• mosad
    699
    Ban i banana su bili bolji
  • cibona
    4.1k
    Nekoliko puta sam mu se javio privatno i pohvalio ga. Čovjek ima svoje "ja", ne odstupa od mišljenja koje je vrlo često potkovano relevantnim argumentima. Stavovi su mu jasni, ne upliće se u trolerske svađe i ima debele živce.

Nekoliko se puta dokazalo da je vidovit i neću pogriješiti ako kažem da je stručniji i ima više nogometnog znanja od većine uhljeba koji nam se nalaze u sportskom sektoru. Da nam je jedan Daliban u sportskom sektoru, uvjeren sam da bismo kraj polusezone dočekali sa dvoznamenkastom prednošću.
  • Mihaljević
    11.1k
    Daliban i Captian America.
  • kajsitilud
    516
    Sacuvaj Boze ako je Captain America dobar forumas. Lik je najveci kancer ovog foruma. Doma se gleda u ogledalo i samozadovoljava na svoje retardirane nadimke, statuse i profilne slike.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    i Emil također(ma da mu ne mogu oprostit kritiziranje Baturine).
    To su tipovi sa svojim ja koji ne podilaze nikome i ne bacaju populističke postove kao dosta nas.
    Što bi se reklo,ne jebu živu silu!
  • Paggini
    32.6k

Dalibana uspoređivati sa Captainom je, za mene, velika uvreda Dalibanu, koji uz @Omake je značajno dignuo raspravljanje o igračima, igri, potencijalnim pojačanjima i slično.

Napisao bih dodatno svoje mišljenje, ali @cibona je više-manje sve napisao. Svaka čast Dalibanu na živcima i volji, zna dizati tlak sa drvljenjem istih teza, ali svaku tezu jako dobro brani, pa čak i ako se ne složim s njim, gušt je raspravljati.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ima tu još top forumaša...Omake i Mihaljević(scout služba),Haza i Miro(daju nam informacije od kojih nam skoči razina hormona toliko da udaramo glavom u plafon),Emil sa svojim izlaganjima,Captain sa nekakvim smiješnim načinom trolanja(ne ko neki pacijenti koji spominju zajecovu ženu i rugaju se Bjelici),Krizy sa najavama protivnika iz kojih naučiš povijest tog kluba i dođe ti da odeš na stadione tih klubova itd...
    Ali Dalibana ipak najviše preferiram ode...(da se nitko ne uvrijedi).
    100% sam i zaboravio nekoga ali ne mogu se sad sjetit baš ovako iz glave trenutno.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Daliban je sad ono što je Orc bio prije 3 godine samo na višoj razini.
  • Mihaljević
    11.1k
    Omake i Mihaljević(scout služba),Maxova dijagonala

Od nove godine Omake i ja radimo kao scouti, Marić nas je zvao i trenutno nemamo ured pa ćemo skautirat iz Mamićeve džamije koju je napravio za muslimane koji dođu u klub, a ako se pokažemo dobit ćemo sobu u Hotelu 67 sa dva kreveta
  • mali M
    6.2k
    Kad sam mislio da me ne može ništa više sablazniti ovdje vidim hvalospjeve liku koji sam sebi govori u trećem licu i kojem je odjednom neargumentirana tvrdoglavost sjajna osobina... Eh, takav je bizaran dan očito...
  • SAS1987
    15.6k
    @Paggini znam da znas ali imas brutalan smisao za humor :strong:
  • Paggini
    32.6k

Isto mogu reći i za tebe, #NoHomo naravno :heart:
  • Mali Zeus
    14.8k
    :heart: :heart:
  • Droljo
    10.6k
    Je, oba imate smisla. Jebački se nasmijem na neke postove.
    Mislim na #NoHomo ekipu :kiss:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.