• Marley
    2.5k
    Meni samo upada u oci da neki toliko vole napomenuti NoHomo, da mi je vec mrvicu sumnjivo. Isprike ako mi se ucinilo :blush:

(Ali decki, sve je to ok, pa nismo u proslom vijeku, ne trebate se opravdavati :razz: :flower: )
  • NORTE
    13.1k
    neki toliko vole napomenuti NoHomo, da mi je vec mrvicu sumnjivoMarley

Eto žena je to morala napisat. :rofl: :grin: :wink:

:heart: :heart:Mali Zeus
    :kiss:Droljo

Plačem :rofl:
  • badjibadara
    4.3k
    Paggini znam da znas ali imas brutalan smisao za humor :strong:SAS1987

Isto mogu reći i za tebe, #NoHomo naravno :heart:Paggini

• NKDZ86
    2.5k
    Nek živi ljubav, nek se budi dan!...
  • Majki2111
    3.6k
    @immerwieder

Nemoguće kvalitetan čovjek. Par puta u interakciji ostavio me bez teksta. Sposoban i kvalitetan. Vrhunski otac. Školovan i obrazovan.

Iskreno sam dobio blagu anksioznost koliko je kvalitetan ovaj čovjek, a i koliko su kvalitetna njegova djeca.
  • Sajla
    6.4k
    a ja sam sad izrazito anksiozan i ne želim se više upoznavati s drugim forumašima jer je ljestvica podignuta previsoko za moje domete!

šala mala ;) ali mi je izuzetno drago pročitati ovako nešto jer samo potvrđuje moja iskustva kakve ekipe ima među zonašima. :strong: :cheer:
  • Majki2111
    3.6k
    Ja se ne šalim. Kad upoznaš ovakvog čovjeka prođe ti kroz glavu da ništa ne znaš, da ne vrijediš ništa, ima li smisla komunicirati s drugima, vrijede li tvoja iskustva nešto.
  • Paggini
    32.3k
    Kad upoznaš ovakvog čovjeka prođe ti kroz glavu da ništa ne znaš, da ne vrijediš ništa. Ima li smisla komunicirati s drugima, vrijede li tvoja iskustva nešto.Majki2111

Stari moj, bez unižavanja @immerwieder, ali pričaš ko da si svjedočio Isusovom oživljavanju Lazara :lol:
  • Sajla
    6.4k
    a se ne šalim.Majki2111
    znam da si ozbiljan, i ja sam u drugom dijelu upisa. na zoni ima super ljudi.

Kad upoznaš ovakvog čovjeka prođe ti kroz glavu da ništa ne znaš, da ne vrijediš ništa. Ima li smisla komunicirati s drugima, vrijede li tvoja iskustva nešto.Majki2111

Ne samo da ima smisla, nego je to najsmislenija komunikacija. Uvijek se vrijedi okružiti i družiti s onima koji su pametniji i/ili iskusniji.
  • Majki2111
    3.6k
    Takav je moj dojam iz moje perspektive. Možda bi iz tvoje bilo drugačije. Svako stvarnost percipira drugačije.
  • Majki2111
    3.6k
    On je taj čovjek kojeg trebaju okružiti
  • Slush
    809
    Ja mislim da @vjeko1701 radi negdje u vojsci i zato ima 0 strpljenja za sve ostale forumase.

Voli ban tipku vise nego leba jesti. :cool:
  • Jurki
    14.1k
    jer je ljestvica podignuta previsoko za moje domete!Sajla

S obzirom da si mene upoznal onda je odmah jasno da ti ta izjava pada u vodu. :rofl:
    Ili si si taj dan prevec popil :lol:
  • Paggini
    32.3k
    Voli ban tipku vise nego leba jesti. :cool:Slush

Dobijemo od @deda neke parice za svaki ban, a vjeko fasadu na kuću stavlja pa eto, dobro mu došao otkaz Bjelici
  • Droljo
    10.5k
    On je taj čovjek kojeg trebaju okružitiMajki2111

Okružili bumo ga. Samo reci gdje se kreće. #NoHomoYes
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.