• Do kraja2023
    246
    Napokon trener koji je po volji sportskog sektora, kljuc za uspjeh je slaganje i komunikacija izmedju trenera i SD-a. Bit ce zanimljivo vidjet reakciju/situaciju pojedinih igraca, sad se karte mjesaju ispocetka.
  • Iskrenjak
    192

Nadam se da si u krivu, a strah me da si u pravu. I to ne zbog ovih koji ih dovode nego cisto zbog i ovo malo ugleda koji nam ostaje kao klubu. To bi onda bio 4. trener u nepunih 5 mjeseci. kaos je malo naspram ovog sto se dogadja...
  • Stranac
    1

Pa ako postroji senatore i ako je ulaz u prvu postavu meritokracija, ovo će biti dobra stvar. Ali koliko će Cannavaru trebat da se upozna sa svlačionicom i samom ligom, a početak mu je udaran.
  • Paggini
    32.6k
    "Nažalost, strah me, a nadam se nisam u pravu, da je Cannavaro bivši ako izgubi od Milana i Arsenala. Napominjem, volio bih da nije tako i da dobijemo obje, podrska treneru naravno, ali čini mi se da će dobiti otkaz ako ne dobije obje. Kažem opet, nadam se da neće biti tako, ali čini mi se da hoće"

Najjači postovi, lik nije ni potpisao vi već latentno zazivate otkaze...
  • Haza
    7.3k
    Ne znam čemu danas nabacivanje ovom informacijom osim da se oni žedni krvi još malo napiju. Igrač kojeg spominješ je u Dinamu već ŠEST godina, a profesionalni ugovor je potpisao prije TRI godine.rioda

Kad je vrijeme da ovo napišem?
    Nisam napisao da radim kaos, jer kad god da ovo napišem, za neke ću biti promicatelj kaosa. Jučer je bilo 1000 postova di je ekipa vrijeđala Upravu, skidala im sve po spisku, ja sam cijeli dan jučer prešutio. Nisam niti rekao da je malog potpisala ova Uprava, nego da je ovaj klub nažalost i dalje pod utjecajem tzv. nevidljivih ruku, i još se nismo očistili raznog ološa koji je godinama bio oko kluba. Problem je što nova ekipa u klubu niti ne zna tko je sve nevidljiva ruka, ali ta nevidljiva ruka je vratila Sunaru u klub, nakon što mu je ova Uprava dala otkaz.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Najjači postovi, lik nije ni potpisao vi već latentno zazivate otkaze...Paggini

nada se da nije u pravu, ali čini mu se da je tako, ali se nada da mu se ne čini dobro iako mu se čini da je u pravu, što mu nije drago, bilo bi mu najdraže da mu se tako ne čini i da nije u pravu.
  • austrijanac
    4.9k

Može, naravno. Samo to su opet moja subjektivna promišljanja, s kojima se drugi ne moraju slagat, niti to očekujem. Svi tu imamo nešto godina da bi imalo svoja mišljenja, bez da slijedimo masu.

Bjelkan nikad nije ni trebao biti trener, Cannavaro i slična imena je Marić gurao i prvi put, onda na nagovor nekoga se očito otišlo po Nenada.

Cijenim njegov prvi mandat, no sve nakon toga je smiješno i loše. Jednostavno, gdje god je bio, ostavio je rasulo. Osijek, Trabzon i Union. Svugdje je otišao u svađi i sa repovima, te očigledno i on nosi loš narativ oko sebe.

U Trabzon je doveo kamion loših igrača. Ok Turci jesu poznati po tome, no on se uklopio u to sivilo. Te očigledno je htio isto u Dinamu napravit i klub mu nije to htio dopustit.

Ako je istina da je puklo radi onog popisa, ja se slažem s tim jer taj popis mene ne oduševljava u ovoj situaciji te se trenutno razlikuje od ideje kakvu uprava ima.

Neki kažu da je timing loš, i u pravu su, timing nas košta malo manje od 2 milje (po novinarima) jer najbolji timing za ovo je bilo nakon Jakira.

Čak i s igračke strane, Dinamo je igrao jako jako loše. Naša igra pod njim je bila gora nego kod Jakira, jednostavno bezidejno i bez ikakvog napretka. Jednostavno, mogli su rec dajemo otkaz radi loše igre i bili su u pravu.

O Cannavaru ne znam puno, pogledao jucer Udine malo i ne mogu neki zaključak izvuć, no za mene plus jer ne podnosim hrvatske trenere. Jednostavno imamo loše trenere, s par iznimki i to je to. Plačemo za strancem s jakim imenom već godinama i sad ga imamo napokon.

Plačemo protiv senatora, sad imaš nekog koji im može nešto reć.

A što se tiče nekih prozivki protiv demokracije, Barića i sličnih, na njih se poserem da prostite.

Pa ne bira tribina trenera na izborima, kakva demokracija. Birao si listu, biralo se na skupštini, izglasano je povjerenje i kaj se mene tiče, to je demokracija i tu završava.

