• dbut
    76

ispravi me ak se varam, al ne sjecam se da je nakon onog sastanka poslije Varazdina netko izasao u javnost i rekao da daje podrsku treneru, kao Simic Biscanu...
    koliko se sjecam bilo je samo da ocekuju izvjestaj sportskog sektora (maric / bjelica), a smjenu nisu spominjali. novinari su dalje prenosili zakljucke da to znaci podrska treneru, i ja sam to tako shvatio al ocito smo u krivu bili jer ovo sa Cannavarom nije "par dana" (to bi zakljucio iz onoga kaj je Maric rekao da Cannavaro prati HNL)!

Vrijeme otkaza je ocito tek kad se prosla procedura, dobilo zeleno svijetlo i dogovorila suradanja sa novim trenerom. Tako da na pripreme idemo sa definiranim kadrom, tj ova pojacanja se nadam do 3.1.
  • Petar86
    1k
    Za razliku od hajduckog puca mi nismo debili da nam samo dovedes ime (zasad nikakav trener) da nam zamazes oci. Za vodstvo kluba od mene debeli minus.
  • Jaro
    8.6k
    s tim da je Hajdukovo "ime" iza sebe imalo 150+ vodjenih utakmica u klubovima liga petice, a nas 6.
    Ko upis da Mmae i KTC imaju slican CV prije Dinama...
  • Petar86
    1k
    krenuo sam u tom smjeru usporedbe njihovog trenera i naseg ali sam odustao jer je neusporedivo

Da ta sirotinja dovede stranca trenera vjv boljeg, a i debelo iskusnijeg od naseg je sramotno.
  • Droljo
    10.3k
    znam da sam na osnovu te ulaznce dobio sezonsku do kraja sezone.. ni tog se ne sjećam zašto?Ludovic IX

Loše vrijeme, ludilo navijanje itd tak nekak je išlo i mogli smo zamjeniti ulaznicu za godišnju i to samo sjever ako dobro pamtim
  • Chempers
    419
    Nijedan normalan trener se neće "slagati" sa likom kao što je Maric. Ovaj niti ima ikakav trenerski renome a i doveden je djelomično nepotistickom linijom pa očekujem da bi mogli dobro surađivati, što god to značilo.
  • Paggini
    31.6k
    doveden je djelomično nepotistickom linijomChempers

Jel to znamo ili se priča bezveze?
  • vlatkomarkovic
    237

Ja sam bio tad tamo kao dijete. Bilo je malo gledatelja.
    Dinamo slabiji nego inače, igračima kasnile uplate!

Karte smo dobili tako što su Šokota i Biščan bili u posjeti osnovnjaku i dijelili svima 1+1 karte.

Magluština teža je bila ako se ne varam!
  • Droljo
    10.3k
    nepotistickom linijomChempers

Marić i cannavaro su bratići u drugom koljenu preko onoga što je fiki frkačevoj dete napravil?
    Pa ja ću umrijeti od smijeha ovod. :lol:
  • Captain America
    19.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/pato-za-index-o-cannavaru-fabio-je-kapetan-u-trenerskom-odijelu/2628657.aspx?index_tid=616082&index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Ja ovom čovjeku vjerujem!

Ne sjećam se da je ijedan nogometni djelatnik hračnuo na neko pojačanje preko novina već im redovito ispadaju bomboni iz usta.
  • Chempers
    419

Kompa, jesi svjestan da se nepotizam ne odnosi isključivo na krvne srodnike?
  • Droljo
    10.3k
    Kompa, jesi svjestan da se nepotizam ne odnosi isključivo na krvne srodnike?Chempers

Po internetu se na to odnosi i to mu je direktno značenje kod prevoda sa latinskog.
    Nepotizam (iz latinskog. nom. nepos, gen. nepotis unučad, potomak, te nećak)
    Ali nebitno je. Šalio sam se. Ako nam se SD druži sa zlatnim loptama, kapetanima svjetskim prvacima i sl. pa to je top!
  • Jaro
    8.6k
    kako je Haller ipcija, ajmo radije Pata potpisat, hvali novog trenera, igrao u Milanu, bio najveci wunderkind u svoje vrijeme...

Brazilski napadač danas ima 35 godina i nema ugovor ni s jednim klubom. Zadnje je igrao za Sao Paulo u Brazilu, a ugovor mu je istekao u siječnju ove godine.
  • Maki85
    117
    isto kao što Cannavaro vjerojatno nije znao da je pasionirani pratitelj hnla.San Lorenzo

U Italiji nemre ni imat maxtv. Vjerojatno je inkognito tu na forumu pa nedjeljom popodne žica stream za Šibenik - Gorica.
  • ruicosta
    194

Najgore bi bilo da koristi neki ilegalni IPTV jer bi impliciralo da je kriminalac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.