• rioda
    6k
    "Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio,dobili su menadžeri igračku od 70 mil pa se igraju sa narodom i članovima." - Krešimir Barić na svojoj Facebook stranici, član skupštine s liste DP.Izet Hajrović

Kako su to pala načela demokracije? Ili je gospodin možda uvrijeđen jer će njegovi prijatelji iz senatorskog klana biti na udaru, a ima i dobre odnose s Bjelicom?

Uostalom, on mi i nije baš netko čije mišljenje bih cijenio jer ih mijenja kao čarape. Naime, neko vrijeme je na utakmice išao i s tzv. plaćenicima
  • Sava Krpa
    384

O tome ce odlučiti vodstvo grupe, ovo je samo prijedlog jednog navijača koji jos nije provario sva događanja oko i unutar kluba.
  • Mali Zeus
    14.8k
    O tome ce odlučiti vodstvo grupe, ovo je samo prijedlog jednog navijača koji jos nije provario sva događanja oko i unutar kluba.Sava Krpa

Def nije još vrijeme za takve stvari. Evo ja dobijam poruke od ljudi je li vrijeme da se glavi sve oprosti i slično. Hoću reći ima ekipe koja baš gušta na sve ovo.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Došao je na -4 i dobio otkaz na -7 bodova.NORTE

I to još ima sreće tj. imali smo da Rijeka i Hajduk nisu prosuli neke bodove.

2 pobjede sve skupa u ligi otkad je došao.

DVIJE.
  • Sava Krpa
    384

Ljubitelji lika i djela doticnog samo čekaju ovakve stvari da likuju i naslađuju se. Nažalost toga je bilo i bit ce. Mi smo Dinamo i iz ovoga izlazimo kao pobjednici, ne sumnjam.
  • OBIGB
    650

Ko ga je potpiso i kad?
  • kadsemasazatalasa
    16
    Nemam nešto povjerenja u izbor novog trenera, ali od Bjelice, i kao trener i kao čovjek teško da lošiji može biti.

Postoje stvari u klubu koje očito nisu dobre (sportski sektor), ali sad je gotovo - imate podršku, uzmite naslov. Sve ostalo bi trebalo značiti izazna vrata za sportski sektor.

Tek smo počeli s demokracijom u klubu, ni godinu dana nije prošlo otkad je Zajec izabran, samo idiot misli da sadašnja garnitura neće griješiti.

Bilo kako bilo, trener je doveden i ono što nama kao navijačima/simpatizerima ostaje je - podržati klub bezrezervno i to je to.
  • rioda
    6k
    Neće igrati kod nas, Nikica ga miče iz Gorice jer nije uspio tamo pritisnuti Turopoljce da više igra, pretpostavljam da ćemo ga poslati Lokomotivi.
    Međutim, indikativno je da nam je taj mali na ugovoru. Nadajmo se da je neki ekstra talent, ali da je, sigurno ne bi Nikica okolo svojim šarmom molio da mali igra.
    Haza

Ne znam čemu danas nabacivanje ovom informacijom osim da se oni žedni krvi još malo napiju. Igrač kojeg spominješ je u Dinamu već ŠEST godina, a profesionalni ugovor je potpisao prije TRI godine.

Zanimljivo, anketa od kolege @Mali dioničar i na uzorku većem od 200 ispitanika daje rezultat 50/50 za smjenu Bjelice i dolazak Cannavara... Tko bi rekao sudeći po histeriji diljem interneta :chin:
  • Crni86
    7k
    Ma nisu pala nikakva nacela demokracije. Pa ovako sve funkcionira po statutu, ako sam dobro upoznat sd nije ni trebao dozvolu IO-a za smjenom jer je posao ispod 3 milijuna eura. Na kraju krajeva u prvoj godini je i ocekivank da novi sustav “kasljuca” i ima neke djecje bolesti. To je u svakom procesu tako dok se sve ne uhoda i za to ce trebat vremena.

Treba pohvalit kako je ova odluka ostala skrivena sve do prije 2 dana. Znaci informacija nije iscurila duzi vremenski period jer sumnjam da se tek poslije varazdina presudilo bjelici. Mislim da su mu presudili vec nakon lokomotive samo su htjeli u miru dogovorit naslijednika i da nasliiednik ne dode sad na jednu utakmicu vec od pocetka priprema. Sad ima logike i ona Hazina prica da je od jednom otpao Jurisic, ocito je upravo razlog tome sto je i Neno vjerojatno znao da je bivsi. Pa i same te izjave da on ima volje se borit su bile nekako indikativne da je svjestan da su mu dani u klubu odbrojani.

Nama se sad cini da trenutak mozda nije idealan, ali mozda je upravo sve odradeno planski i cijeli prijelazni rok se slagao za novog trenera zadnjih par tjedana dok se s njim pregovaralo. Pere me neki optimizam nakon prospavane noci jer mislim da su ljudi u klubu napokon napravili ono sto su mislili da je najbolje po njihovom misljenju. Da li ce taj potez biti dobar ili los, vidjet cemo jako brzo.

Cannavarao nam moze donijet puno, karakteran, pobjednik i vrlo vjerojatno se i sam zeli dokazat. Nas vidi kao klub u kojem moze dokazati kako je sposoban i za neke vece klubove u europi. Svidaju mi se nacela igre koje su spomenuta da gaji.
  • austrijanac
    4.9k
    Tko bi rekao sudeći po histeriji diljem interneta :chin:rioda

Zato što ima dosta nas kojima je ovo dobar potez no ljudima je uvijek lakše piskarat i bit dosadan kad je nešto negativno.
  • Nino Bule
    15.1k
    Da Barišićevi skupštinari su bili presudni da se sastavi ovaj IO, koji je birao ovu Upravu. Sviđalo se nekom ili ne, ali daleko smo od pravih demokratskih izbora, a i ova većina nije baš ni stabilna, kako se čini.Haza

Lista je dobila 90% glasova, ne znam o cem pricamo dobili su ogroman mandat od glasača i price o barisicevim skupstinarima koji su izabrani s 0 glasova su gluposti, ovo je uprava s najvecim demokratskim legitimitetom u povijesti kluba, ja bi rekao i države
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ja sam siguran da Cannavaro neće preživjeti Arsenal i Milan. Samo nadam se da nakon toga ide i onaj koji ga je doveo.
  • OBIGB
    650

Hvala na odgovoru na pitanje koje inicijalno nije bilo upućeno tebi.
  • Simpatizer
    639
    Ja sam siguran da Cannavaro neće preživjeti Arsenal i Milandumitrumitu

Nema teoretske šanse da mu daju otkaz nakon 3 utakmice
  • criticus
    2.9k
    ovo je uprava s najvecim demokratskim legitimitetom u povijesti kluba, ja bi rekao i državeNino Bule

Franjo se u grobu okreće...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.