• OBIGB
    650

Upravu je birao i birat će, mjenjat će IO. Skupština je birala IO.

Plaza se uvijek motala oko kluba i uvijek će se motat takve neke interesne skupine koje imaju nekakve igrače za prodat/kupit. Ono što bi ti mogao precizirat, na koga iz IO ili uprave kluba pikiraš da potencijalno odradjuje dilove s nekim iz Plaze?

Ja sam tako iščitao tvoj upis, pa te molim samo da konkretiziraš ( nije hipotetsko pitanje, nije sarkazam itd ). Možda sam krivo nešto rastumačio, onda isprike, ali kao ti igraš na nekakav masterplan u pozadini, molim te objasni dodatno.
  • vlatkomarkovic
    238
    Ante Suška koji je na posudbi u Gorici, a vraća nam se ovu zimu.Haza

Ovaj je u Gorici skupio 4 nepuna nastupa. Očekivao sam više, ne znam do koga je.
    Biti ce zanimljivo pratiti koliko će kod nas!

Možda nas iznenade :lol:
  • NORTE
    13.1k
    Najveće probleme u ovoj promjeni vidim u velikim sredstvima uloženim u ovu promjenu, ali još više u tome da smo potjerali trenera s iskustvom i rezultatima, koji zna i želi opet u LP, a za to mu je potrebna titula.

Nije dobio ni pripreme ni pojačanja.

Upravo je Bjelica bio "garancija" pojačavanja momčadi.

Ako razlog smjene nisu (samo) loši rezultati, što je klub službeno komunicirao, to je onda druga stvar.

Po meni titula je sada još više ugrožena, a to je glavni i "jedini" cilj kluba.

Hoće li dinamo s relativno neiskusnim trenerom Cannavarrom postati još jači, bolji i uspješniji nego s Bjelicom to je vrlo upitno.

Cannavarro je veliko igračko ime, kakve će to posljedice imati na dovođenje pojačanja vidjet ćemo, ali trenutno nisam baš optimističan.

Realnost je da bi s pojačanjima ova momčad trebala i morala pobjeđivati u ligi.
    Na kraju svega, bitni su samo bodovi u Hnl-u.
  • mlinchica
    2.3k
    "Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio,dobili su menadžeri igračku od 70 mil pa se igraju sa narodom i članovima." - Krešimir Barić na svojoj Facebook stranici, član skupštine s liste DP.Izet Hajrović

Na ovo se moram malo osvrnuti.
    Nemam pristup stranici gosp. Barića, mogu samo vjerovati da je ovo objavljeno jer javno dostupno nije.

Ova izjava je, blago rečeno, dosta problematična.
    Gosp. Barić je bio na listi DPa, imao uvid u istu tu listu sigurno prije ostalih članova i svojim pristankom blagoslovio tu listu na kojoj su bili ti isti menadžeri, promovirao ju i podržavao u svakom smislu. Slijedom toga su, kako navodi, narod (ovaj termin gotovo nikad ne koristim jer su ga raznorazni wannabe političari isprostituirali u eteru i ogadili ga) i članovi slijedili te preporuke na izborima.
    Gosp. Barić je izabran kao član skupštine od strane članova, ujedno je i povjerenik, a svi zajedno smo tu “igračku od 70 mil. dali u ruke menadžerima”.
    Ne znam tko bi trebao voditi jedan uspješan nogometni klub ako ne ljudi s menadžerskim iskustvima, u svim poljima djelovanja?!
    Jesu li ovo ispravni ljudi za taj posao? O tome svatko od nas može i moći će kreirati svoje mišljenje po dobivenim dostupnim informacijama. Rezultati rada će biti jasno vidljivi da bi svatko mogao kreirati mišljenje na temelju njih.

Ako se sada osjeća prevarenim da napiše ovako duboko upozoravajuću poruku, od njega očekujem da reagira.
    Ne preko Facebooka, nego kao član skupštine i predstavnik članova kao povjerenik, neka koristi sve svoje legitimne alate za pokretanje promjene.
    Samostalno ili s ostalim kolegama, samo ne preko Facebooka ili medija dok god za to nije prijeka potreba.

Ovako potencirani duboki problemi poput “Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio” se ne rješavaju putem jednorečeničnih pamfleta na Facebooku, nego zajedno sa svojim kolegama skupštinarima se poduzimaju koraci, ako je problem toliko dubok.

U protivnom, ako se radi samo o normalnom ljudskom razočarenju, utjecaju kolektivne negative kojoj svatko normalan može podleći u sličnim situacijama, nezadovoljstvu rezultatima ili smjenom omiljenog trenera, moj savjet je da se ostavite ovakvih javnih izjava jer kompromitiraju kompletno vodstvo kluba i sam klub.
    Narušavate ono najbitnije, a to je povjerenje članova i navijača.

“Vruća glava”, kao dio uvriježene nogometne terminologije, ne rješava nego samo kuha još jače.

Ljudi, Dinamo je to, nije ničija igračka. Niti onih koji vode klub, niti onih koji ga predstavljaju svojim imenom i prezimenom u skupštini, niti nas navijača.
    Ne igrajte se FaceBook pamfletima nego radite svi skupa da se izvučemo iz blata u koje smo zagazili. Ako trebate pomoć navijača, najbolje znate kojim kanalima ćete im/nam se obratiti.

Neki u uredima, neki na tribini, neki pisanom riječi ali svi uvijek samo za isti cilj.

:victory:
  • Facke
    4.6k
    Nakon sad jedne prespavane noci sam se male smiril.
    I mogu shvatiti smenu Bjelice. Igrali su ozledeni, nespremni igraci , podbacili sme u HNLu gde sme unatoc ozledi morali izgledati pogotove napadacki pune bolje.
    Kaj se tu desavale i kakve sve klanove imame u ekipe ne znam. Al vidim da mi nemame momcad koja dise zajednicke. Ko da su svi podeleni. Saki klan v momcadi igra neku svoju igru. I uvjeren sam da je Bjelica upal u mlin senatora. Da nekaj debelo ne stima se vidle na utakmice kad se je Bjelica okrenul prema tribine, Maricu i Zajecu i neke mrmljal.

Kaj je mene zabrinule je nacin na koji se to se desile. Prve das podrsku treneru pa ga onda nakon par dani smenis.
    Bjelica je sigurne bil vec u kontaktu s potencijalnim pojacanjima , drzal sigurne razgovore i sad sme ispali neozbilni. Stvarne kaoticne.

Tko me sve vise i vise razocara je Marko Maric. Los letni prelazni rok, pa one izjave vu cinestaru, pa one kaj je scera rekel. Nema ni male al ni male samokritike. Uostalem el mi imame v uprave isto klanove? El ima tu zajednistva ili ne? Mene se cini da nema. To je moje mislenje.
    Sve mi to deluje jake jake kaoticne i ne svida mi se uopce na kakav nacin se klub trenutne vodi. Prva prava sezona nove uprave a mi sme od 8 do 12 meseca smenili dva trenera teri nas budu kostali miljone. Ak i ove s Cannavaren ne upali to je sledeci teri bude kostal.
    Ne znam. Razocaran sam , jake. El ove mi ne lici na nist.
  • Jurki
    14.2k
    Svi sve znaju, a nitko ne zna ništaMali Zeus

Isto tak svi su odgovorni za smjenu 2 trenera i spaljene milijune, a nitko nije kriv.
    I dovedenog trenera koji je totalni analfabet i koji osim igrackog imena nema nist.

Cinjenica je da je kompletna Uprava i IO stavili glavu na panj amenovanjem Cannavara.
    Nadam se da su potrefili pravu osobu (mada sam skeptican) da nas izvuce iz blata.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Cinjenica je da je kompletna Uprava i IO stavili glavu na panj amenovanjem Cannavara.Jurki

Apsolutno, to se slažem.
  • Dudu9
    1.3k
    Najveci problem je da smo do Cannavarro došli jer ga njegov menadžer uvalio nama, jer je dobar sa Zajecom, a ne da je on vrhunski trener jer niko od nas do sada nije ni znao za njega, treniranje klubova po kini tako smo mogli i Ivankovića dovesti
  • Orc123
    9.7k
    Citam ove gnjusne komentare po Inst i slicno i mogu reci da me sram kakvi ljudi navijaju za isti klub kao i ja! 90% tih likova da ih pitas da ti nabroje kompletan kadar, siguran sam da bi ubrojili Ivanuseca i Majera, a za Filipovica, Ogivaru, Pavica ili Mikica nisu nikad ni culi....naravno da svi ti veliki navijaci pogledaju 3 tekme godisnje, dođu na jednu europsku ili derbi s Hajdukom, kupe dres na Cernomercu i znaju sve probleme i sva rjesenja za klub.....
    Gadljivo....
  • Haza
    7.3k
    Upravu je birao i birat će, mjenjat će IO. Skupština je birala IO.OBIGB

Naravno da ide slijed kako si napisao, ja sam skratio. Da Barišićevi skupštinari su bili presudni da se sastavi ovaj IO, koji je birao ovu Upravu. Sviđalo se nekom ili ne, ali daleko smo od pravih demokratskih izbora, a i ova većina nije baš ni stabilna, kako se čini.
  • Sava Krpa
    384
    Sudeći po potezima uprave vrijeme je da BBB krenu opet uzvikivati svima poznatu parolu koja se orila sve do svrgnuca istog.
    Fonetski je jako jako slična sa sadašnjim potrebama.
  • Haza
    7.3k
    Biti ce zanimljivo pratiti koliko će kod nas!vlatkomarkovic

Neće igrati kod nas, Nikica ga miče iz Gorice jer nije uspio tamo pritisnuti Turopoljce da više igra, pretpostavljam da ćemo ga poslati Lokomotivi.
    Međutim, indikativno je da nam je taj mali na ugovoru. Nadajmo se da je neki ekstra talent, ali da je, sigurno ne bi Nikica okolo svojim šarmom molio da mali igra.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Sudeći po potezima uprave vrijeme je da BBB krenu opet uzvikivati svima poznatu parolu koja se orila sve do svrgnuca istog.Sava Krpa

Zašto BBB, kreni ti prvi.
  • Paggini
    32.6k

Igraš se Haza s opasnim implikacijama, pogotovo u ovako lako zapaljivo vrijeme gdje su svi žedni krvi.

Ako imaš ikakve konkretne informacije, slobodno ih reci ali ovo "ha ne kažem ja ništa, ali eto neke stvari koje ovako kazem..." znaš da će se uzeti kao faktualna potvrda od strane mnogih.

I dodatno, Bjelica nije dobio otkaz zbog rezultata.
  • ksapi
    3.4k
    Mogu samo reci - ‘nismo isti’ je istinita tvrdnja, ali poanta je da smo i gori. Zazivanje zlotvora mamica na sve strane, pljuvacina kao da smo vec sad izgubili naslov.. odvratno, gadite mi se.

Srecom da se vecinu vas trovaca i pljuvaca ne pita previse, posto stadiona niste vidjeli godinama. Glasni na drustvenim mrezama i forumuma kao i kad treba srati po HDZ-u, a kad dodju izbori ste lijeni otici glasati.

Uprave i igraci prolaze, ostajemo samo Dinamo i mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.