• NKDZ86
    2.4k
    kaj je bilo? kakva je situacija sad s Mikićem, a i s Ristovskim?
  • rioda
    6k
    E moj menadzeru Mikića i Ristovskog, nisi mogao gori dan izabrati za svoje ljigave PR menadzerske bravure, smeće usrano.Paggini

I sve to na dan predsjedničkih izbora, novinari se nisu mogli posvetiti ovoj temi kako spada :smirk:
  • Dinaminjo
    1.2k
    Jel bi Mikica posudili Rijeci ako ce im Smolcic konkurirat za stopera sa oporavljenim Radeljicem i Majstorovicem
  • Paggini
    31.6k

Ne, jer Mikić ima mjesta u ovom Dinamu kao zamjena RPGu, može skupiti itekako dovoljno minuta i kod nas kao zamjena.

Iako je najizgledniji scenarij da će se RPG vratiti na desnog beka a Ristovski kupiti minute u manjim utakmicama, dok će se Mikića zakucat na klupu.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Mikicu treba polusezona minuta..

Na jesen moze biti uz RPGa
  • Zg123
    773
    Ne znam koliko vas ima tik tok ali Mikic je repostao ovaj video tako da se bojim da je on s Dinamom gotov…

https://vm.tiktok.com/ZNewXkWym/
  • rakurs
    535
    O čemu se govori u tom videu? Nemam TikTok niti planiram otvarat, a ne mogu pogledat bez toga pa ako možeš ukratko opisati.
  • Paggini
    31.6k

Video je od Balkan Dede, naširoko poznatog lopovljevog rektalnog alpinista, a tema je Noa Mikić, tako da možeš zaključiti sadržaj cijelog videa.
  • hardek
    3.6k
    Ne želim vjerovat da će Mikić na ljeto otići, stvarno ne želim. Ali trenutno ne izgleda dobro ovo sve skupa
  • Droljo
    10.3k
    Ma nek ide u 3pm mali ako misli da mu je bolje u splitu. Jbte pa nije on pionir da ne zna ništa. I on i menadžer skupa nek odjebu od kluba.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Zamisli kakav imbecil moras bit da se nazoves balkan deda, sta vise komentirat.

A oni koji ga gledaju, slusaju i prate... manjak inteligencije.
  • Droljo
    10.3k

Vele da je mali to ripostao ili šta već. Ja nemam nikave fejsove tiktokove kurce palce. Ja sam još na news grupama i forumima. :lol:
  • NitkoBitan
    21.4k
    Daleko ce mali dogurat sa odabirom menadzera i skrolanjem po tik toku. Pisi kuci propalo.
  • Slavonac86
    465
    Po meni svatko tko izrazi želju igrati za najomraženijeg rivala treba mu dat papire, noga u dupe, pa si ti mali traži minute kod njih slobodno. Za takvima ne žalim.
  • Mali Zeus
    14.8k
    prestao sam gledati kad je rekao 'zadnjih dvoje priprema'.

Tko god malog savjetuje jako loše ga savjetuje. Skini se s neta sinko!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.