• ElDorado
    1.2k
    ok mozda si u pravu. No s obzirom da piše Šola i da se uvijek sve vrti oko lovice….I Šotiček se kleo u Dinamo i da lova nije bitna. Al velim ok mozda je mali idealist. U Hajduku pogotovo ima uvjete za razvoj.
  • Nevo7
    922
    Kako se opet lagano napada Šotičeka, izgleda da je Marićeva taktika sa tužbama upalila i od klinca kojeg osobno nije želio učinila neprijateljem kluba.

Nadam se da će Mikić ostati, da će ove Kloppove ponude ostati samo na stolu, a hajdukove za komediju. Ne će Marić vječno ostati na ovoj poziciji, pa će se nekaj i otvoriti za mlade igrače.
  • Bosskovitz
    13.5k

Je li Šotiček odbio Dinamo jer je htio više love? Je.

Tu svaka priča počinje i završava. Nije me briga ni koliko je na to utjecao stari ni koja je uloga menadžera, dečko je punoljetan i poslovno sposoban, a kad pričamo o višegodišnjim ugovorima teškima stotine tisuća eura onda očito i financijski neovisan. Donio je odluku kakvu je donio i to je to.

Razumijem u potpunosti da je Noa nezadovoljan minutažom, ali vjerujem da rjesenje tog problema nije nedostizno. Neka ode na posudbu za proljetni dio sezone negdje gdje ce moci igrati sa seniorima, na ljeto je Ristovskom ugovor gotov, Mohe se i tako zelimo rijesiti, Noa ce taman skupiti malo iskustva i bit će u igri.
  • Nevo7
    922
    Je li Šotiček odbio Dinamo jer je htio više love? Je.

Tu svaka priča počinje i završava. Nije me briga ni koliko je na to utjecao stari ni koja je uloga menadžera, dečko je punoljetan i poslovno sposoban, a kad pričamo o višegodišnjim ugovorima teškima stotine tisuća eura onda očito i financijski neovisan. Donio je odluku kakvu je donio i to je to.
    Bosskovitz

Nije. I tu svaka priča počinje i završava.

I točno razumijem vašu frustraciju budući da vam istina ne odgovara. Jednom za uvijek, Marić nije želio Šotičeka. Dao mu je podcjenjivačku ponudu. Kada je iz Dinama izašlo u medije da se "mali polakomio za novcima", onda je njegov stari izašao u medije, rekao istinu. Pa su onda počele padati prijetnje tužbom i na tome je stalo. Ne možeš tužiti čovjeka koji govori istinu, a pogotovo kakav bi to bio udarac na neku gospodštinu koji klub proklamira.
  • Cif
    199
    Je da je Dinamovac došao bi i pokazao Mariču.Al nije nego samo lovica
  • Droljo
    10.6k
    Jel nismo rekli da nam igrač koji bira između nas i tovara NE TREBA? I da slobodno ode dole?
  • miro
    5.1k
    Čekajte, znači Dinamo ne da ugovor Ristovskom, koji igra na istoj poziciji i sad njihov zajednički manager prijeti klubu da će poslat malog u Hajduk?

Mi i dalje pregovaramo s tim likom, dok Hajduk prodaje Sigura da preživi i dovodi Mikića?

I onda neki i dalje postavljaju pitanja treba li se rijesiti cijele Mamićeve postave? Pa ne bi mi ni čistačice ostale koje su tad bile u klubu
  • jakov1
    351

Baš. Tjednima se na forumu poziva na ostavke u sportskom sektoru ako Mikić ne produži, a ni ne pita se želi li njegova strana uopće ugovor ili im je važnije nešto drugo.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Vi isto vjerujete svemu što piše u novinama? Kako netko reče ovo je sve taktika u pregovaranju, pustiš priču o Hajduku da podigneš malo prašinu.
  • Mali Zeus
    14.8k
    o kojoj ponudi se radi?
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    Ne vjerujem da bi bilo kojem novinaru za bezveze izašla ovakva info. Sigurno da Hajduk ima namjeru dovest malog. Sad jel istina da mali bira između nas i njih to ne znamo. Ako mali odabere Hajduk zanima me tretman naših navijača. Hoce li biti juda ili će klub biti kriv?

A sto se tiče malog, ništa posebno, gledam ga već 40 utakmica i ne vidim ništa posebno osim hypea na zoni. Fizički još jako daleko od seniorskog nivoa. Volio bih da osgane i da pokaže da nisam u pravu. Ljudi su se uhvatili par prijateljskih di je igrao protiv Rogaske mix sastava, Cska Sofie B ekipe, Sahtara B ekipe di je bio na okej razini i zaključili na račun godina to je taj. Na juniorskoj razini ne vidim nikakvu dominaciju. Tako da svakako premalo da bi se pričalo o nekom vanserisjskom talentu i potencijslu
  • Droljo
    10.6k

Najebo si kad daliban ovo pročita :lol:
  • ElDorado
    1.2k
    ti si to mozes priustit napisat druge bi zakopali naZoni. I ja sam ga gledao i vidio motoricnost i nista vise od toga.
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Jutros je bio u prostorijama Hajduka na razgovoru, vidjeli su ga juniori Hajduka i pitali jel to ozbiljno dolazi kod njih na što im je on odgovorio “Ne znam još ništa”.
    Tako mi je javio prijatelj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.