"Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio,dobili su menadžeri igračku od 70 mil pa se igraju sa narodom i članovima." - Krešimir Barić na svojoj Facebook stranici, član skupštine s liste DP. — Izet Hajrović
O tome ce odlučiti vodstvo grupe, ovo je samo prijedlog jednog navijača koji jos nije provario sva događanja oko i unutar kluba. — Sava Krpa
Neće igrati kod nas, Nikica ga miče iz Gorice jer nije uspio tamo pritisnuti Turopoljce da više igra, pretpostavljam da ćemo ga poslati Lokomotivi.
Međutim, indikativno je da nam je taj mali na ugovoru. Nadajmo se da je neki ekstra talent, ali da je, sigurno ne bi Nikica okolo svojim šarmom molio da mali igra. — Haza
Tko bi rekao sudeći po histeriji diljem interneta :chin: — rioda
Da Barišićevi skupštinari su bili presudni da se sastavi ovaj IO, koji je birao ovu Upravu. Sviđalo se nekom ili ne, ali daleko smo od pravih demokratskih izbora, a i ova većina nije baš ni stabilna, kako se čini. — Haza
Ja sam siguran da Cannavaro neće preživjeti Arsenal i Milan — dumitrumitu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.