Jednostavno sam sretan i veselim Londonu, gdje će Fabio imat odma priliku vidjet kakve navijače ima iza sebe.
  • Chempers
    420
    Dobro zapamtite ovogodišnju LP i Monaco, Salzburg i Slovan, ne samo da toga više neće biti nego ćemo sjetom gledati i na sramocenja kao Bayern. Do kraja mandata ovih amatera past ćemo na razinu KL, a kad koeficijent popusti za par sezona više ni to. Uopće nije ni bitno toliko jel trener ovaj il onaj, ono što je ključno je da ove neznalice sustavno upropastavaju klub.
  • Haza
    7.3k
    Lista je dobila 90% glasova, ne znam o cem pricamo dobili su ogroman mandat od glasača i price o barisicevim skupstinarima koji su izabrani s 0 glasova su gluposti, ovo je uprava s najvecim demokratskim legitimitetom u povijesti kluba, ja bi rekao i državeNino Bule

Ja sam glasao za DP, i uopće nisam rekao niti jednom da to nije izbor navijača niti da je odabir te liste protivan demokraciji. Barišićevi žetoni su dno dna, ali oni su koliko god to ružno zvuči prešli na drugu stranu, i to sigurno ne na lijepe oči, nego jer im je to netko rekao/naredio ili nešto obećao. Dokle god ne promijenimo Statut do kraja, imati ćemo ovo kao mrlju.
    Ali kažem, stvarno mi cilj upisa nije bio svađati se, ili raditi razdor na forumu, jučer sam zato napisao nula postova.

Moj upis je išao u smjeru da dokle god se ne odmaknemo u potpunosti od svih silnih nevidljivih ruku koje su oko našeg kluba, nećemo moći imati pravi uzlet kluba.
  • Jaro
    8.6k
    ok, s ovime o Bjelici se potpuno slazem - ja ga ne bih ni dovodio. Da strancima se takodjer slazem ali kako Cannavaro - nije da je jucer objesio kopacke o klin pa ide u trenerske vode. 10 godina je tu, i nitko poluozbiljan mu nije davao priliku do tog Udinesea gdje je bilo fakat - daj sta das, hail mary potez 6 kola prije kraja sezone. I sad, vizionar Maric ga prepoznaje kao instant pomoc Dinamu (jer, jbg, sad nemre ici projekt izpocetka, vec treba vatrogasac). Takodjer - tajming je jako upitan i sluti kao jos jedno nabrzinu rjesenje posto je prije tjedan dana Bjelica bio ok i siguran, te su se planirala pojacanja...
  • OBIGB
    650

Znači, nije 6 prebjega, a ako ih tako zoveš, onda ih je 4. Koja je poanta iza ovoga, pusti sad jel 3,4,ili 6?

Koja je poanta tvog upisa tj. koju poruku želiš poslat? Mene to zanima. Ili samo iznosiš neke stvari, da se zna, e sad, koliko to ima utjecaja na trenutnu situaciju, na to još nisam dobio odgovor.

Zašto mi treba odgovor? Da bi ga mogao analizirat, složit se s njim ili se ne složit, te na temelju njega razvijat ili ne razvijat svoja razmiśljanja.
  • Praskaton
    3k
    Plačemo za strancem s jakim imenom već godinama i sad ga imamo napokon.austrijanac

Sve ok al ovo.
    Nije on nikakvo jako trenersko ime i to me smeta.Na temelju čega je dobio posao? Koje su mu reference ?
    Vjeruje se čovjeku koji je od kad je došao napravio toliko sranja.
    I pojedini forumaši ovdje brane ovo vodstvo s takvom odlukom pravdajuci potez "pa nikad ne znas mozda bude bas dobar".

Nije u tome stvar,možda bude možda ne.Tako mozemo za svakog igrača i dužnosnika reći.Stvar je toga što se ekipa predstavlja kao veliki profesionalci i poslovni ljudi a padaju na ovako smijesnim stvarima.
  • BBBaranja
    2.9k

Lik je premazan svim mastima..
  • NORTE
    13.1k
    Na temelju čega je dobio posao? Koje su mu reference ?Praskaton

Ovo pitanje možeš postaviti za više njih u klubu.
    Fabio je dugo trener, ali ne na najvišoj razini. Dobio je priliku u dinamu, ako sam dobro shvatio, između ostalog i zato jer je dio nogometne agencije s kojom Zeko ima dobre odnose.

Ne zvuči baš obećavajuće, ali ajmo vidjeti što će nam ovo donijeti.
    Imali smo Bjelicu pa smo povećali zaostatak u ligi, koja nam je najbitnija.

Marić je direktor u klubu i on je Fabija htio nakon Jakira.
  • austrijanac
    4.9k

Cannavaro je jako ime, da li je trenerski jak, to ćemo vidjet.

Generalno, kopajuci po nekim arhivima, ljudi su bili zadovoljni njime.

Ono što želim napomenut, trenutno, radije bi njega nego opet neko HNL riješenje koje smo do sad standardno gledali.

Ponavljam, to je sve moje mišljenje, ja ne branim upravu, nego iznosim samo gluposti iz moje glave.

Dragi Bog zna da ja upravi zamjeram dosta stvari, te je sigurno ne planiram bezuvjetno braniti.

Pitanje je bilo zašto mislim da je bolji potez nego Bjelica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.