• Paggini
    32.3k
    ako se riletu produzi ugovor i zbog toga noa ode u hajdukbbb medimurje

Jako je mutno to da imaju istog managera, ne bi me čudilo da se Riletu produži samo da Noa ostane. Nisam pametan, uhvatila i mene šizofrenija...
  • Cif
    198
    pa riletu bu se produziv ugovor da Noa ostane
  • JMastermind
    244
    i meni se čini da su stvari na tom tragu... Da nas se ucjenjuje Mikićem samo da bi Riletu produžili.
  • Daliban
    3.8k
    Treba posjesti tog menadžera i objasniti mu neke stvari.
  • OsamŠest
    4.1k
    Treba posjesti tog menadžera i objasniti mu neke stvari.Daliban

U stilu Rogera Federera ili Stana Wawrinke, jednoručnim backhandom..
  • NitkoBitan
    21.4k
    Ako je uvjet za novi ugovor Mikicu ostanak Ristovskog mogu samo rec dovidenja obojici. Dinamo je veci klub od toga da se zajebava sa razlicitim pikibenzerima.
  • Praskaton
    3k
    Ako je uvjet za novi ugovor Mikicu ostanak Ristovskog mogu samo rec dovidenja obojici.NitkoBitan

Moha trlja ruke :grin:
  • NitkoBitan
    21.4k
    RPG trlja ruke? Moha je sasvim oke back up opcija. Strgan poslije ozljede je pokazao vise od Ristovskog.
  • Praskaton
    3k

A Rpg bi valjda svakako trebao ostat u klubu bili Mikic i Rile tu ili ne.
    Za Mohu ima mjesta jedino ako ova dva odu.
  • Crni86
    7k
    Moha je sasvim oke back upNitkoBitan

Nismo jos to ustanovili. Nikad ne znas kod naseg sportskog mozda postane i opcija za prvog beka…
  • Jay
    253
    Nezamislivo mi je da ode na titovu wc školjku, Dovoljan je uzorak drugih igrača koji su to napravili i nisu se usrećili, više mi djeluje sve ovo kao forsiranje ugovora preko medija i stvaranje panike oko gubitka talenta kojeg će rival dobit besplatno. Prošle godine je Belinho bio taj, ove godine Mikić.
    Ali ako je ovo pritisak managera da se produži ugovor Ristovskom onda se nadam da će netko od odgovornih imati muda i zahvalit se obojici pa neka igraju jadranski derbi do kraja karijere.
  • Daliban
    3.8k
    Realno, Mikić i RPG trebaju ostati. Moha i Rile su em lošiji igrači, em neće ništa vrijedit sve da i produže. Idealno bi bilo uzet neku siću na njima sada pola godine prije isteka.

Ove priče s menadžerskim kokošarima se trebaju okončat kako se god zna. Nabijem sve te posrednike na kurac. Uopće me ne interesira kako, samo da ih se vrati u rupu.
  • Benito
    1.1k
    U stilu Rogera Federera ili Stana Wawrinke, jednoručnim backhandom..OsamŠest

Ko Krpa kad se "Ivanišević" usral...
  • OsamŠest
    4.1k
    Ko Krpa kad se "Ivanišević" usral...Benito

Još ak mu se agent zove Marino..
  • Paggini
    32.3k
    E moj menadzeru Mikića i Ristovskog, nisi mogao gori dan izabrati za svoje ljigave PR menadzerske bravure, smeće usrano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.