• BBB Mataa998
    2.1k
    Ma da svi su nam drugi krivi i svi lazu na nas i protiv nas…
    Ja ne mogu vjerovati u sto vi sve vjerujete. Kako treba mali postupit ako su ljudima u klubu 3 beka ispred njega?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ja ne mogu vjerovati u sto vi sve vjerujete. Kako treba mali postupit ako su ljudima u klubu 3 beka ispred njega?BBB Mataa998

Pa sigurno ne tak da dijeli videe glavinih tarzanića.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Znas koliko njega boli ku*ac tko je tko i tko podrzava kogaa
  • Paggini
    32.3k

Sta bi stojkovic koji ima iskustvo seniora trebao, radit dramu? Lajkat videe debila po internetu, slati menadzera dolje u split? Nije da su i ostali juniori dobili neke prilike, trebaju svi ucjenjivat klub odlaskom dolje?

Da se razumijemo, za Mikića u Dinamu sam potpuno, barem da mu se da prilika, ali nije način da ugovorom uvjetuješ minute i prijetiš se s tovarima... Nadam se da je ovo samo glupost menadzera i da mali ne muti ozbiljno jer čini se zdrav dinamovac

A još je i pitanje kakvu ulogu ugovor Ristovskog igra u svemu tome
  • Mali Zeus
    14.8k
    Znas koliko njega boli ku*ac tko je tko i tko podrzava kogaaBBB Mataa998

Imaš pravo, zapravo je to sjajna taktika. A možda ga i poznaješ pa da nam kažeš kolko ga boli ku.ac za što.
  • cibona
    4.1k
    Zašto bi ikoji talentirani perspektivni mladi igrač ostao u klubu u kojemu se njega gleda kao na četvrtu opciju.

U spomenutom videu ne spominje se potencijalni odlazak u hajduk, stoga ne shvaćam zašto ste se zakačili na tu temu. Govori se o tome da naš najtalentiraniji igrač ne vidi budućnost u klubu koji bi radije produžio ugovor Ristovskom i Moharramiju nego njemu.

Danima se ponavljamo, jedino rješenje za Dinamo je RPG kao prva opcija, Mikić kao rotacija, Moharramija probati unovčiti već na zimu, a Ristovkom objasniti da za njega u klubu više nema mjesta.

Međutim, tu se odvijaju zakulisne igre obzirom da i Ristovski i Mikić imaju istog menažera kojeg pod hitno treba utišati i spustiti ga na zemlju.
  • hardek
    3.6k
    Vidjet ćemo ako će biti na spisku za Tursku onda još možda ima nade. Ukoliko ga tamo ne bude mislim da je to to od Noe.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Kaj se mene tiče neka ode u Hajduk, ne zato što mislim da netko ko bira između nas i njih nema što raditi u Dinamu nego mi nije ni sekunde žao što nam se takve stvari događaju kad smo neodlučni, bez muda i dvoumimo se između 33 - godišnjeg Ristovskog, polomljenog Mohe i mladog Mikića.

Nadam se da će potpisati, ako ne potpiše nadam se da će postat igračina koja je fino prokužila dinamovu "struku"
  • Big Daddy
    1.4k
    Tako je. Tko hoce ici, nek ide.
  • Paggini
    32.3k
    Mislim da ćemo na kraju sage i iduće polusezone gledati Nou u plavom dresu, ali moglo je i bez ovog cijelog cirkusa, dizanja panike i šizofrenije od strane managera.

Također, ako Noa potpiše novi ugovor, treba vidjeti šta će biti s Riletom, dosta toga će to pokazati i razjasniti šta se ovdje događalo.
  • ElDorado
    1.2k
    Ok nemojte me zvređat al gledao sam par tekmi juniora i onu neku prijateljsku seniora i nisam bas vidio da je mali superioran u juniorima. Korektan. Kako je dospio do najvece dinamove nade i cijelig hypea ne znam.
    Mogu se slozit da je trebao dobiti prilika u seniorima ali s takvim uzasima od nase igre samo bi izgorio.
    Kada mladi igrac od 18 god nekog kurca uvjetuje onda mu možeš samo reci hvala i zbogom.
    Sad ima novog trenera pa nek se nametne ako vjeruje u sebe a ne samo u svog mngra
  • Jurki
    14.1k
    bez obzira na Nou, Rileta treba ostaviti najkasnije do lipnja u rosteru.
    A nakon toga da se raziđemo uz uramljen dres sa brojem nastupa i buketom cvijeca.
    Rpg treba biti prvi bek, Noa zamjena. Ako Noa ne potpise traziti novog beka ili ostaviti Mohu u rotaciji.
  • CentaršutPolovanca
    1
    Pozdrav,želio bih sa vama podijeliti priču oko Noe Mikica.
    Prvenstvo dali mislite da bi jedan decko od 17 godina natezao za nos upravu kluba ili da bi si uprava isto dozvolila?
    Sa današnjim danom,Prijedlog ugovora,sastanak,ili nešto slicno da se pregovara za ugovor,se nije desilo.
    Optuživati nekog da radi cirkus u medijima sa 17 godina je krajnje apsurdno ali i na neku ruku smjesno.
    I sami znate da se u današnjem svijetu medija i društvenih mreža menaderi ali i klubovi služe svim sredstvima da dođu u bolju poziciju pregovaranja.
    To je jednostavno tako. Bilo je nekad i bit će tako za 100 godina.
    Priču oko Hajduka je izbacio hajduk ne menađer.
    Nadamo se svi da će Noa ubrzo produžiti i da će pokazati ono sto većina ljudi koji prate Dinamo očekuje.
    Ugodne praznike zeli vam jedan od vas!
  • ElDorado
    1.2k
    što zapravo želiš reći?
  • CentaršutPolovanca
    1
    da igrač ne uvjetuje ništa jer mu nije ništa niti ponuđeno da bi mogao uvjetovati.
    Dinamo je dozvolio da dođe situacija di se mogu ukljucit i ostali,pa valjda onda valja nekog boga ako se toliko prašine diglo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.