• Slush
    796
    Ajmo svi dat podrsku.

Vi sa suprotne strane nemojte cekat prvi kiks da bi mogli rec "EVO JESAM VAM REKO" jer ne ide u korist nikome to.

Ovo je sezona gdje ako budemo prvi, imamo novih 45m jer cemo direkt uc u LP.

Decki trebaju navijace vise nego ikada.

Samo DINAMO!

Edit: mojoj zeni je zgodniji Fabio od Bjelice i to nesto mora znacit!
  • ZrnTSCHeZ
    593
    malo gledatelja. i znam da sam na osnovu te ulaznce dobio sezonsku do kraja sezoneLudovic IX

, ludilo navijanje....i mogli smo zamjeniti ulaznicu za godišnju i to samo sjeveDroljo

Godišnja za sve na sjeveru je bila nagrada za top navijanje na toj tekmi
  • vjeko1701
    11.2k
    Ono kaj je meni nada je da bi trebao znati barem mentalno pripremiti momčad na makljaže zvane "hrvatski derbi". Svaki koji smo od njih izgubili zadnjih par godina su nas dobili na psihu.
  • GOAT
    1.5k
    ajmo radije Pata potpisat, hvali novog trenera, igrao u Milanu, bio najveci wunderkind u svoje vrijeme...Jaro

I ono najvaznije sto si zaboravio.. Pato je jednom vrijedio 35mil eura.

Sad kad zbrojis njega i Mbukua od 10 pfffff kakve galaktikose mi stvaramo
  • Captain America
    19.2k
    1.7 milijuna eura za što? :rofl:

Kopić je imao manje neimpresivan CV od ovoga. Marić je potrošio 2 trenera na čije će otpremnine otići 3+ milijuna eura i sad je još jednog doveo. Lako je s tuđim udom mlatiti po gloginjama.
  • Orc123
    9.7k
    evo tebe, kaj ti si trebal biti mental Coach u Arabiji ali je tebi i rođi Jakiru propalo a? Ajd bit ce jos prilika i za tebe i za njega ipak je on Profa.......mozda ga uzmeReal kad bude Anceloti pre star...lijepo se nadati.....bit ces dobar mentalni trener, ti i Vinocijus ruku pod ruku ...
  • Mali Zeus
    14.8k
    Vi sa suprotne strane nemojte cekat prvi kiks da bi mogli rec "EVO JESAM VAM REKO" jer ne ide u korist nikome to.Slush

Kolega, vi niste prvi put na Zoni?
  • Captain America
    19.2k
    Kad vidim kako ga gorljivo braniš, a i po dobi odgovaraš, moguće da si stvarno kraljević Marko. Nit razumiješ nogomet niti razumiješ ekonomiju, a voliš se igrati FMa.
  • rakurs
    533
    NapolEtanacMajki2111

Nisi u pravu, Napolitanac je ispravno.
  • Orc123
    9.7k
    uf, strasno si me povrijedio...nemoj vise....heheh
  • Majki2111
    3.6k
    Hm mi na talijanskom u gimnaziji smo učili Napoletano :chin:
  • jedan u nizu
    10.4k
    Napuljitanac
  • Crni500
    18
    Za dolazak Fabia Cannavara bi se moglo reci da je zasluzan Zeko,a ne Maric. Njegov menađer je Pini Zahavi, isti kao i Janu Oliverasu,a upravo se Zeko istaknuo uz Olma kao glavni pregovarac za dolazak Oliverasa u Dinamo. Bitno je da znamo kako Pini Zahavi i Zeko su prijatelji,tako da se otklone neke nepoznanice o poslovanju i politici kluba. Klub je krenuo tom politikom i sad je na nama da pustimo njihovu prvu pravu sezonu do kraja i vidimo gdje ce nas to odvesti. Na kraju krajeva,imali smo demokratske izbore,izabrali smo kaj smo izabrali,a na njima je da odrade svoje kako znaju i umiju svidjelo se to nama ili ne.
  • nemapredaje
    4k

Pa mi pričamo hrvatski, ne talijanski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.