• dbut
    85
    Prijelazni rok se, barem do sad, vidio sa Bjelicom kao trenerom te su se prema njemu gledala pojacanja. 4 dana prije priprema mjenjas trenera. Ozbiljno, bogme

jel to imas inside info da je tako ili samo brijes?

prema izjavi Marica rekao bi da se pojacanja dovode prema njihovim procjenama, a ne trenera. I to je u vise navrata spomenuo, oni dovode ali uzimaju zelje trenera.

Zao mi je kaj mu nitko od novinara nije postavio pitanje dal su najavljena pojacanja u skladu zelja Cannavara... Onda bi mozda vise saznali koliko trener ima utjecaja (sto ako je tako opet mi je cudan izbor Bjelice jer svi znamo da on voli svoje igrace dovoditi)
  • Iskrenjak
    192
    Neznam jel itko stavio već. Evo i nešto engleske fan analize od ranije dok je kineze vodio: https://luorns.substack.com/p/fabio-cannavaro-could-he-be-the-man
  • KtcGoat
    100
    Cannavaro i Gattuso ko Žorž i Vuco
  • Crni500
    18
    ljudi rade svoj posao,za koji su odabrani demokratski voljom naroda,a svaki neka stoji iza rezultata svojeg rada.
  • Boycie
    1.7k
    bas gledam, kako je ovo Udinese dobio protiv Frosinonea samo Bog zna.
  • don
    9k
    bod u gostima ti znači ostanak u ligi, ovaj gol im je pa ka kec na desetku
  • Toni90d
    1.1k
    Kojim jezikom će se pričati u svlačionici? Hoće uskoro i kod nas trener morati naučiti hrvatski jezik u 3 mjeseca? :sweat:

Očekujem od njega da svi igrači, uključujući senatore, prerove travnjake u Turskoj, dosta je bilo da igraju "zaslužni" a ne najspremniji i najbolji. Bar naš žabar nebi smio pasti pod utjecaj senatora kao Jakir i Bjelica.
  • masacusec
    4.3k
    Slušam u "charliu" eminentne stručnjake s obojenim nosevima za šankom kako komentiraju: "ja sam čul da camorra želi zavladati Dinamom pa su postavili svog čovjeka za trenera".
    :rofl:
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Nemojte mi samo molim vas opravdavati dovođenje Cannavara s Gattusom u Splitu i argumentom kako nas drži na minus sedam.

Ljudi ne igraju ništa, klasični tovarski, negledljivi, drž-nedaj i ho-ruk nogomet (vjerojatno drugačije ni ne mogu). On je imao svojevrsnu “sreću” jer je upao na nezahvalno stanje u klubu pa kao veliko ime drži konce svlačionice i homogenizirao je momčad da ga slijede kao velikog vođu. I svi su svjesni da to nije i ne može bit dugoročno.

Ali jedini “krivac” zašto su oni i Rijeka na vrhu ispred nas je naš apsurdan period u posljednja dva i pol mjeseca. I to je to.

Podržati novog trenera se može i mora, klub je iznad svih nas svakako. Diviti se njegovom igračkom CV - u i veličini je isto legitimno. Ali uzimati Gattusa kao ogledan primjer, trenera koji nije nadogradio gotovo ništa na sistem Mislava Karoglana (osim što smo mi smiješniji duplo nego tada) je blesavo i porazno za sve nas Dinamovce.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Drugim riječima jedini krivac je trener koji je zbog toga i bivši
  • Dinamosaur
    1.8k
    -Pa kaj ti to nisi znal? A jesi lajbek-
    Standard po svim birtijama(uglavnom 60+), dok je dobro tisina a cim krenu kola nizbrdo- jesam vam rekel
  • IceMan
    2.5k
    Sretno treneru, izvuci to kako umiješ i znaš!
  • Time
    963
    Kompany preuzeo Bayern kao trener sa 4 godine iskustva, prije toga trenirao 2 srednja kluba (Anderlecht,Burney).U Anderlechtu bio prosjecan dok je Burney uveo u premier ligu.Ako je nakon 4 godine preuzeo Bayern gdje je opet dobar trener pa valjda može i njegov kolega stoper Canavaro ustvarit dobre rezultate sa nama.
  • Noel
    7.8k

A to kaj je Bjelica sa Baturinom,Kačavendom,Stojkovićem (namjerno ne pišem ove ozljeđene) igrao kak ti kažeš ho-ruk i drž nedaj nogomet nema veze? Meni je veća trenerska sramota da sa takvim mladim igračima igraš ho ruk drž nedaj nogomet nego Gatuso koji igra takav nogomet sa Livajom i 10 panjeva..
  • Laugreano
    2.8k
    Za pocetak, ako promjeni igračima pristup, vec je puno napravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.