo prvenstveno zbog stanja na tablici pale ružičaste naočale.

Sada se manje više identično očekuje od osobe za koju bude me netko teško uvjeril da je profesionalno pratila HNL zadnjih mjeseci...sigurno ne bude na prvom okupljanju otpisal senatore niti bilo koga iz kadra, a ne nadam se tome niti u prvim tekmama.

Skeptičan sam, ali za dobro dinama i svih nas, želim da nas sve razuvjeri od prvog dana pa da se uskoro opet veselimo.

Btw. MM je na konferenciji u istoj rečenici rekel: "nikad nije dobar trenutak za smjenu trenera, a mi mislimo da je ovo idealan trenutak".
    Sjedni, 5!

A kaj se tiče bušenja trenera i stavljanja sebe iznad kluba, sjećam se dok je jedan svoju glavnu zvijezdu kopačkom gađal u svlačionici...dok imaš autoritet baziran na znanju, onda klub stane iza trenera i to donosi rezultate.
  • ElDorado
    1.2k
    Za vrijeme Bjelice najčešće moje pitanje je bilo "A kaj ovaj opet radi?". Znači i budali je jasno da je strance marginalizirao i svađao se s njima, da je povlađivao senatorima. I da je spremao prijelazni rok da nas kadrovski uništi sa svojim idejama. I da smo i pod njim i pod Jakirom igrali užasan nogomet.
    Eto ja se samo nadam da će lik konačno uspostaviti neke normalne mehanizme organizacije igre, da će ih dobro fizički pripremiti i da će selekcija igrača biti razumna i normalna prema kvaliteti. Nama ne treba ništa puno više da pregazimo HNL.
  • Droljo
    10.5k
    Kad krenu ona mjerenja prije priprema brijem da bude bilo: ktc i špika vi ste u prvih 11 sigurno, a ademi ti si pomoćni trener?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ako je netko mislil da bu se čovjek od 50+ g promjenil u bilo kojem pogledu, posebno karakternom, taj je ili teški naivac ili još veća neznalica.ZrnTSCHeZ

Ljudi se mijenjaju cijeli život, osobito pod starije dane. Bjelica je i prije bio zajeban karakter, a čini se da je sve teži i teži, što je čisto normalno i očekivano. Neki svoj težak karakter uspiju zauzdati da im ne utječe na posao i karijeru, neki ne.

Mislim da su usporedbe s Mourinhom u smislu da je hrvatski Mourinho čisto dobre i to ne zbog otpremnina što je čista glupost jer oni nisu ni prvi ni zadnji koji dobiju otpremninu kad lete iz kluba nego više da im karijera ide prema dolje, a karakterno su sve zajebaniji i ulaze u sukob sa svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.