• The Undertaker
    6.4k
    Sad i vi kolega kao da ste pali sa Marsa. Ovaj statut je privremen i ova većina je takva kakva jest. To se zna još i prije nego su održani izbori. Stabilna je u smislu da svi znaju da Zajec i DP imaju poluge da ih novim izborima eliminiraju iz Skupštine pa nitko ne talasa.
  • Jaro
    8.6k
    dodatno, Bjelica nije dobio otkaz zbog rezultata.Paggini

Ovo je cinjenica ili vlastito misljenje?
    Ako je cinjenica onda je Maric sinoc lagao.
  • miro
    5.1k
    I dodatno, Bjelica nije dobio otkaz zbog rezultata.Paggini

Smijemo mi ostali suvlasnici znati zašto je onda dobio otkaz, jer do sada se isključivo loš rezultat spominjao?
  • OBIGB
    650

Možeš gledat situaciju iz više kuteva, da je tih 6 prebjega ključno, a nije. Za početak, 2 nisu prebjega, već ljudi koji su od samo starta kontra prijašnje klike za promjene itd.. Evo, njih dva su najbitnija, ili nisu?

Dalo bi se raspravljat, da li je tu ključan Zajec kao kohezivni faktor u datim trenutku? Da li bi rezultat izbora bio isti da je neko drugi bio nositelj?

Nije sve crno bijelo kako si nave, barem ja to ne vidim kao jednolinijski proces, već nešto multidimenzionalno u ključnom trenutku.

Nadalje, ako postoji neki vid “više igre” kod izabranih donositelja odluka, ja bi volio znat koji je. Osobno smatram da ga nema, bar ne način na koji ti insinuiraš.

Ono što dozvoljavam da neki procesi i dalje funkcioniraju po staroj navadi, pogotovo na nižim razinama odlučivanja, i zato očekujem od uprave i IOa u konačnici, da to prepoznaju i mjenjaju.
  • Papastrumf
    13.4k
    Drugo, da li se ikad itko pitao tko je nagovorio/pritisnuo tih 6 ljudi da izdaju Barišića i daju glas Zajecu?
    Treće da li znate da je Goran Sušak, poslovni partner Nikice Jelavića s kojim je izgradio hotel President u Čapljini, otac našeg lijevog beka Ante Suška koji je na posudbi u Gorici, a vraća nam se ovu zimu.
    Znate li da Marko Vukelić odlazi često na "kavu" u Plaza bar? Prema kazivanju Andy Bare, naš SD je njegov super frend kod kojeg je spavao doma kao klinac.
    Ovaj gore dio možda nekom nije bitan, ali bi bilo dobro da netko razmisli i o ovim gore stvarima. Isto tako, mom prijatelju je Tomislav Svetina ponudio da bi lobirao za njega da bude na listi Zajeca, frend je to odbio. Par mjeseci kasnije, sponzor Dinama je postala Frankos pizzerija, vlasnik koje je sin odvjetnika Ante Župića, u kojem je Svetina bio savjetnik odvjetničkog društva i s kojim je blisko povezan, uostalom Svetina je inventar i u Frankosu i Plaza baru. Na netu imate hrpu slika Svetine i Andy Bare u Frankosu, na jednoj slici je Olmo s njima.
    Haza

Veću hrpu govana odavno nisam pročitao.
    Doslovno ništa od ovog veze s vezom nema. Teorije zavjere na n-tu.
  • Tradicija bunta
    7k
    ....
    Veću hrpu govana odavno nisam pročitao.
    Doslovno ništa od ovog veze s vezom nema. Teorije zavjere na n-tu.
    Papastrumf

Kao da je to sada bitno.

Bitno je da se covjek istovario.

