• Mandelinho
    557
    Ja mislim da oni računaju da su već doveli pojačanje (Mmaee) pa se možda i odustane od Galešića…
  • E46
    1.1k
    A drugi stoper u tom slucaju? Ja se nekako potajno nadam da ce Mmae i Galesic bit prvi izbor treneru a treći da će bit Perković
  • austrijanac
    5.2k
    Taylor igra odličnu sezonu i nema sreće jer Celtic hoće nekog klinca dopeljat.

Ak je istina, veliko pojačanje.

Dobri naš stari Vlak i njegov način scoutinga.

Dopeljaj igrače koji su igrali dobro protiv nas :grin:
  • Orc123
    10k
    S Taylorom bi riješili pitanje beka na dugo vremena....
    Kako nas ide u zadnje vrijeme sam skeptican i uopce se ne zelim nadati, a nadam se. Fak

Ako on kojim slucajem zeli u Dinamo nasi moraju napraviti sve da ga dovedu, taman da ga i preplate 6mj prije isteka ugovora. Sad je cifra simbolicna, nek nasi to poduplaju jer mi beka trebamo sad, odmah, ne na ljeto!
    Svakako jeftiniji nego da dovodimo kvalitetnog beka za 4-5mil eura....tesko da i za te novce mozemo iskopati nekog poput Taylora!
  • vjeko1701
    11.5k
    Meni se osobno čini preozbiljno ime sa malom šansom da nema neku ponudu iz donjeg doma Premiershipa. Generalno igrači s otoka biraju ostati na otoku.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Kako je kvasina sa ovim Taylorom digao sve medije na noge :lol:
    Inače top pojačanje za Dinamo,nadam se da dolazi iako mi sve to zvuči dosta nerealno.
    Ajde miro napiši GT i zapali forum!
  • Crni86
    7.3k
    sve to zvuči dosta nerealno.Maxova dijagonala

Po prvi puta da imamo postene ljude i love na bacanje u istom trenutku. Sada je njihovo vrijeme da pokazu koliko vrijede, a i nama ce ovo pokazat koliko je dinamo stvarno cijenjen u svijetu te na kakve igrace mozemo ciljati.

Dovedu li se haller i taylor uz galesica vec sad bi to bio jedan od najboljih prijelaznih rokova unazad ohoho godina.
  • ElDorado
    1.5k
    Zašto više nitko ne spominje Selahija?
  • ElDorado
    1.5k
    Sumnjam da je on bio Bjeličin igrač
  • E46
    1.1k
    Meni ce osobno biti jako zao ako propustimo Selahija, mi takvog igrača nemamo, a jos gore nedaj Boze da ode u Hajduk u nekom ludom scenariju.
  • Nogo
    4.8k
    Prošlo je ispod "radara" da imamo baybuck klauzulu za Soldu od 1m na ljeto.

Moguće da Rog ostane do ljeta, pa onda Soldu uzmemo. Ili pak se okrenemo Selahiju. Možda radi Cannavara Marić ima druge opcije u igri u vezi sada.
    Nadam se da će nas pozitivno iznenaditi.
  • E46
    1.1k
    Ne bi me čudilo da sarani koliko su opcinjeni nama sad do kraja sezone slabije ubacuju Soldu samo da mu ne bi cijena otisla u nebo a mi ga mozemo za milju uzet.
  • OsamŠest
    4.3k
    Sumnjam da je on bio Bjeličin igračElDorado

Brijem da je Rijekin.
  • Crni86
    7.3k
    Ove opcije di mi damo/prodamo igraca i ostavimo si buy back klauzulu mi se dosta svidaju (jedno vrijeme real je poslovao na taj nacin).

Rade bi dogovarao otkupne tako, nego postotak od buduceg transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions