• Mali Zeus
    14.8k
    Pa jel se to na fejsu govori? Ili postoji ta skupština ili kaj već gdje možeš i trebaš reći šta misliš?Droljo

Pa jel zabranjeno pisati po fejsu?
  • Droljo
    10.6k

A valjda nije. Štajaznam. Nema veze..
  • Mali Zeus
    14.8k
    A valjda nije. Štajaznam. Nema veze..Droljo

Ma gle, naravno da svoje treba reći i na skupštini i da zapravo nema nikakve svrhe plakati po fejsu, ja sam se više referirao na ono nek se ispiše. Uglavnom, nema veze, drama je velika, svi smo malo napeti. :D
  • Stara garda
    17
    Barem je jedan od rijetkih koji ima m... javno napisati da se ne slaže s njima, dok su se ostali s te liste sakrili u svoje rupe..
  • Noel
    7.9k
    Bjelica je došao sa idejom da je veći od Dinama. Tu ideju mu je valjda usadio tata kriminalac Zdravko u glavu još u prvom mandatu kad ga je prozvao da mu čuva Dinamo kad njega nema. Rezultati nikakvi igra nikakva. Potpalio je još jače razdor u svlačionici. Iskalio se na strancima Mmae,Cordoba,Gabriel. Sad je htio radit reda u po pitanju pojačanja. Po svim parametrima zaslužio je otkaz.

Problem je kaj i Zajec i Marić i dobar dio ljudi u klubu isto misle da su veći od Dinama. Neznam ko je njima tu ideju usadio.

Od Dinama je veći samo dragi Bog. Nek vam to bude na pameti u narednom razdoblju. Puno sreće. I vama i novom treneru. Trebat će vam.
  • NORTE
    13.1k
    Mislim da svi igrači "kreću od nule", uključujući i "Marićevog" Mmaeea (za njega nisam siguran).

Pojačanja možemo očekivati.
    Cannavarro nije došao biti luzer.

Bjelica si je sam kriv.
    Došao je na -4 na tablici i izjavio da mu je glavni cilj napraviti korak više u LP tj. proći dalje pa u Hnl-u kiksao svako malo.

Ok, zaradio je dinamu velik novac i podigao ugled kluba, ali u ligi smo porušili negativne rekorde.

On je kriv za kiks u Puli kad je ostavio Baturinu na klupi iako smo u minusu.
    Protiv Rijeke nismo postojali.
    Poraz od Osijeka, poraz u derbiju, poraz od zadnje Lokomotive i kiks protiv Slavena (bez obzira na ozljede).
  • petrinjskikokošinjac
    101

Jedno je napisat da se sa nekime ne slazes a jedno je ispast glup i laprdat gluposti. Napisite sto to nije posteno i demokratski i transparentno?
  • Tradicija bunta
    7k
    Koja su to nacela demokracije pala? To sto je smijenjen jedan trener, mnogima omiljen, a doveden drugi, vecini trenerski upitan ili nepoznat? Da nije mozda trebalo sazvati referendum ko ce biti trener?

Vecina stavova ovdje proizlazi iz novinskih clanaka i mitomanije, na temelju mozda 5 ili 10% informacija bez konteksta. Da postoje problemi, postoje. Ali ti problemi su drugacije prirode, a ne problem "nacela demokracije".

Proslog trenera su dovele ankete i vox populi, ovoga je doveo sportski sektor. Svima je jasno koji su ciljevi i koje su posljedice neostvarivanja ciljeva.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Proslog trenera su dovele ankete i vox populiTradicija bunta

Nije li i prošlog trebao dovesti sportski sektor?
  • Tradicija bunta
    7k
    Problem je kaj i Zajec i Marić i dobar dio ljudi u klubu isto misle da su veći od DinamaNoel

Objasni. To je osnovni bonton rasprava na forumu. A ne da se pisu parole. Imate neogranicen prostor da objasnite svoje stavove, a vi lupate parole.
  • Jurki
    14.2k
    Problem je kaj i Zajec i Marić i dobar dio ljudi u klubu isto misle da su veći od Dinama. Neznam ko je njima tu ideju usadio.Noel

Mislim da u tom grmu lezi kljuc problema.
    Imas predsjednika koji je van nogometa 20 godina a zeli kreirati sportsku politiku.
    S druge strane imas sda koji je zelen za ovaj posel i koji misli da je nedodirljiv.
    Na kraju dana ne valja ni jedan ni drugi, a to pokazuju rezultati i kolicina skurenih eura.
    Da se od tih skurenih eura dopeljal pravi sportski direktor, nebi sigurno bili u ovakvom sranju, a i momcad i kompletno ozracje oko kluba bi bili puno bolji.
    Ovak se otvaraju samo dodatna pitanja i produbljuje nepovjerenje prema Upravi.
  • Droljo
    10.6k
    zeli kreirati sportsku politiku.Jurki

Kak znaš? Bez ljutnje. Stvarno me zanima
  • Mali Zeus
    14.8k
    Imas predsjednika koji je van nogometa 20 godina a zeli kreirati sportsku politiku.Jurki

Pročitaj ovlasti predsjednika u statutu. Hoći reći nemojte tu sipati nebuloze jer eto drama je u klubu.
  • Jaro
    8.6k
    kaj su nebuloze? Da sudjeluje u sportskoj politici, a nebi trebao? Pa to je iz kluba komunicirano vise puta...
  • OBIGB
    650

To nema veze s mudima već s osobnom potrebnom da se iskaže mišljenje i podjeli s plavom rajom koja divlja po bespuću medjumrežja. Ja bi rekao i s razlogol, al to nije suština.

Da, pravo skupštinara Barića je da iznese svoj stav, ali prema onome sto je stavljeno ovdje ( nemam fejs), njegov upis je smješan.

Ovo što se sad dogadja u klubu je kriza upravljanja, a ne nikakav napad na demokraciju. Nije demokracija da se trener bira na forumu, fejsu ili čak i na skupštini. Krešo Barić je dobio priliku da kao svi članovi bira skupštinu, a onda i IO koji je odabrao upravu.

Ne vidim u tome problem. Ono što je definitivno problem, koji je Krešo Barić dotaknuo neposredno, a nije jasno definiran, je način na koji način je odabran trener.

Da li je to nekakva analitika? Da li je to CV? Da li je to planirano ranije? Iki je sve odradjeno na to nekakvo poznanstvo s nekim menadžerom? Itd itd itd… Znači suština problema je proces koji postoji ili ne postoji, ako postoji, kakav je, je li dobar ili nije?

Opet, to nema veze s demokracijom i patetičnim upisom “nisam se ja za to borio”. Fulana poanta.

Drugi par rukava je što Krešo Barić, nije samo u ulozi frustriranog navijača, već i ulozi skupštinara, što znači da njegovo pisanje ima težinu/dimenziju više.

Ponavljam, nisam vidio cjeli upis/post, pa nemmogu reć više, ali ovo s mudima je glupost i ne treba to svodit na tu razinu analiziranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.