Sad mu je valjda malo lakse.
  • Paggini
    32.8k
    Smijemo mi ostali suvlasnici znati zašto je onda dobio otkaz, jer do sada se isključivo loš rezultat spominjao?miro

Ovo je cinjenica ili vlastito misljenje?
    Ako je cinjenica onda je Maric sinoc lagao.
    Jaro

Rezultat je opravdanje, ali katalizator nije rezultat. Da je Bjelkan imao 2.6 bodova u HNLu, bio bi još uvijek trener.

Ako vi mislite da bi ova uprava, koja dvaput preokrene svaku lipu i racionalizira svako i najmanje trošenje u sportskom sektoru bi samo tako proizvoljno dala otkaz i nabila si trošak od 2 milijuna eura 3 dana prije priprema i to napravila bez opravdanog razloga, a uz Neninu povijest konfliktnosti - to je logički besmisleno.

Dali su mu potporu poslije Lokse i samo odjednom sjevne vijest da nije trener....
  • Haza
    7.3k
    Igraš se Haza s opasnim implikacijama, pogotovo u ovako lako zapaljivo vrijeme gdje su svi žedni krvi.Paggini

Nisu implikacije, nego istina. Sve što sam napisao se lako provjeri. Upišeš u Google Goran Sušak, hotel President. Odnos Bara&Marić je medijima prenio sam Bara.
    Odmah sam i napisao da mi smjena Bjelice ima smisla, i da je Uprava donijela hrabru odluku, što na kraju dana cijenim.
    Samo sam mišljenja da naš klub nije očišćen od raznih nevidljivih ruku, interesnih grupa, a kakvu ulogu te nevidljive ruke imaju na naš klub, to ne znam, ali da imaju svoje pipke, imaju i od toga ne treba bježati.
  • Jaro
    8.6k
    sve OK, dakle pretpostavka, ko i svi mi ostali sto pretpostavljamo da je SD sinoc lagao, a predsjednik Uprave jadan se migoljio kod direktnih i jasnih pitanja.
    A ovo o prevrtanju svake lipe - nisu bas prevrtali kad su dovodili Bjelicu ili Mmaea, ili sada Canavara...
    Prevrcu se lipe (kunem se, nije mi Daliban ukrao acc) kad se pregovara sa Soticekom, Mikicem...
  • Droljo
    10.7k
    Samo sam mišljenja da naš klub nije očišćen od raznih nevidljivih ruku, interesnih grupa, a kakvu ulogu te nevidljive ruke imaju na naš klub, to ne znam, ali da imaju svoje pipke, imaju i od toga ne treba bježati.Haza

To ti je moderni nogomet...
  • Boycie
    1.7k
    Klub - menadzeri - interesna grupa. Nevjerojatno.
  • The Undertaker
    6.4k
    Kolega, klub sa budžetom od 70mil eur nije i nikad neće biti očišćen od interesnih grupa. Bitno je to samo držati na nekom klubu podnošljivom nivou.
  • Paggini
    32.8k
    Prevrcu se lipe (kunem se, nije mi Daliban ukrao acc) kad se pregovara sa Soticekom, Mikicem...Jaro

Sad se i ti igras pretpostavka. :)

A ovo o prevrtanju svake lipe - nisu bas prevrtali kad su dovodili Bjelicu ili Mmaea, ili sada Canavara...Jaro

Rekao bih da jesu, ali to je moje misljenje
  • NORTE
    13.2k
    Bjelica je ozbiljno ugrozio naslov prvakaHaza

Došao je na -4 i dobio otkaz na -7 bodova.
    Nije donio napredak, ali bome ni pravu priliku, s obzirom na sve što je donio dinamu i ovaj i zadnji put.
    Ostvario je veliki prihod za klub i dobio pedalu.

Cannavarro ima mjesec dana iskustva u Serie A i 4 mjeseca iskustva u Serie B (otkaz).
    Prije toga 8 godina Kina i Arabija.
  • Benito
    1.1k
    Znas veoma dobro koji su i znas veoma dobro sto se radi a sto nije ni demokratski ni posteno ni transparentno.BBB Mataa998

Tko su ti ljudi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.