• Jurki
    14k
    ak treba pajdasa sa štemajzlinom, krampom i batom. Tu sam.. i mrzle pive donesem.
  • Dinamosaur
    1.8k
    kad on stavi biljeznicu pod nos trenera- nemas ti kaj menjat ak to nije u knjigi!
  • Efes Pilsen
    9.3k
    "Dosta se oslanja na karakter jer je i sam bio karakteran igrač, mislim da će i u Dinamu dosta ciljati na taj dio. Profesionalno je sigurno čovjek koji može voditi Dinamo, kojeg će igrači poštovati u svlačionici i slijediti ga. Druga je stvar koliko će se adaptirati na njegov rad jer nerijetko traži dva treninga dnevno.
  • GOAT
    1.5k
    Nešto slično se dešavalo u Realu kad je Zidane došao. Poštovali su ga i izvršavali zadatke zbog njegove igračke karijere i što predstavlja u Madridu pa i svijetu ali naravno sve bi to palo u vodu da nije bio sposoban i odličan trener iako mu se dosta prigovaralo na stil igre.

Jedan od rijetkih koji je uspio zavladati svlacionicom i izboriti se sa tolikim zvijezdama pa ce valja i naš hendlat Rileta i Petka jebemu :lol: :lol:
  • ElDorado
    1.2k
    Inače Petko čudesno ozdravio i dolazi na početak priprema
  • vjeko1701
    11.2k
    Odkud čudesno kad je rečeno da vjerojatno dolazi na početak priprema?
  • Dinamosaur
    1.8k
    nerijetko traži dva treninga dnevnoEfes Pilsen

Taj dio mi se dopada.
    S druge strane bojim se da ce nam kadar biti sve kraci zbog ozljeda(nedajboze)

Preslabo se trenira u HNLu javno rekao Čabraja
  • vjeko1701
    11.2k
    Valjda će imati toliko razuma i stručnosti u stožeru da može procjeniti trenutnu fizički spremu kadra i onda svoj režim prilagoditi postepenom podizanju intenziteta a ne da ih sve odmah baci na duplo jači ritam pa ko preživi...
  • don
    9k
    ne dobivaju se ozljede od broja treninga. Nećeš sigurno imat 2 treninga dnevno visokog inteziteta

edit: još o treneru: https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hrvati-koji-su-radili-s-cannavarom-saznat-ce-sve-o-svakom-igracu-vrlo-je-temeljit/2628754.aspx
  • Laugreano
    2.8k
    Ono sto za Cannavara znamo je, da je veliko ime, da ima karizmu i autoritet samom pojavom, i da je ambiciozan. Kao trenera ga ne mozemo sudit jos.
    Mozda dovede svlačionicu u red i napravi top stvari. A ono vecina jedva ceka kiks i zaziva otkaz.,prije nego je dosao tu. Strasno!
  • Oluja
    4.8k
    Kad je već spomenut Zidane, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru prije nego je postao trener najjačeg kluba na svijetu koji si može priuštiti koga god poželi.
  • Efes Pilsen
    9.3k
    pa i ja se nadam da ce bit pogodak, ali cemu ono nabrajanje kao opravdanje? Kazem, od DPa ocekujem vece standarde, a ne da opravdavamo SDa za nekompletan kadar, 3 smjene jer su debili prije njega imali 4.
  • Dinamosaur
    1.8k
    neces kad se igra svaka 3 dana
    Kako ce na pripremama proci?
  • Jurki
    14k
    I ovaj žabar hoce da mu igraci treniradu ka pasi.

A nasi treneri daju svaki drugi dan fraj za janjetinu i prčetinu.
  • ElDorado
    1.2k
    Ovo mi se najvise svidja: “lokalni igrači nisu bili spremni na intenzitet rada koji je Cannavaro zahtijevao”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.