• Jurki
    16.9k
    ak treba pajdasa sa štemajzlinom, krampom i batom. Tu sam.. i mrzle pive donesem.
  • Dinamosaur
    2.1k
    kad on stavi biljeznicu pod nos trenera- nemas ti kaj menjat ak to nije u knjigi!
  • Efes Pilsen
    10.8k
    "Dosta se oslanja na karakter jer je i sam bio karakteran igrač, mislim da će i u Dinamu dosta ciljati na taj dio. Profesionalno je sigurno čovjek koji može voditi Dinamo, kojeg će igrači poštovati u svlačionici i slijediti ga. Druga je stvar koliko će se adaptirati na njegov rad jer nerijetko traži dva treninga dnevno.
  • GOAT
    2.5k
    Nešto slično se dešavalo u Realu kad je Zidane došao. Poštovali su ga i izvršavali zadatke zbog njegove igračke karijere i što predstavlja u Madridu pa i svijetu ali naravno sve bi to palo u vodu da nije bio sposoban i odličan trener iako mu se dosta prigovaralo na stil igre.

Jedan od rijetkih koji je uspio zavladati svlacionicom i izboriti se sa tolikim zvijezdama pa ce valja i naš hendlat Rileta i Petka jebemu :lol: :lol:
  • ElDorado
    3.4k
    Inače Petko čudesno ozdravio i dolazi na početak priprema
  • vjeko1701
    14.1k
    Odkud čudesno kad je rečeno da vjerojatno dolazi na početak priprema?
  • Dinamosaur
    2.1k
    nerijetko traži dva treninga dnevnoEfes Pilsen

Taj dio mi se dopada.
    S druge strane bojim se da ce nam kadar biti sve kraci zbog ozljeda(nedajboze)

Preslabo se trenira u HNLu javno rekao Čabraja
  • vjeko1701
    14.1k
    Valjda će imati toliko razuma i stručnosti u stožeru da može procjeniti trenutnu fizički spremu kadra i onda svoj režim prilagoditi postepenom podizanju intenziteta a ne da ih sve odmah baci na duplo jači ritam pa ko preživi...
  • don
    12.6k
    ne dobivaju se ozljede od broja treninga. Nećeš sigurno imat 2 treninga dnevno visokog inteziteta

edit: još o treneru: https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hrvati-koji-su-radili-s-cannavarom-saznat-ce-sve-o-svakom-igracu-vrlo-je-temeljit/2628754.aspx
  • Laugreano
    3.9k
    Ono sto za Cannavara znamo je, da je veliko ime, da ima karizmu i autoritet samom pojavom, i da je ambiciozan. Kao trenera ga ne mozemo sudit jos.
    Mozda dovede svlačionicu u red i napravi top stvari. A ono vecina jedva ceka kiks i zaziva otkaz.,prije nego je dosao tu. Strasno!
  • Oluja
    5.3k
    Kad je već spomenut Zidane, pogledajte samo njegovu trenersku karijeru prije nego je postao trener najjačeg kluba na svijetu koji si može priuštiti koga god poželi.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    pa i ja se nadam da ce bit pogodak, ali cemu ono nabrajanje kao opravdanje? Kazem, od DPa ocekujem vece standarde, a ne da opravdavamo SDa za nekompletan kadar, 3 smjene jer su debili prije njega imali 4.
  • Dinamosaur
    2.1k
    neces kad se igra svaka 3 dana
    Kako ce na pripremama proci?
  • Jurki
    16.9k
    I ovaj žabar hoce da mu igraci treniradu ka pasi.

A nasi treneri daju svaki drugi dan fraj za janjetinu i prčetinu.
  • ElDorado
    3.4k
    Ovo mi se najvise svidja: “lokalni igrači nisu bili spremni na intenzitet rada koji je Cannavaro zahtijevao”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.