• bbb medimurje
    3.5k
    Bio vanserijski talent ili ne, ako se riletu produzi ugovor i zbog toga noa ode u hajduk maricu treba dati momentalni otkaz!
  • Zagi
    8.8k
    Najebo si kad daliban ovo pročitaDroljo

Tolika hrpa gluposti i neznanja da ne vjerujem da će mu se dati pisati osvrt.
  • Dadox
    71
    Taj mali je iskočio u nedostatku pravog potencijala za prvu ekipu među juniorima.Pratim ih redovito i tvrdim da će dečko bit osrednja Hnl kvaliteta.Rugajte mi se i banirajte,ako bude drugačije.
  • Ali
    2.4k
    Ako potpiše za Hajduk, gotovo sigurno će dobiti etiketu "juda".
    Žalosno, ali je tako. Naši juniori trebaju sutavno rješenje koje smo imali nekada, naravno da je bilo daleko od savrsenog, bilo je pregrst gresaka i krivih procjena. Ali škola mora imati razradken sustav sto sa 17+ godina, a činjenica je da sada to nemamo.
    I zbog toga mislim da Noa (ako i potpiše) nije zasluzio osudu. Trenutno je kakav takav talent i ljudi koji brinu o dečkovoj karijeri mu moraju pronaći mjesto gdje će zadovoljiti barem jedan od tri ključna elementa !
    1. Minutaža, 2. Novac, 3. Budućnost. trenutno mu Dinamo nije ponudio niti jedan element.
    A ni stručni stožer nije sklon mladim igračima iz vlastite škole, a stanje na tablici ni ne pokazuje da ce itko od nasih klinaca dobiti minutažu.

No kao što sam rekao, ključ je u strategiji, a nje nema nego pojedinacni slucaj, pa postaje bitno tko je ciji zastupnik itd, a zo je smrt za skolu nogometa, to vam je bila sizuacija u hajduku do dolaska financijski neovisnog Bore. Mora se odrediti ili klub gdje ce raditi nas trener ili B momcad da igra seniorski bez obzira na rank.

Tragično je po mom mišljenju da od 26 igrača koji su odigrali minimalno 45min ove sezone su samo 3 dakle cca 11% igrači iz naše škole (kule, bati, pavić). A igrači iz naše škole su glavni izvor financiranja kluba.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Kakav je to talent kada se za njega ne trgaju inozemni klubovi?
  • Ali
    2.4k

Ok, ja nemislim tako. Uvijek u takvoj situaciji se ja kao navijač postavim što bi da je to moje dijete. Da ima bar jedan od ova tri elementa u Dinamu ok, ali ako nema a negdje drugo mu netko potpiše ili lovu ili minute što bi napravio. A pogotovo ako nitko drugi ne posalje konkretnu ponudu.
  • NORTE
    13.1k

Sve to s juniorima je posljedica lošeg rada u klubu zadnjih nekoliko godina.
  • Droljo
    10.5k

Nek ide u školu
  • cibona
    4.1k
    "Okrećemo se mladima", a onda je prosjek godina prve postave 29. Samo to je dovoljan razlog da se odgovorni za ovakvo rasulo protjeraju van iz kluba.
  • Paggini
    32.3k

Marić je kriv jer Ademi igra prije Pavića? Ili Ristovski prije Mikića? Ili nitko prije Bakovića i Rimca? :chin:
  • Captain America
    19.2k
    Marić je kriv jer Ademi igra prije Pavića? Ili Ristovski prije Mikića? Ili nitko prije Bakovića i Rimca? :chin:Paggini

Marić je kriv jer mu je glavna zadaća bila dogovoriti filiaju gdje će se ti igrači razvijati, ali uspio je i na tom zadatku pobaciti kao što je to napravio s dovođenjem stopera, lijevog beka, defanzivnog veznog, desnog krila i trećeg napadača.
  • Crni86
    7k
    dogovoriti filiajuCaptain America

Kada je vidio da nemamo filjalu mogo je dogovoriti i dvojnu registraciju pa nije. Imao je puno alternativa kako nesto rijesiti, ali nista nije napravio. Zato i zeli stranog trenera, da ima aposlutnu moc. Njemu su domaci treneri velika prijetnja za poziciju.

Pa eto i jakir jer izjavio sto se i ovdje pisalo prije par mjeseci kako su sve njegove zelje odbijene…

Puno zujanja, jako malo meda od naseg sportskog direktora.
  • Kruno
    542
    I Simica smo napadali pa je dao otkaz. Jedino se ovog nikako rjesiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.