• dumitrumitu
    1.3k
    Ako protiv Arsenala bude rezultat gori nego protiv Bayerna moguće je.
  • Simpatizer
    639
    Arsenal bez Sake i vjerojatno još nekih prvotimaca neće sigurno dat 10 golova
  • Probirštift
    658
    Neće nitko proći zid Cannavaro - Ktc još samo rpg desno i novi LB i clean sheet do kraja sezone :cool:
    Nije on bezveze došao
  • sport
    3.9k
    Ja se nadam da će Cannavaro biti bolji od Coppitellia koji prije Osijeka nije trenirao seniore a ipak je uspio školovati trenerskog maga Bjelicu u Maksimiru.
  • NORTE
    13.1k
    2 pobjede sve skupa u ligi otkad je došao.

DVIJE.
    Mali Zeus

Dvije u Ligi prvaka. Samo njima je u klub donio 4,2 milijuna eura.

Četiri pobjede u Hnlu:
    Loksa,Varaždin, Šibenik i opet Varaždin.
  • IceMan
    2.5k
    Bjelica u posljednje vrijeme jako oscilira, nakon Dinama u prvom mandatu po meni mu je karijera krenula više nizbrdo nego uzbrdo.

Znali smo kakav je tip, znali smo njegov način nogometa i znali smo što očekivat.

Zašto smo ga onda pobogu i dovodili ?

Čini se bez ikakvog plana i planiranja…
  • Paggini
    32.6k
    Zašto smo ga onda pobogu i dovodili ?IceMan

Jer su mase napale cijelo vodstvo nakon otkaza Jakiru, pa su se odlučili na ime koje će donijeti mir i zadovoljiti prosječnog dinamovog Facebook komentatora, rekao bih ja.
  • Stranac
    1

Manenica i Marić su doslovce iskomunicirali da je loš HNL rezultat razlog smjene. Marić je patološki lažov, i PR mu je očajan.
  • IceMan
    2.5k
    Ja sam isto jako razočaran s njime sad, a bio sam za njega. I da, najmanje bodova ikad u povijesti… sve stoji.

Al ljudi moji, pa to nije ekipa po njegovom guštu složena. To je ono što mu najviše i ide u prilog.

U prvom mandatu je imao prijelazni rok i doveo je igrače koju su mu se uklopili u sustav. Sad kad je trebao počet stvarat po svojim zamislima smo ga šutnuli.

I ne vidim ni u tome problem, al onda jasno i glasno reci jučer, ne možemo ili želimo dovesti koga on želi i to je to, a ne se skrivat iza lošeg rezultata za koji znamo već 2 mjeseca.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Loksa,Varaždin, Šibenik i opet Varaždin.NORTE

Moja greška. Ali svejedno, je li po tebi ligaška forma bila zadovoljavajuća?

Liga prvaka sve ok, ali u ligi smo bili teški kriminal.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Manenica i Marić su doslovce iskomunicirali da je loš HNL rezultat razlog smjene. Marić je patološki lažov, i PR mu je očajan.Stranac

Ak je nešto bilo van terena ti stvarno očekuješ da će PU i SD to sve reći na presici?

Da, istina je da se Bjelica pokakao u svlačionici i da je hodao gol na treningu i zato smo ga otpustili.
  • Stranac
    1

Da, istina je da se Bjelica pokakao u svlačionici

Pa možda mu se samo sere od Riletovih motivacijskih govora?
  • Jaro
    8.6k
    Zato što ima dosta nas kojima je ovo dobar potez no ljudima je uvijek lakše piskarat i bit dosadan kad je nešto negativnoaustrijanac

Moze onda malo argumenata za ovaj stav da ne bude sve jednostrano? Zasto je ovo dobar potez?
  • Haza
    7.3k
    Veću hrpu govana odavno nisam pročitao.
    Doslovno ništa od ovog veze s vezom nema. Teorije zavjere na n-tu.
    Papastrumf

Ajmo ovako, lijepo te molim da napišeš točno što nije istina, a ja ću se potruditi pribaviti dokaze da je istina, za većinu imam fizički dokaz.
    Dozvoljavam da ne znaš neke stvari, ali to ne znači da ovo što sam napisao nije istina.
    Dakle, za skoro sve što sam napisao imam dokaz, Goran Sušak je otac našeg igrača Ante Suška.
    Svetina je savjetnik Ante Župića (imam njegovu vizitku na kojoj upravo to piše), Frankos pizzerija nam je sponzor, podatak službene stranice kluba.
    IO nam je izabran temeljem 6 prebjega Mirka Barišića. Ovo ne moram niti dokazati to svatko zna.
    Marko Vukelić, ne samo što šuruje s ekipom iz Plaze, je javno poznati prijatelj Mamića, i za njega je glasao na prvoj čuvenoj Skupštini, jer je Marko Vukelić bio jelte zaposlenik kluba i Skupštinar.
    Šta je točno govno što sam napisao, i šta točno nije istina, slobodno navedi, ja imam za sve što sam napisao dokaz, ili ću ga pribaviti. Čak, ću biti utoliko pristojan, da ću se ponuditi dokaze ti poslati privatno, da ne radim kaos na Forumu.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Pa možda mu se samo sere od Riletovih motivacijskih govora?Stranac

Ma možda, dopuštam, al ne očekujem da takve pikanterije ispričaju na presici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.